Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Ćoba » 28 Feb 2019, 10:42

Taj serif daje Vucicu bolesne ideje. Samo da ne bude na kraju kao Trumanov shou.
Ćoba

Postby neza » 28 Feb 2019, 10:50

A cek ti mislis da ovaj vec nema takve bolesne ideje i sam po sebi?
On je tamo najbolesniji, zna se dalje hijararhija... Jutka im je mala maca koliko ima ovih iznad njega.
neza

Postby Dimitrije » 28 Feb 2019, 13:13

:lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:
Pa ko ne bi glasao za Raduleta
Kakva žena :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol: :lollol:
Last edited by Dimitrije on 28 Feb 2019, 13:16, edited 1 time in total.
Dimitrije

Postby Dr Arslanagic » 28 Feb 2019, 13:15

Кад год слушам ову песму, ја плачем.
Није срамота признати.
Слава бесмртним херојима који су животе дали за КиМ. Деца су били и ничег се нису бојали.
Њихови идеали су данас предмет подсмевања. Вечна срамота на нашим генерацијама.
Жао ми је што сам остао жив, да гледам како данас издајници свога рода крчме свету земљу светом крвљу натопљену.
Оћутали смо Крајину, оћутали смо пола БиХ, ћутимо на издају КиМ.
Паре, профит, хедонизам, уређено друштво, медијске слободе, европски стандарди .... нигде родољубља, патриотизма, отаџбине.
Неког ће стићи небеска правда, или њих који издају КиМ, или Србију која све ово гледа као да се не дешава.

"...скупом ценом мајко плаћа се слобода ..."

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Poison and Remedy » 28 Feb 2019, 14:05

Dr Arslanagic wrote:Кад год слушам ову песму, ја плачем.
Није срамота признати.
Слава бесмртним херојима који су животе дали за КиМ. Деца су били и ничег се нису бојали.
Њихови идеали су данас предмет подсмевања. Вечна срамота на нашим генерацијама.
Жао ми је што сам остао жив, да гледам како данас издајници свога рода крчме свету земљу светом крвљу натопљену.
Оћутали смо Крајину, оћутали смо пола БиХ, ћутимо на издају КиМ.
Паре, профит, хедонизам, уређено друштво, медијске слободе, европски стандарди .... нигде родољубља, патриотизма, отаџбине.
Неког ће стићи небеска правда, или њих који издају КиМ, или Србију која све ово гледа као да се не дешава.

"...скупом ценом мајко плаћа се слобода ..."

Spoiler: pokaži

Doktore kako mozes reci da ti je zao sto si ostao ziv? Ti momci nisu zaboravljeni, niti ce biti i ti to znas. Istorija se konstatno menja i iako danas stvari deluju sivo, ne znaci da ce tako biti i sutra. Kroz celu nasu istoriju se slicne stvari ponavljaju. U mnogo gora vremena se nismo predali, a kamoli u ovo sadasnje.
Image
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Niksicanin » 28 Feb 2019, 14:16

Др, људи су кварљива роба. Господ не заборавља.
Niksicanin

Postby Dr Arslanagic » 28 Feb 2019, 14:47

Па јбг, излетело под налетом емоција.

Хтео сам да кажем, у оно време почетка рата и новог напада на Србе у словенији, хрватској и бих, имао сам, и имали смо невиђен полет, жељу да осветимо поклане, покатоличене, да вратимо свеоје земље.
Након тога сам пао у неку врсту депресије, толики труд и жртве и изгубисмо Крајину и пола БиХ издајничком одлуком Милошевића.

Онда је на ред дошло КиМ, и иста прича.
Ко није био тамо, ко не разуме историју, коме су то трице и ретро будалаштине, тај не може да разуме стање љубави према отаџбини сваког од тим момака који су тада бранили Србију да нам не дођу до Ниша. Да је пао Паштрик, тако би било. И да не пишем о томе, не желим више да се сећам.

То сам мислио, боље да сам остао у том заносу патриотизма и родољубља, иако ме је рецимо неирециво у мозак убијало што већина Србије појима нема шта се дешава, и у Београду опет били пуни кафићи као и када је Крајина издана, него да доживим издају КиМ од стране Србије.
Чак ни Милошевић није смео да изда КиМ, а издао је Крајину без проблема.
Масу медаља и одликовања имам и ни један ми не треба ако издају и КиМ. Има да одем у председништво да му их набијем у дупе. И осталим говнима који издају. Има за сваког по један.

Време се неумитно приближава, видећемо како ће Србија одреаговати на могућу, а све чешће спомињану, издају.
Популарно названу разграничење.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby neza » 28 Feb 2019, 15:00

Kazi ti meni kako ni jedan soluter (nije mi bitan cin) ovom ministru vojnom ne razvali samar i otera ga u pm iz koje se onako retardiran izvukao?
neza

Postby Dr Arslanagic » 28 Feb 2019, 17:02

И не само њему.

Оно што ја познајем и са чиме сам упознат јесте следеће стање у војсци.
Задатак војске у миру је само један - да се спрема за рат.
Као да ће почети овог момента и за то мора увек бити спремна, увежбана .... за то је и плаћена и зато има повластице.
Додуше, те повластице које је имала више нема. Остало је само здравство. А и то ће врло брзо бити одузето.

Када су жути дошли на власт у војску су увели западну измишљотину - контроле.
Контроле без смисла. Контроле ради непрестаног држања људи у тензији, и да им одузму време да се бави правим војним питањима.
Наше јединице се непрестано спремају за ненормалан број контрола.
Један пријатељ ми је показао да је његова јединица, којој је он командант, прошле године имала преко 150 конторла.
Година има 52 седмице. Каже да главу не могу да дигну од тона и тона бирократије. Не излазе из канцеларија и само штанцују елаборате, подсетнике, милионе неких папира. Пуне канцеларије касама да имају где да држе толике папирчине.
Терени су забрањени, могу да се одобре само када уђу у годишњи економски план.

Везано са овом бирократијом којом је максимално отупљена борбена готовост (по новом се каже оперативна спремност), свесно се ишло на повећање разлике у плати према чиновима.
Несразмерно веће плате имају високи чинови. Најмање дупло веће па и три и четири пута веће плате.
Сваки генерал, поред огромне плате, има право на управни одбор. Генерал мајори на два и тако даље.

Тиме се постигло да они који могу нешто да промене, не таласају, јер имају најмање 150 000 разлога да буду мирни.
Плус дневнице које се немилице наплаћују. Генерал најобичнији без проблема излази на 170-200 000 месечно.

Из тог разлога им се јебе за борбено стање, за будућност Србије, за било шта осим својих огромних плата.
И на тај начин је обезбеђено да нико не завали шамарчину заслужним.
Кад их није срамота да их такав постројава, не морамо даље ни да разговарамо.

Полиција је нешто друго, а и ту већ две године Амадео Воткинс човек који је уништио војску, припрема терен за трајно девастирање полиције самим тим и неког реда у друштву.
Тај процес ће се завршити драстичним смањењем бројног стања регуларне полиције, а повећаће се комунална, која ће временом добијати све већа овлашћења.
Циљ је, тј план је, а видећемо да ли ће се и реализовати, да се оформе снаге за брзо деловање које ће гушити побуне незадовољног народа.
Као што се управо демонстрира у француској.
У те снаге ће се трансформисати садашња жандармерија.
Dr Arslanagic

Postby Dimitrije » 28 Feb 2019, 18:38

Doktore, zatalasao si kanda ustajalu baru :okk: :roll:

https://www.blic.rs/vesti/politika/vucic-porucuje-imamo-vise-nego-dovoljno-snaga-da-intervenisemo/j4g7c4w

Znam da ovaj ne zna za sramotu, ali brate slatki....pazi, boli nas stojko pljačkaju prazne kuće, ulaze 2km u našu teritoriju, koga bole brige....
Dimitrije

Postby Dr Arslanagic » 28 Feb 2019, 21:32

Колико је јавност умртвљена најбоље говори чињеница да брнабић признаје да убица Срба тони блер саветује српску владу.
И ником ништа.
Dr Arslanagic

Postby pirat » 01 Mar 2019, 00:26

Zaharova se smejala na pitanje o Bleru i Srbiji: Fejk!

http://mondo.rs/a1169356/Info/Srbija/Marija-Zaharova-Toni-Bler-smeh.html
Real eyes, realize, real lies.
pirat

Postby Angus Young » 01 Mar 2019, 02:15

nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Ron Swanson » 01 Mar 2019, 13:31

https://insajder.net/sr/sajt/vazno/13603/Iz-kosovske-u-Vladu-Srbije-Nenad-Rikalo-novi-dr%C5%BEavni-sekretar-u-Ministarstvu-poljoprivrede.htm

Nenad Rikalo, doskorašnji ministar poljoprvirede u kosovskoj vladi, postavljen je za državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede Vlade Srbije, prenosi B92.
Ron Swanson

Postby Poison and Remedy » 01 Mar 2019, 21:06

Ko pusta ovu budalu da prica???
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

PreviousNext

Return to Turniri