Dr Arslanagic wrote:
Dr Arslanagic wrote:
Ron Swanson wrote:https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=03&dd=02&nav_category=11&nav_id=1511876"Vučić je ukazao da je Jutka pet puta sam pobeđivao na izborima u Brusu i da je dela koja mu se pripisuju navodno počinio pre vremena u SNS, već kao DOS-ovac".
Sunce ti jebem.
neza wrote:Da l' moramo ili nam je kasno?
Aj sacekej da pozivim malo.
Nego daj da se ne zezamo, kako i sa cim bi mi njih napali?
Realno dok imaju podrsku Amerike a mi ovakvu nikakvu Rusije bolje da se ne busamo dzabe.
Dr Arslanagic wrote:Фала Богу да су напокон истакли пароле против издаје КиМ.
Мислио сам да неће никад.
Poison and Remedy wrote:Nije irelevantna uopste. Najsmesnije od svega je sto se spominje smena(kod vecine opozicionara), a on podneo ostavkuPoenta je da se oci ne zatvaraju na ovakve zlotvore, ma ko bio na vlasti. Ne moze "zli" Jutka pod Vucicem, a "nebitni" Jutka pod Tadicem.
Admiral wrote:
Kad smo kod KIM.Poison and Remedy wrote:Nije irelevantna uopste. Najsmesnije od svega je sto se spominje smena(kod vecine opozicionara), a on podneo ostavkuPoenta je da se oci ne zatvaraju na ovakve zlotvore, ma ko bio na vlasti. Ne moze "zli" Jutka pod Vucicem, a "nebitni" Jutka pod Tadicem.
Sprdas li se?
Kakva crna ostavka, pa je l ti stvarno misliš da on ima trinku morala i savesti da podnese ostavku?
Je l ti nije palo na pamet da ga je gazda "posavetovao" da "da ostavku"?
U jeku protesta, Vucku ovo baš nije trebalo.
U ostalom, imaš izjavu na svakodnevnici valjda ce ti biti jasno
Ron Swanson wrote:Nije oduzelo, svima je apsolutno jasno o čemu se radi. To je kao kad bi verovao da se Ana Brnabić pita bilo šta zato što je premijer.
Admiral wrote:Izvlače maksimum iz ovoga što je napravio.
E sad, samo je pitanje da li veruješ da je pušten niz vodu ili da je postupio jer je moralno odgovorna licnost.
Poison and Remedy wrote:Ron Swanson wrote:Nije oduzelo, svima je apsolutno jasno o čemu se radi. To je kao kad bi verovao da se Ana Brnabić pita bilo šta zato što je premijer.
Svima je apsolutno jasno i da je Gasic izjavio sta je izjavio,pa nije odgovarao za to(a to mu je najmanja "indiskrecija"), svima je jasno da su Babic ili njegov vozac ubili zenu, pa opet niko ne odgovara i sto je vazno, takvih slucajeva je na milione.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 3 guests