Sezione wrote:Zandarmerci pizde i za to sto su zaduzeni da cuvaju ambasade i sudove, njima je u glavama da su oni spremni za Kosovo, a ne da izigravaju g4 security ko debili
Oni tvrde da ako dodje do sranja oni idu prvu, pre vojske. Ne znam samo u kom su to filmu gledali al aj. Legijina zaostavstina je i dalje jaka, svi oni tripuju da su Legija
I ovo cimanje po gradu im je ono, ispod casti, ali ipak proradi u njima pandurski gen kad uzmu da mlate, stoka je to ipak
Prekovremene sate mogu da sanjaju, do skoro su se vukli po sudovima jer je pesadija podnosila tuzbe(i dobijala) jer staresine vode satnicu gde te krajcuju fino na 6 meseci. Pa sad ko podnese bilo sta prvo ide na razgovor kako nije lepo da tuzaka svoju firmu itd itd pa onda ovi povuku, pa ih onda ovi svakako drkaju jer su i pomislili na tuzbu i tako u krug
Ma pandurska posla
Hahhahahaha znaci i ti imas druga zandara koji ti istu pricu prica..
Sveli su nas na javni red i mir a mi trenirani da budemo rambo, kad zagusti mi idemo pre vojske a sad sprovodimo mentole do suda i kao ganjamo migrante koje ne smemo da uhvatimo.
Ne znam kako im tako lako operu mozak..
Da, tuze svi redom, ne znam da povlace ali i to kad dobiju, dobiju manje nego sto su trebali.