Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Ćoba » 09 Mar 2019, 15:59

Kakva rasprava Mitrovica i Sergeja na tviteru, jebes parove. :blue:

Nema Srbima srece dok su ovakve spodobe faktori.
Ćoba

Postby Tegi » 09 Mar 2019, 18:15

Lakerit wrote:
Милошевић је направио хаос са 9. мартом. Због тога је пукла мобилизација, српско јединство а све да би заштитио своју Миру па је преко РТС причао да су СПО и Вук усташе које сарађују са Туђманом. СПО који скупља добровољце на Равној гори.

Puklo jedinstvo zato što čovek koji je na izborima 3 meseca pre toga osvojio 63% glasova nije hteo da ga na ulici sruši čovek sa 3 i po puta manjom podrškom. Na stranu različita politička mišljenja, ali nemojmo makar logiku zlostavljati. I nemojmo masovno dezerterstvo u Beogradu pravdati na tako jeftin način, prosto vređa inteligenciju.

Sam događaj je bio tragičan, a ishod najmanje katastrofalan po srpske interese.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby treci » 09 Mar 2019, 18:51

Bokan je cini mi se rekao da je najgora opcija bila sto 09.03 nije uspeo, u fazonu bolje da se nije ni desio. Jer je narod ostao podeljen i zaostren u narednim godinama kada je trebalo jedinstvo.
treci

Postby Dr Arslanagic » 09 Mar 2019, 19:38

Пре неки дан сам написао информацију, коју сам потом за пар минута обрисао, да се заштитим, и да заштитим свој извор.
Ових дана је износи и председник, између редова, па ћу је и ја јавно изнети.

Врх државе припрема сукоб са шиптарима.
Циљ је да се спроведе мини орграничен борбени сукоб, прави сукоб са могућим жртвама, да би се на крају умешао запад и пресудио да се "Косову" да независност.
Разлог је тај што и поред свих договора и комбинација нису успели да пронађу модел да умире и нашу и њихову јавност, и процена је да предаја у било ком облику неће моћи да се спроведе. Ни референдумом, ни упакована у изборе.
Најбоље решење је ратни сукоб који би спречио запад и као "наметнуо" решење да шиптари добију државу.
наш издајник би могао да спинује да није до њега, да је натеран, приморан, и све у складу са тим.

Информација је крајње озбиљна и на свим нивоима безбедносних носиоца су почете припреме за потенцијални ратни сукоб.
Треба ово схватити врло озбиљно.
Сутра ће са тим упознати и Патријарха.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Lakerit » 09 Mar 2019, 19:45

Подржавам Вучића што је активирао старог удб-а играча Суљу у Старом Трговишту, турцизам Нови Пазар, после 4 месеца протеста и поздрављам што су дошли неки људи са Косова и Метохије и тиме још једном показали да је Косово-Србија.
Само ми није јасно како су прошли кроз територију коју контролише Вучића?!
То није зато што Вучић и Тачи имају сарадњу.

Вечерас Београд,

Lakerit

Postby Cvele » 09 Mar 2019, 19:51

Dr Arslanagic wrote:Пре неки дан сам написао информацију, коју сам потом за пар минута обрисао, да се заштитим, и да заштитим свој извор.

Циљ је да се спроведе мини орграничен борбени сукоб, прави сукоб са могућим жртвама, да би се на крају умешао запад и пресудио да се "Косову" да независност.
Разлог је тај што и поред свих договора и комбинација нису успели да пронађу модел да умире и нашу и њихову јавност, и процена је да предаја у било ком облику неће моћи да се спроведе. Ни референдумом, ни упакована у изборе.
Најбоље решење је ратни сукоб који би спречио запад и као "наметнуо" решење да шиптари добију државу.
наш издајник би могао да спинује да није до њега, да је натеран, приморан, и све у складу са тим.

Информација је крајње озбиљна и на свим нивоима безбедносних носиоца су почете припреме за потенцијални ратни сукоб.

Svi su isti.
Cvele

Postby Lakerit » 09 Mar 2019, 19:53

Tegi wrote:
Lakerit wrote:
Милошевић је направио хаос са 9. мартом. Због тога је пукла мобилизација, српско јединство а све да би заштитио своју Миру па је преко РТС причао да су СПО и Вук усташе које сарађују са Туђманом. СПО који скупља добровољце на Равној гори.

Puklo jedinstvo zato što čovek koji je na izborima 3 meseca pre toga osvojio 63% glasova nije hteo da ga na ulici sruši čovek sa 3 i po puta manjom podrškom. Na stranu različita politička mišljenja, ali nemojmo makar logiku zlostavljati. I nemojmo masovno dezerterstvo u Beogradu pravdati na tako jeftin način, prosto vređa inteligenciju.

Догађај никакве везе није имао са свргњавањем Милошевића већ тражењем медијских слобода јер је Милошевић радио што и Вучић, оптуживао људе да сарађује са усташама, шиптарима...људи који су се скупљали на Равној гори и ишли као добровољци у рат.

Ево и доказа,

Тај догађај је био трагедија свих Срба.
Збо изласка војске на улице Београда, пребијања, хапшења, убиства људи су масовно одбијали мобилизацију што је имало катастрофалне последице са криминализацијом и свачим лошим касније.
Lakerit

Postby Grba » 09 Mar 2019, 19:57

Neka slicna prica je bila i prosle godine... u ono vreme kad je Sava Janjic o tome pisao... pricalo se da ce se razgranicenje tako desiti, da ce nasi upasti vojno na deo severa Kosova... posle se stisalo, a Savu optuzili da mesetari.. a prica pustena od strane njihovih ljudi...
Grba

Postby Tegi » 09 Mar 2019, 20:26

Lakerit wrote:
Догађај никакве везе није имао са свргњавањем Милошевића већ тражењем медијских слобода јер је Милошевић радио што и Вучић, оптуживао људе да сарађује са усташама, шиптарима...људи који су се скупљали на Равној гори и ишли као добровољци у рат
Збо изласка војске на улице Београда, пребијања, хапшења, убиства људи су масовно одбијали мобилизацију што је имало катастрофалне последице са криминализацијом и свачим лошим касније.

Naravno da je Vuk Drašković notorni izdajnik i naravno da neprijateljske službe stoje iza ove subverzije.
Naravno da je smena Dušana Mitevića samo povod za masovno okupljanje koje će iznenaditi uspavanu vlast naknadnim uvođenjem ciljeva protesta. Pa "Arapsko proleće" je započelo tako što su policajci maltretirali pijačnog radnika, nakon čega se on spalio, makar je povod lako naći. Reč je o odavno iskonstruisanom šablonu na koji se tada većina opravdano upecala. Pa ko još traži smenu direktora televizije kada mu država ulazi u nametnuti rat? :lollol: Slično je danas i sa subotarima, lomi se oko Kosova, a protestuje zbog Savamale i predsednika opštine Brus.
Školski primer subverzije i ne mogu da verujem da nakon ovoliko vremena i dalje ima srpskih rodoljuba koji misle drugačije.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Bojdo » 09 Mar 2019, 20:59

Lakerit wrote:

Догађај никакве везе није имао са свргњавањем Милошевића већ тражењем медијских слобода јер је Милошевић радио што и Вучић, оптуживао људе да сарађује са усташама, шиптарима...људи који су се скупљали на Равној гори и ишли као добровољци у рат.

Ево и доказа,

Збо изласка војске на улице Београда, пребијања, хапшења, убиства људи су масовно одбијали мобилизацију што је имало катастрофалне последице са криминализацијом и свачим лошим касније.[/quote]

Ma kakvu nam to priču želiš prodati? Kakve patriote? Pa niko vas nije spriječavao da dodjete u RS i prijavite se da ratujete!
Koliko vas je od tih 50 000 - 100 000 došlo da se bori za opstanak Srba? Možda pedesetak. Vise je muslimana doslo iz Sandzaka nego "patriota" sa tog devetomartovskog protesta.

Srbe ubijaju po BIH, a "patriote" u BG protestuju zbog "demokratije". :roll:

Jos je degutantnija ova priča sa Asanovickom, Jeremicem, Sergejom. Ti ne samo da bi predali KIM vec bi aktivno radili na gusenju RS.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Zappa » 09 Mar 2019, 21:26

Pa niko vas nije spriječavao da dodjete u RS i prijavite se da ratujete!
Koliko vas je od tih 50 000 - 100 000 došlo da se bori za opstanak Srba? Možda pedesetak

Ako ćemo iskreno, koliko je Srba iz te iste srpske Bosne i Hercegovine pobeglo za Srbiju i na zapad odmah po početku rata. Njihov izbor, ali malo je licemerno prozivati Srbe iz Srbije za neodlazak na ratišta u zapadne srpske krajeve.

Jos je degutantnija ova priča sa Asanovickom, Jeremicem, Sergejom. Ti ne samo da bi predali KIM vec bi aktivno radili na gusenju RS.

Ovo smatram jednom od najvećih pobeda okuparatora naših zemalja. Izbor da nema izbora.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby b@Ta maRe » 09 Mar 2019, 22:55

Dr Arslanagic wrote:Пре неки дан сам написао информацију, коју сам потом за пар минута обрисао, да се заштитим, и да заштитим свој извор.

Ako je ovo što tvrdiš istina, i treba da nas jaše ko stigne. Ja za njihove zajebancije da ginem neću, radije bih robijao nego ginuo zarad njihovih igrica. Da zaista žele da se obračunaju sa gamadi, nikakav problem ne bih imao da položim život za svoju otadžbinu. Ovako, neka vode majora Helenu, da zaokruže zajebanciju.
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe

Postby Bojdo » 09 Mar 2019, 23:12

b@Ta maRe wrote:

Ako je ovo što tvrdiš istina, i treba da nas jaše ko stigne. Ja za njihove zajebancije da ginem neću, radije bih robijao nego ginuo zarad njihovih igrica. Da zaista žele da se obračunaju sa gamadi, nikakav problem ne bih imao da položim život za svoju otadžbinu. Ovako, neka vode majora Helenu, da zaokruže zajebanciju.

Šta te spriječava da se infiltriras u Pristinu i dejstvuješ? Uostalom, možeš i primjer IRA koristiti kao model borbe za otadzbinu. Otvoreni sukob se iskljucuje zbog NATO. Dakle, ostaju drugi radikalni metodi oruzane borbe koji oni koji su spremni da polože život za "otadzbinu" mogu da iskoriste.

Kad Šiptari upadnu i u Niš, bice milion "ali" i izgovora "kako je sve to plan da se naivni Srbi izigraju".
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Lakerit » 09 Mar 2019, 23:37

Bojdo wrote:
Ma kakvu nam to priču želiš prodati? Kakve patriote? Pa niko vas nije spriječavao da dodjete u RS i prijavite se da ratujete!
Koliko vas je od tih 50 000 - 100 000 došlo da se bori za opstanak Srba? Možda pedesetak. Vise je muslimana doslo iz Sandzaka nego "patriota" sa tog devetomartovskog protesta.

Srbe ubijaju po BIH, a "patriote" u BG protestuju zbog "demokratije". :roll:

Босанску Крајину 1995 су спасили људи из РСК и добровољци из Србије.
Прво су људи са Баније и Кордуна са оном децом из Бања Луке пребаченом из војне школе на Уну и Саву разбуцали офанизиву усташа на Уни и Сави у септембру 1995-Уна 95 се акција звала, коју је форсирао Холбрук и Американци како би усташе у мује заузеле Приједор и Нови град. Да су тада наравили мостобран било би весело.
Када су ујаци пукли наступила је контраофанзива ВРС са добровољцима из СДГ, јако пуно људи из РСК који су оставили кости на Мањачи, када је заустављена муслиманска офанзива и натерани у повлачење до Кључа.

Да тога није било, све би попадало јер се 2 Крајиши корпус ВРС потпуно распао накона почетка НАТО напада на позиције ВРС као испомоћ муслиманско-хрватској офанизиви на земљи.

Што се тиче добровољаца 1992, доста њих је Младић отерао са правом. Гомила њих су били кримоси који су само правили проблеме. Као што су на крају направили проблеме и у Сребреници из управо 10. диверзнатског одреда који је био сачињен од разних плаћеника укључујући словенце и хрвате. Па је Дражена Ердемовића хрват, Милошевић предао Хагу 1996 или 1997, а онда је ујка Дражен оптужио све могуће и немогуће са лажим бројем стрељаних.

Управо о томе и говорим.

И немој мени причати шта се дешавало. Знам ја добро.
Lakerit

Postby John Doe » 10 Mar 2019, 00:48

Sergej Trifunović je pre neki dan objavio tako neku priču...
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
John Doe

PreviousNext

Return to Turniri