Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Edge » 24 Aug 2025, 12:15

Edge

Postby vladokv » 24 Aug 2025, 12:16

Last edited by vladokv on 24 Aug 2025, 12:21, edited 3 times in total.
Ćoba wrote:
...Zaista sam impresioniran, ovaj Partizan je više Vučićev SNS nego što je to Zvezda ikad bila. :blue:
vladokv

Postby Zappa » 24 Aug 2025, 12:18

Avenger wrote:Pocela priprema terena za izbore koji ce po nekim informacijama biti u decembru.

Ne svidja mi se to. Očigledno su zadovoljni sa procentima..

Teorija zavere.. Naslovna strana N1, da li i vama deluje kao da spustaju rucnu..
Malo mi smrde, od 7 glavnih vesti tu su izjave Vucica, Vucevica,Vuka Stankovića
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby White Mamba » 24 Aug 2025, 12:35

Ako posle svih ovih sranja u proteklih jbt sad ce jos malko godinu dana, neko ima nedoumice, ko je i sta je ovaj..primerak na vlasti..evo ne znam..
Pritom, ne mislim na njegove sludjene ucenjene govnare i to..
Ako obicnom prosecnom coveku koji nije iz kriminalnog miljea nije jasno sta je ovaj, i sta je ova borba ustvari..
Nece ga promeniti ni 2 naslova u novinama, ni njegovi majmuni u paradi ovih dana.
Uvek se treba podsecati za cim je sve posegao od pada nadstresnice. Nezabelezeno. I nikakav prisljamceni drugosrbijanac, peder, mentol, ovim protestima ne moze to da nadjebe.
Jer ovo na vlasti nije ji politicar, ni ne znam sta. Monstrum, kratko jasno
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby Edge » 24 Aug 2025, 12:36

Edge

Postby Bogun » 24 Aug 2025, 12:37

Houdini wrote:
Bogun wrote:PKAŠ > VP

Teška srca sam ovo napisao.

realno PKAŠ je toliko savrsentsvo, da ne vidim sta moze da ga pretekne.. nadam se da ce Arena da gori od oktobra..

Spoiler: pokaži

Da, ali VP je prvo i originalno skandiranje, vrlo organsko kada je AŠ u pitanju.

Ipak, PKAŠ mi ima jaču pevljivost. Očukujem ga da se poprimi na nekim sportskim priredbama.

Šta može da pretekne PKAŠ? Malo ispod radara je prošla ona gospođetina iz Lesokovac sa :"Idi leči se...", ali to se nije primilo. :D

PKAŠ
Bogun

Postby Dr Arslanagic » 24 Aug 2025, 13:19

Који је разлог наведен за спуштање црвене зоне са 1600 на 1200 киловата?

Јебем им матер болесну, разбахатили су се преко сваке мере.
Не могу да их гледам више.

Мораш да живиш као у средњем веку, да све палиш ноћу, да куваш ручак ноћу да те не би одрали.
Спавај пар сати у економском тигру.

Гласај стоко.
Гласај јебо вам он матер.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Arsen Lupin » 24 Aug 2025, 13:38

Meni pola plate ode na hranu druga polovina na komunalije + kredit pa ziv ostani
Arsen Lupin

Postby Гроф Тинторето » 24 Aug 2025, 13:53

"Srpske vlasti u izveštaju ovo pomeranje granice opravdale su potrebom da se podstakne „energetska efikasnost i potencijalno povećaju prihodi”."

Ovo je razlog.
Sad gledam na onoj aplikaciji, 2023 sam 3x manje placao struju nego 2025 godine. Jasno je da je bitan odnos skupih/jeftinih, ali 3x vise je ogromna razlika koja se bazira samo na poskupljenjima, a ne na promenjenom odnosu skupih/jeftinih kilovata.

Al nema veze, spustice cenu soka od jabuka, ovaj deterdzenta za sudje, za 3 dinara i narod ce da proguta sve to lagano. Jer, narod zna :)
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Produzenisamlekom » 24 Aug 2025, 14:00

Letos kada sam bio na letovanju,probao sam pohvatam cene koje sam plaćao u prodavnicama. I to malo turisticko mesto ,koje ima 3 manje prodavnice.
Kada sam se vratio npr u Rodi su cene veće nego tamo....
Jezivo sta je dozvoljeno.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby V.M. Varga » 24 Aug 2025, 15:30

Zappa wrote:

Ne svidja mi se to. Očigledno su zadovoljni sa procentima..

Teorija zavere.. Naslovna strana N1, da li i vama deluje kao da spustaju rucnu..
Malo mi smrde, od 7 glavnih vesti tu su izjave Vucica, Vucevica,Vuka Stankovića

Živ bio, N1, Danas, itd.. su pušteni niz vodu i polako će zauzeti mesto i nivo recimo Bica.
V.M. Varga

Postby BlackOwl » 24 Aug 2025, 15:44

Ali smanjenje kamatne stope na kes kredite jbt
Kakva bogaljska drzava

Ovo sa strujom sto se desava poslednjih pet godina je nevidjena pljacka i moze slobodno da se svrsta pod izdaju nacionalnih interesa.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Han Solo » 24 Aug 2025, 16:45

Produzenisamlekom wrote:Letos kada sam bio na letovanju,probao sam pohvatam cene koje sam plaćao u prodavnicama. I to malo turisticko mesto ,koje ima 3 manje prodavnice.

Ja sam sad u Grčkoj kupio 10 velikih gelova za tuširanje/kupki po 2,7-3€ jer je kod nas bio 950 din. Sad vidim da sam prizvao da i ovi naši prevaranti krenu da spuštaju cenu.
Han Solo

Postby Produzenisamlekom » 24 Aug 2025, 18:29

Branko PFC
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby alanford98 » 24 Aug 2025, 18:40

Han Solo wrote:
Produzenisamlekom wrote:Letos kada sam bio na letovanju,probao sam pohvatam cene koje sam plaćao u prodavnicama. I to malo turisticko mesto ,koje ima 3 manje prodavnice.

Ja sam sad u Grčkoj kupio 10 velikih gelova za tuširanje/kupki po 2,7-3€ jer je kod nas bio 950 din. Sad vidim da sam prizvao da i ovi naši prevaranti krenu da spuštaju cenu.

Koja kupka? Ja u italiji plaćam borotalko veliki oko 3e u proseku, a pino silvestre(ovi stariji to dobro znaju) 2e onaj od 700 800 mll
alanford98

PreviousNext

Return to Turniri