"Reakcija Srbije će biti, kao i do sada odmerena. MI ćemo paziti kakva je naš reakcija, analiziraćemo sve aspekte naše reakcije. Ona će biti odgovorna, ali moram da kažem da ćemo u svakom trenutku umeti da zaštitimo interese Republike Srbije i njenih građana"
Посланик у скупштини тзв Косова, Иљир Деда, изјавио је да постоји предлог споразума о "нормализацији односа између Косова и Србије од 12 тачака", и да су то потврдили високи амерички званичници из Савета за националну безбедност, који су претходних дана боравили на Косову.
"Sada sikter sa tim pariprom, bando iz Prištine, gde god hoćete i vidite da li će neko to da vam ispuni, Srbija neće", rekao je on.
"Pitate me da li su me prevarili. Jesu, i pre svega sebe su prevarili", rekao je Vučić u obraćanju u Sremskoj Mitrovici, i dodao: "Ali, nije Srbija tako mala i slaba kako misle. Odgovor na zahteve Prištine je jasno 'ne'“.
"Ali, da uništite i 'skratite' Srbiju - to ni mnogo jači od vas iz Prištine nisu uspeli, pa neće ni vi", zaključio je on.
Њихово име ће заувек остати упамћено са онима који су рушили живу Цркву, кривоклетницима и обмањивачима, који лицемерним речима једно говоре, а друго мисле, радећи тајно, не би ли сакрили своју срамоту.
"Sada sikter sa tim pariprom, bando iz Prištine,
Milutinov Tata wrote:U Mitrovici, ali Sremskoj:"Sada sikter sa tim pariprom, bando iz Prištine, gde god hoćete i vidite da li će neko to da vam ispuni, Srbija neće", rekao je on."Pitate me da li su me prevarili. Jesu, i pre svega sebe su prevarili", rekao je Vučić u obraćanju u Sremskoj Mitrovici, i dodao: "Ali, nije Srbija tako mala i slaba kako misle. Odgovor na zahteve Prištine je jasno 'ne'“."Ali, da uništite i 'skratite' Srbiju - to ni mnogo jači od vas iz Prištine nisu uspeli, pa neće ni vi", zaključio je on.
soniko wrote:Vjerovatno su mu sugerisali da bi bilo dobro da zbog rejtinga malo poostri retoriku
Users browsing this forum: Amazon [Bot], Claude [Bot] and 1 guest