Board index Tenis Turniri

Teniske diskusije

Re: Teniske diskusije

Postby alcesta » 18 Sep 2011, 22:03

Panta wrote:Novaku je servis, realno, najslabiji udarac.Daleko od toga da ga nema, ali se ne moze nadati velikom broju lakih poena.On protivnike ubija u polju.

Ih bre, kako najslabiji, a smeč? :teacher:

jedaj wrote:Ni u kakvom kontekstu se ne moze reci da covjek nema servis jer bi bio pociscen od mnogih igraca na turu,to je jedna
velika zabluda.
Dobro onda, nije imao prvi servis :D a i nije dobijao top igrače u tom periodu koliko se sećam, a sećam se bolje nego što bih želela, brrr.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Liv » 18 Sep 2011, 22:05

Jok, recicemo svima samo ono sto smo od tebe naucili :) Jesi ti uopste gledao Novaka u toj fazi eksperimentisanja? Posto reci da je Novak na trecem mestu opstao tada zbog servisa je definitivno odvala godine.
Liv

Postby jedaj » 18 Sep 2011, 22:07

Roger nema bekend pa umalo ne patosira Novaka..........vjerovatno samo forhendom i slajsom,a sada broj 1. nema
servis pa to nadoknadjuje igrom u polju a dio lakih poena umjesto iz servisa nadoknadjuje na mrezi a ponekad draj
volejima :triprsta: .
Ovaj topik treba ukinuti........biseri do bisera :banana: .
jedaj

Postby alcesta » 18 Sep 2011, 22:08

Ama ko je rekao da Novak sada nema servis? Ono, mogao bi i ovaj sadašnji da popravi, to stoji.
alcesta

Postby Delester » 18 Sep 2011, 22:11

jedaj, tvoja zelja da nesto protumacis bukvalno, isuvise je velika da bi se covek na tebe osvrtao
takodje imas veliku zelju da sa mnom ulazis u klinc dominacije radi, u poslednje vreme se samo meni obracas, iako si svecao izjavio da si od toga zanavek odustao
valjda znas da odrzis rec
pomislicu da ti se dopadam, ne preteruj
a ako te vec toliko mamim, procitaj kako treba, da ne bi pridodavao biserima
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby jedaj » 18 Sep 2011, 22:12

Liv wrote:Jok, recicemo svima samo ono sto smo od tebe naucili :) Jesi ti uopste gledao Novaka u toj fazi eksperimentisanja? Posto reci da je Novak na trecem mestu opstao tada zbog servisa je definitivno odvala godine.

Ajde Liv ne idi usirinu.............broj 1. nema servis.
Nemoj braniti neodbranjivo please.
jedaj

Postby Altair » 18 Sep 2011, 22:12

Makica bi eventualno mogao jednog dana do slema, uz odredjeno poklapanje zvezda. na primer, bilo bi neophodno da u samoj zavrsnici turnira izbegne bilo kakvog mentalno jaceg, a jako kvalitetnog igraca.
to je veliko if i slabo verovatno iz ove perspektive, ali nije iskljuceno da ce se jednom i desiti.
medjutim, ne verujem u njegovo "sredjivanje" i u ovom trenutku ne mogu da ga zamislim da dobija tesne velike meceve u zavrsnicama kad se igra na ivici noza, i kad je svaka lopta velika ko kuca. to su pritisci koje on ne hendluje. o nekoj vladavini na tronu tek ne vredi govoriti
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby Delester » 18 Sep 2011, 22:14

da, slazem se da bi vladavina vec bila poprilican problem
ali zaista mislim da bi mogao do slema
.......................................................................................
Delester

Postby jedaj » 18 Sep 2011, 22:16

Delester wrote:jedaj, tvoja zelja da nesto protumacis bukvalno, isuvise je velika da bi se covek na tebe osvrtao
takodje imas veliku zelju da sa mnom ulazis u klinc dominacije radi, u poslednje vreme se samo meni obracas, iako si svecao izjavio da si od toga zanavek odustao
valjda znas da odrzis rec
pomislicu da ti se dopadam, ne preteruj
a ako te vec toliko mamim, procitaj kako treba, da ne bi pridodavao biserima

Ti mi se dopadas :) ,mada me tvoj avatar malo plasi.
Tvoje cuvene provale tipa Roger bekend i nemanje servisa su stvarno veliki biseri a ovamo citam psiholoske profile tenisera
i eseisticne analize.........molim te Delester uozbilji se :lol: .
jedaj

Postby Liv » 18 Sep 2011, 22:20

jedaj wrote:Ajde Liv ne idi usirinu.............broj 1. nema servis.
Nemoj braniti neodbranjivo please.

Nego treba da branim izjave prijatelja trenera? Oci imam, mozak takodje da sama donesem zakljucak.

Ako vec nisi u stanju da diskutujes o stavovima koji su suprotni od tvog nemoj ni da se sprdas.
Ovo ti je ujedno i opomena da prestanes s prozivkama forumasa.
Liv

Postby alcesta » 18 Sep 2011, 22:22

Mislim i ja da Makica može do slema. A verujem da može i da sredi glavu uz pravu stručnu pomoć. Kad su mogli Fed i Novak, zašto ne bi i on? E sad da li će naći ono što mu treba, to je veće pitanje, pošto mi se odavno čini da mu izbor tima ne valja.
alcesta

Postby Liv » 18 Sep 2011, 22:24

Hm. Maki ima zelju ali taj njegov u biti flegmatican karakter mu jako odmaze. Nisam sigurna da tu psiholog ili tim nesto moze. To 'nesto' se moze uz strucnu pomoc izvesti na povrsinu ako postoji u karakteru, a meni se odavno cini da on to jednostavno nema. Mozda uzme slem ako se poklope zvezde, ali jako tesko.
Liv

Postby Delester » 18 Sep 2011, 22:28

interesantno ovo sto kazes, ako postoji u karakteru...
imam komsije engleze ovde, isto su mi rekli sto i ti sada. kazu da protiv njega generalno u engleskoj niko nista nema, da je odlican momak van terena, ali taj mentalitet i instinkt jednostavno nema i to se vidi na neki nacin koji je mnogima odbojan, cak toliko, da kazu da u zavrsnicama velikih turnira briti navijaju za njegove protivnike mahom.
Delester

Postby Gama » 18 Sep 2011, 22:29

Ja sumnjam da Endi moze do slema. Nekako me u zenskom tenisu podseca na JJ, oni bi da se nadmudruju sa protivnikom, da grade poen i na kraju oboje nadrljaju od udaraca. Bum-tras, prozuji lopta pored njih, gotovo.
Oboje nemaju taj ubilacki instikt da dokrajce protivnika kada vode. Lakse igraju kada jure rezultat. Takav im je karakter :beyond: .
Videcemo kakav Endi ce se pojaviti iduce godine. Ako bude agresivam, ima nade za njega.
Gama

Postby alcesta » 18 Sep 2011, 22:34

Mislim da mu je jedina nada da se povredi početkom druge nedelje GS i onda da odigra do kraja turnira maksimalno agresivno kad bude morao da skraćuje poene. :D
alcesta

PreviousNext

Return to Turniri