Da ne bude zabune, ok neka su to njihova prava. Stvarno imaju problema u drustvu. Ali ovo sprdanje sa spomenicima...

baketa96 wrote:Idioti
Da ne bude zabune, ok neka su to njihova prava. Stvarno imaju problema u drustvu. Ali ovo sprdanje sa spomenicima...
fontaneros wrote:Sta je ovo??
baketa96 wrote:Idioti
baketa96 wrote:Mislio sam na nasilje nad zenama i probleme sa kojima se susrecu na poslu ako planiraju da zatrudne. Imam par primjera u porodici gdje su zene dobijale otkaz cim vise ne bi mogle da rade dok su trudne
Ron Swanson wrote:Nemam ništa protiv abortusa, ali ovo sa spomenicima je stvarno besmisleno i čista provokacija.
Ron Swanson wrote:Apsolutno. Bitnija su teme o tome da se ne koristi kontracepcija i da je broj abortusa ogroman, nego samo pitanje istog. Legalan je, društveno je prihvaćen, ne vidim nijedan razlog da se priča o tome na način koji potenciraju ove glupače. Što se tiče nauke, Srbija je jedna od zemalja u kojima je broj žena u nauci jako velik, čak mislim da ih u naučnoj zajednici ima više nego muškaraca, tako da ni tu ne vidim problem.
Činjenica je da i dalje postoje hiljade maloumnika poput onog degenerika iz Brusa, ali takve teme se ne pokreću ovakvim akcijama koje samo mogu da izazovu kontraefekat.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 4 guests