Nema Srbima srece dok su ovakve spodobe faktori.
Lakerit wrote:
Милошевић је направио хаос са 9. мартом. Због тога је пукла мобилизација, српско јединство а све да би заштитио своју Миру па је преко РТС причао да су СПО и Вук усташе које сарађују са Туђманом. СПО који скупља добровољце на Равној гори.
Dr Arslanagic wrote:Пре неки дан сам написао информацију, коју сам потом за пар минута обрисао, да се заштитим, и да заштитим свој извор.
Ових дана је износи и председник, између редова, па ћу је и ја јавно изнети.
Врх државе припрема сукоб са шиптарима.
Циљ је да се спроведе мини орграничен борбени сукоб, прави сукоб са могућим жртвама, да би се на крају умешао запад и пресудио да се "Косову" да независност.
Разлог је тај што и поред свих договора и комбинација нису успели да пронађу модел да умире и нашу и њихову јавност, и процена је да предаја у било ком облику неће моћи да се спроведе. Ни референдумом, ни упакована у изборе.
Најбоље решење је ратни сукоб који би спречио запад и као "наметнуо" решење да шиптари добију државу.
наш издајник би могао да спинује да није до њега, да је натеран, приморан, и све у складу са тим.
Информација је крајње озбиљна и на свим нивоима безбедносних носиоца су почете припреме за потенцијални ратни сукоб.
Треба ово схватити врло озбиљно.
Сутра ће са тим упознати и Патријарха.
Tegi wrote:Lakerit wrote:
Милошевић је направио хаос са 9. мартом. Због тога је пукла мобилизација, српско јединство а све да би заштитио своју Миру па је преко РТС причао да су СПО и Вук усташе које сарађују са Туђманом. СПО који скупља добровољце на Равној гори.
Puklo jedinstvo zato što čovek koji je na izborima 3 meseca pre toga osvojio 63% glasova nije hteo da ga na ulici sruši čovek sa 3 i po puta manjom podrškom. Na stranu različita politička mišljenja, ali nemojmo makar logiku zlostavljati. I nemojmo masovno dezerterstvo u Beogradu pravdati na tako jeftin način, prosto vređa inteligenciju.
Sam događaj je bio tragičan, a ishod najmanje katastrofalan po srpske interese.
Lakerit wrote:
Догађај никакве везе није имао са свргњавањем Милошевића већ тражењем медијских слобода јер је Милошевић радио што и Вучић, оптуживао људе да сарађује са усташама, шиптарима...људи који су се скупљали на Равној гори и ишли као добровољци у рат
Тај догађај је био трагедија свих Срба.
Збо изласка војске на улице Београда, пребијања, хапшења, убиства људи су масовно одбијали мобилизацију што је имало катастрофалне последице са криминализацијом и свачим лошим касније.
Lakerit wrote:
Puklo jedinstvo zato što čovek koji je na izborima 3 meseca pre toga osvojio 63% glasova nije hteo da ga na ulici sruši čovek sa 3 i po puta manjom podrškom. Na stranu različita politička mišljenja, ali nemojmo makar logiku zlostavljati. I nemojmo masovno dezerterstvo u Beogradu pravdati na tako jeftin način, prosto vređa inteligenciju.
Sam događaj je bio tragičan, a ishod najmanje katastrofalan po srpske interese.
Pa niko vas nije spriječavao da dodjete u RS i prijavite se da ratujete!
Koliko vas je od tih 50 000 - 100 000 došlo da se bori za opstanak Srba? Možda pedesetak
Jos je degutantnija ova priča sa Asanovickom, Jeremicem, Sergejom. Ti ne samo da bi predali KIM vec bi aktivno radili na gusenju RS.
Dr Arslanagic wrote:Пре неки дан сам написао информацију, коју сам потом за пар минута обрисао, да се заштитим, и да заштитим свој извор.
Циљ је да се спроведе мини орграничен борбени сукоб, прави сукоб са могућим жртвама, да би се на крају умешао запад и пресудио да се "Косову" да независност.
Разлог је тај што и поред свих договора и комбинација нису успели да пронађу модел да умире и нашу и њихову јавност, и процена је да предаја у било ком облику неће моћи да се спроведе. Ни референдумом, ни упакована у изборе.
Најбоље решење је ратни сукоб који би спречио запад и као "наметнуо" решење да шиптари добију државу.
наш издајник би могао да спинује да није до њега, да је натеран, приморан, и све у складу са тим.
Информација је крајње озбиљна и на свим нивоима безбедносних носиоца су почете припреме за потенцијални ратни сукоб.
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe wrote:Dr Arslanagic wrote:Пре неки дан сам написао информацију, коју сам потом за пар минута обрисао, да се заштитим, и да заштитим свој извор.
Ako je ovo što tvrdiš istina, i treba da nas jaše ko stigne. Ja za njihove zajebancije da ginem neću, radije bih robijao nego ginuo zarad njihovih igrica. Da zaista žele da se obračunaju sa gamadi, nikakav problem ne bih imao da položim život za svoju otadžbinu. Ovako, neka vode majora Helenu, da zaokruže zajebanciju.
Bojdo wrote:
Ma kakvu nam to priču želiš prodati? Kakve patriote? Pa niko vas nije spriječavao da dodjete u RS i prijavite se da ratujete!
Koliko vas je od tih 50 000 - 100 000 došlo da se bori za opstanak Srba? Možda pedesetak. Vise je muslimana doslo iz Sandzaka nego "patriota" sa tog devetomartovskog protesta.
Srbe ubijaju po BIH, a "patriote" u BG protestuju zbog "demokratije".
Jos je degutantnija ova priča sa Asanovickom, Jeremicem, Sergejom. Ti ne samo da bi predali KIM vec bi aktivno radili na gusenju RS.
Dr. Thomas wrote:Кад се нема одговор одмах иде вицкасти коментар.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Claude [Bot] and 5 guests