Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby balkanski spijun » 29 Jun 2025, 08:01

jupol wrote:ja bih nekako najvise voleo da naprasno crkne, ne zbog njega samog, jer bih vise vole da se muci, ali bi bilo idealno da sva njegova stoka u trenutku shvati da je gotova, a da nisu ni krenuli ka granici...

a gle ovo...

Odradili su profi.

Hitna dolazi,oni da se pomere,a masa krece za hitnom.Vracaju se,staju i hoce da propuste hitnu,masa ponovo krece.

Onda idu na razbijanje,odbacivanje mase,da bi pustili hitnu,ali da masa ne moze da prodje.

To se ne radi tako.Treba biti lukav.Ako su zeleli da iskoriste hitnu,onda se pravis lud,odaljis se,pa kad se razmaknu juris.

Ovako su dobili po tamburi.Nisu oni mutavi,da ne znaju sta mogu da ocekuju.I da su prosli,ulaze u sendvic.Sta onda?Izlomili bi boga u njima.
balkanski spijun

Postby Eddie Brock » 29 Jun 2025, 08:04

Vidim da su studenti "predali stafetu- narodu", pisi propalo, vladace dokle bude hteo jer bez studenata ili nekoga da pokrece nema leba
U vecem delu grada kafici puni, jebe se ljudima , dobro im je
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Niko123 » 29 Jun 2025, 08:08

Ja se bojim da samo sada" opozicija" ne preuzme palicu. Ne bih imao ništa protiv da mi imamo opoziciju, nego su skoro svi u dilu sa Vučićem. Zato što sve njih Zapad drži. Da barem možemo da ih otkačimo. Pa da na vlast dođe patriota, koji će samo gledati interese Srbije, a ne da ispunjava želje ovih sa Zapada
Niko123

Postby White Mamba » 29 Jun 2025, 08:45

Moze on da sisa kurac, stasavaju klinci koji ga mrze bespogovorno. Biologija se ne zaustavlja. Na dva poziva te dece dode pola miliona ljudi u glavni grad. Ko ce da dodje o tom potom. Ali ova dzukela je zagazila u nekoseno
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Ron Swanson » 29 Jun 2025, 08:48

Niko123 wrote:Pa da na vlast dođe patriota, koji će samo gledati interese Srbije, a ne da ispunjava želje ovih sa Zapada

30 godina slušamo ovakve izjave.

Ne postoje nikakve "prave patriote", niti će srpska zemlje kroz oblake da leti, nama trebaju tehnokrate i pismeni ljudi, a ne kojekakvi ludaci.
Ron Swanson

Postby BlackOwl » 29 Jun 2025, 08:49

Eddie Brock wrote:Vidim da su studenti "predali stafetu- narodu", pisi propalo, vladace dokle bude hteo jer bez studenata ili nekoga da pokrece nema leba
U vecem delu grada kafici puni, jebe se ljudima , dobro im je

Sta to znaci u praksi, zavrsavaju se blokade fakulteta?
Za gradjane i opoziciju si u pravu, kapitalizam je pojeo duh i mozak, da doguramo do bangladesa opet se gradjanstvo ne bi bunilo jer bi bili zauzeti smenom od 12 sati siveci gace.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby ИлићКапитен22 » 29 Jun 2025, 08:52

Нама треба да се разјебе антисрпска КГБ-усташка служба која поставља политичаре који дувају киту западу.

Највеће будале су они који мисле да нам и Русија и Запад желе добро.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Golden Warrior » 29 Jun 2025, 08:58

ИлићКапитен22 wrote:Нама треба да се разјебе антисрпска КГБ-усташка служба која поставља политичаре који дувају киту западу.

Највеће будале су они који мисле да нам и Русија и Запад желе добро.

I to je zacarani krug.

Ne zna se sta je gore, da li kad ih postave ili kad nisu njihovi pa preoru celu zemlju da ti pokazu da ipak ne moze bez njihovog uticaja...
Golden Warrior

Postby Rodni Troter » 29 Jun 2025, 09:01

balkanski spijun wrote:Odlican skup i dokaz da ne nedostaje zelja.

Sta nam je ciniti.Mora da se nadje licnost od autoriteta,koju ce svi da podrze.Pogotovo u ovim situacijama.Narod ne zna da li da krene,sta da radi.Zbunjeni su.Kad kaze,ne,nema,kad se kaze idemo,idemo.Nekome je ovo sto pisem smesno,ali tako je.Mora vodja koji ce energiju naroda da usmeri kako treba i gde treba.

To sto neko iz mase vice,ajmo,nema od toga nista.Dobijes sledovanje.Nisu panduri glupi,kao sto se misli.Veliki broj u civilu,snimaju,gledaju,salju u centralu.Vide kako se narod ponasa,kakva je organizacija,a ne kakvo je raspolozenje.Stoje sa strane u grupama po nekoliko njih.Provale se u momentumu.

Ko je gledao snimak video je kad smiruje zenu i masu.Obraca joj se polako gospodjo,bez panike,nemojte ,polako.Upravo o tome sam pisao,ali deda lupa.Ovakvih situacija sam prosao na desetine.Ponovicu one mogu na protest,ali ne tamo gde je usijanje,tacka kljucanja.Treba da znaju ok,hrabre ste,sve je to lepo,a sad prosetajte nazad,a oni koji treba da idu na kordon,idu.

Mi imamo posla sa bolesnikom,koji ce stititi sebe po svaku cenu.

Zapamtite,kordon se razbija u tacku,a ne ajmo.U tkz.siljak i puca.Ne trebaju nama navijaci i sta ti ja znam.Potrebna je organizacija.

Studenti su rekli,od ovog trenutka mi vise neodgovaramo.Ok,a ko odgovara.Sta?Dosli smo i sta sad.Kako?

To nam fali.Zavrsnica.

Juce je bila po meni vasarska atmosfera.Setamo,uzvikujemo,pistimo i..Gledam ljude kao da su krenuli na izlet.Ne moze tako protiv organizovanog kriminala,koji iza sebe ima miliciju,batinase.

Leto je,vrucina.Jel vi znate sta je suzavac,kako deluje.Na snimku momak kaze peku me noge,ruke,ko zna sta su bacali.Dobro nije krenuo u gacama za kupanje.Ne moze tako prijatelju.Drugi poskidali majce,pokazuju torzo,jak sam.Jeste,jak si i glup.Duge pantalone,majce dugih rukava,a ne plaza sistem.Cudno kako pece,svrbi.

Moramo mnogo toga da naucimo,pa onda mozda i mozemo.Ovako,ne.

Teramo dalje.Uvek nesto novo naucimo.Kad naucimo sve,onda je kraj.

Organizovao bih proteste istovremeno u svim vecim gradovima.Nema dovlacenja,grupisanja milicije u BG.Tacno da se zna ko kosi ,ko vodu nosi.

Siguran sam,oduvacemo ih.

Баш сам синоћ на повратку причао о томе да треба више градова истовремено или кад је већ све у Београду да се покушава пробијање на више места. Ово што се синоћ радило не би их померили до данас да су остали и покушавали.
Што неко написа, блокада експа, вероватно би му то највише сметало тренутно.
Rodni Troter

Postby Zigara » 29 Jun 2025, 09:03

Cini mi se da je Zandarmerija danas mnogo bolje opremljena nego policija 2000ih. Kada je bila ona najveca tuca sa navijacima na Zvezda - Torpedo mislim da nisu imali stitove uopste ili nisu svi. Samo kaciga i pendrek. Bukvalno su izbaceni sa tribine tako sto su bili nemocni protiv gadjanja stolicama.
Danas bi oni ispraznili punu tribinu za 5 min.
Zigara

Postby Fred Perry » 29 Jun 2025, 09:05

Ekspo je krvav zbog lokacije. RTS u centru pa se sve svelo na decu da spavaju tamo ostali ništa.

Njemu bi to najviše smetalo ali koliko nas bi išlo tako u taj pičkovac da učestvuje u blokadi realno, opet bi sve uvalili klincima.
Fred Perry

Postby PERA » 29 Jun 2025, 09:12

Opet se vrtimo u krug. Svi očekuju da deca ovo reše i svi čekaju decu da ovo reše. Nisu ni oni bezgrešna, ali ni svemogući. Mesecima pozivaju na građansku neposlušnodt, na otpor na štrajkove i niko im nije dao podršku osim profesora. Opet se vraćam, šta čeka zdravstvo, sudstvo vojska jebena, reik jebeni? Šta čekaju, da deca dve odrade, a oni da to prespavaju zimskim snom dok kenjaju ne treba tako, ne treba to. Jel njima svima dobro samo deci loše?
Prvo da se pokrenu, poslušaju decu pa onda nek seru do. Mile volje.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Golden Warrior » 29 Jun 2025, 09:16

Nemoj te ljutite ljudi ali su mi malo infantilne price ove oko neke orgaznzacije, borbe protiv policije itd...

Sta bi se desilo i da se prebije policija, probiju kordoni?

Mi naspram sebe imamo kriminalnu organziaciju koja je zauzela i drzi "legalno" sve institcije. Pri tom ima i odredjenu podrsku u naradu koja ima koristi od cerupnja ove zemlje.

Bukvalno smo blizu tacke gde vise povratka, mozda smo vec i presli liniju.

Deca su dokazala da znaju sta rade i od mene ce imati podrsku sta god da odluce ali mislim da su ovakvim vidom borbe izvukli maksimum. Ako im ne udare negde gde ih bas boli (kao sto je bila blokada RTS-a) pocece da se osipa prica....
Golden Warrior

Postby Kreanga » 29 Jun 2025, 09:20

Dovukli su sve sto su imali. Dosta ih je, organizovani, oklopljeni, a narod je sve ono uradio na o ruk.
Videcemo sta su dalji koraci
Kreanga

Postby Angus Young » 29 Jun 2025, 09:31

:okk:

Alal vera generale
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

PreviousNext

Return to Turniri