Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby baketa96 » 06 Mar 2019, 21:01

Idioti

Da ne bude zabune, ok neka su to njihova prava. Stvarno imaju problema u drustvu. Ali ovo sprdanje sa spomenicima... :krsti:
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Poison and Remedy » 06 Mar 2019, 21:14

baketa96 wrote:Idioti

Da ne bude zabune, ok neka su to njihova prava. Stvarno imaju problema u drustvu. Ali ovo sprdanje sa spomenicima... :krsti:

Koje probleme u drustvu? Abortus je legalan u Srbiji npr. U vecini naucnih ustanova zene cine 50 ili vise posto zaposlenih...Tako da je cela ova prica cista laz.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Dr Arslanagic » 06 Mar 2019, 21:14

fontaneros wrote:Sta je ovo??

Антифа феминистичка западно сатанистичка изопаченост, покачила ове глупости на споменике наших научника, а абортус на споменик Патријарху Павлу.
Он је њихов архи непријатељ. Као и лгбт содомитима.
ЕУ их подржава. Тачније, то су те европске вредности којима тежимо.

Бакета, нисам те разумео.
Ко има проблема у друштву?

Мене интересује ако су против абортуса, шта би рекле на то да су њих родитељи абортирали.
Реторичко питање.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby baketa96 » 06 Mar 2019, 21:25

Mislio sam na nasilje nad zenama i probleme sa kojima se susrecu na poslu ako planiraju da zatrudne. Imam par primjera u porodici gdje su zene dobijale otkaz cim vise ne bi mogle da rade dok su trudne
baketa96

Postby grobar_Zvornik » 06 Mar 2019, 21:47

Превише се олоша накотило. Са таквима треба по кратком поступку. (пост се односи на срамно качење кецеља)

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dr Arslanagic » 06 Mar 2019, 21:47

Бакета, то је западна измишљотина.
Не сећам се да је са тим било проблема док западне, изразито антихумане, фирме нису почеле са експлоатисањем Срба.
Да вратимо поново све фирме држави, и видећеш како се више не би десио ни један такав случај.

Ова говна протестују јер им фали, оно за шта народ вели да је уз њега мир у кући.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dimitrije » 06 Mar 2019, 21:47

baketa96 wrote:Idioti

Ono jes' , problem su spomenici. Daj prijatelju ne zajebavaj.
Pardon, problem je što je ova idiotija pokačena na spomenike. Objasnile kolege iznad mog posta
Dimitrije

Postby baketa96 » 06 Mar 2019, 21:52

@Doktore

Pa imas mnogo i nasih privatnika koji tako posluju. Saglasan sam da toga nije bilo dok je firmama rukovodila drzava. Ali da sada toga ima, i da je veliki problem to ne mozes da negiras. Nebitno koje su firme i ko rukovodi njima, ali to je veliki problem u drustvu.

@Dimitrije

Mozda sam lose post formulisao, ali sam u kasnijem postu objasnio sa kojim se problemima zene suocavaju. Takodje sam naglasio da se sprdaju sa spomenicima i da je to debilizam, ne vidim sta se tu zajebavam?
baketa96

Postby Ron Swanson » 06 Mar 2019, 22:08

Nemam ništa protiv abortusa, ali ovo sa spomenicima je stvarno besmisleno i čista provokacija.
Ron Swanson

Postby S73F4N » 06 Mar 2019, 22:18

baketa96 wrote:Mislio sam na nasilje nad zenama i probleme sa kojima se susrecu na poslu ako planiraju da zatrudne. Imam par primjera u porodici gdje su zene dobijale otkaz cim vise ne bi mogle da rade dok su trudne

Vezanu za ovu drugu stvar.Letos u firmi u kojoj radim,zaposle zenu na ugovor.Ona vec posle 2-3 dana ode na bolovanje i tako do kraja meseca.Na kraju meseca odluce da joj ne produze ugovor,jer sta ce im radnik koji posle 2 dana ode na bolovanje.NA kraju ta zena zvala inspekciju i prijavila da je ugovor raskinut zato sto je na trudnickom.Inace nije donela nikakav papir da je trudna(samo papir za neki stomacni virus),a covek koji je dosao iz inspekcije rada je tom prilikom rekao da ako ona donese papire u roku od mesec dana mora biti vracena na posao.Pricam cisto zasto niko od tvoje familije nije zvao inspekciju rada,jer sad i da dobijes otkaz,ako zena ostane trudna u narednih mesec dana mora biti vracena na posao.

Nisam neki preveliki vernik,ali me zanima koliko moras biti bolestan da okacis nesto ovako na spomenim patrijarha?
Sutra bi i majku rodjenu prodali Covicu i Vucicu samo da mogu da vam garantuju uspeh KKP i PFC...
S73F4N

Postby Dr Arslanagic » 06 Mar 2019, 22:20

Већи је проблем абортус од ове будалаштине.
Абортус је убиство нерођеног детета.
Наравно, није споран абортус који доводи у питање живот мајке и остали хумани разлози, да се не споримо око тога.

Од овог качења феминистичког пропагандног материјала нико неће умрети.
А слажемо се да јесте бесмислено и чиста провокација.

Кажем, ваљало би их питати шта мисле да су њихови родитељи њих абортирали.
Класичан продукт њу ејџ агенде - егоцентричност.
Ја на првом, другом и сваком месту.
Селфи у реалном животу.
Dr Arslanagic

Postby baketa96 » 06 Mar 2019, 22:22

Eh sad to je SBBKBB

Mnoge firme imaju veoma jake veze po tim inspekcijama, neke nisu bile ni prjiavljene odnosno radile na crno.
Imas i primjere gdje zene na razgovor za posao pitaju planiraju li porodicu
baketa96

Postby Poison and Remedy » 06 Mar 2019, 22:23

Ron Swanson wrote:Nemam ništa protiv abortusa, ali ovo sa spomenicima je stvarno besmisleno i čista provokacija.

Abortus u Srbiji je legalan, samim tim sam cin skretanja paznje na tu temu nije normalan. Ali to otprilike opisuje te "borce" za kojekakva prava. Vecina ispodprosecno glupa, sa ispranim mozgovima i bez ikakvog stvarnog cilja, gde gro njih sve sto radi, radi zato sto je "IN".
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Ron Swanson » 06 Mar 2019, 22:33

Apsolutno. Bitnija su teme o tome da se ne koristi kontracepcija i da je broj abortusa ogroman, nego samo pitanje istog. Legalan je, društveno je prihvaćen, ne vidim nijedan razlog da se priča o tome na način koji potenciraju ove glupače. Što se tiče nauke, Srbija je jedna od zemalja u kojima je broj žena u nauci jako velik, čak mislim da ih u naučnoj zajednici ima više nego muškaraca, tako da ni tu ne vidim problem.

Činjenica je da i dalje postoje hiljade maloumnika poput onog degenerika iz Brusa, ali takve teme se ne pokreću ovakvim akcijama koje samo mogu da izazovu kontraefekat.
Ron Swanson

Postby Poison and Remedy » 06 Mar 2019, 23:03

Ron Swanson wrote:Apsolutno. Bitnija su teme o tome da se ne koristi kontracepcija i da je broj abortusa ogroman, nego samo pitanje istog. Legalan je, društveno je prihvaćen, ne vidim nijedan razlog da se priča o tome na način koji potenciraju ove glupače. Što se tiče nauke, Srbija je jedna od zemalja u kojima je broj žena u nauci jako velik, čak mislim da ih u naučnoj zajednici ima više nego muškaraca, tako da ni tu ne vidim problem.

Činjenica je da i dalje postoje hiljade maloumnika poput onog degenerika iz Brusa, ali takve teme se ne pokreću ovakvim akcijama koje samo mogu da izazovu kontraefekat.

Jutku i slicne treba za jaja obesiti na sred Terazija.
P.S. Da se nadovezem na pricu oko ovih kecelja ili sta li su vec. Meni je najgore od svega, to sto ne mogu sa 100% sigurnosti da tvrdim da Vucic nema veze sa ovim. Ako je nesto primer "Zavadi, pa vladaj" taktike, to je ovo. Prvo debeli Cvarak i separatisticka koalicija, sad ovo.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

PreviousNext

Return to Turniri