Board index Tenis Turniri

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Sezione » 31 Aug 2025, 21:31

Woodoo wrote::lollol:

Sto se ovi dobri ljudi iza maskiraju, od koga ih je sramota?
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Cinciripini » 31 Aug 2025, 22:26

SemperIdem wrote:

Premotati na 1:00 i gledati do kraja. Ako je ovo većina - jbg.

Zašto premotati, vaditi nešto iz konteksta i ne pogledati ceo klip, koji je onako baš rečit i dobar pokazatelj šta se dešava danas u Srbiji.

Prvi gospodin iz Aleksinca je na jedan pristojan način objasnio šta se dešava i dao do znanja da i tamo ljudi shvataju suštinu, zatim uleće ova žena koja očigledno ima neku dijagnozu, nije bezveze spomenula da je medicinarka (podsvest), verovatno je dosta vremena provela po medicinskim objektima, sada verovano radi pri opštini za neku crkavicu, preko informera, pinka joj probudili maniju gonjenja i ona je ubeđena da su ovi drugi, ono što je tamo čula. Lik koji prilazi posle je klasičan pijanac, profil " jer smo tako u mogućnosti", zato ga i onaj njegov drugar sklanja, svestan da ovaj lupeta.
Pohvale za ovu malu iz N1, koja se odlično ponela i prilikom agresije ovih likova nije glumela ugroženu novinarku, nego je kao iskusni psiholog mirno odreagovala sa pitanjem što ste ljuti, samo sam vas pitala zašto ste došli ovde.

Ne znam na kakvu većinu misliš, ali nažalost Srbija je puna psihopata(jedan je na čelu), pijanaca,ali ima i normalnih kao što je ovaj čikica sa početka snimka, upravo da takva Srbija pobedi je bitno podržati studente i njihove zahteve, do kraja, do pobede!
Cinciripini

Postby SemperIdem » 31 Aug 2025, 22:45

Mislim na većinu koja izlazi na izbore pod prinudom ili sa ubedjenjem da glasaju za ispravnu priču.

Na lako povodljive, jeftine, nesigurne i uplašene.

One koji su uz svaku vlast za neku sitnu ćar.

Slažem se sa tobom, lepo si ih okarakterisao. Samo je pitanje kako ih ubediti da su na pogrešnoj strani kad je ta medijska mašinerija koja im svakodnevno servira
novu porciju neistina bezuslovno na strani pomenutog psihopate...

Zato rekoh jbg...
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Cinciripini » 31 Aug 2025, 23:00

Činjenica je da je medijska mašinerija aktivna u punom svom kapacitetu, što samo pokazuje da im radi guza, zato što se osećaju ugroženim. to je nešto u čemu oni neće sigurno usporavati dokle god imaju takav osećaj, a siguran sam da ih taj osećaj ne vara. :biggrin:
Mi kao činioci i sudionici svega ovoga trebamo da ono što je do nas radimo maksimalno, koristiti svaku priliku i argumentovano objašnjavati zašto je vučić zlo (opet je danas to pokazao Šarović, koji ih istina i najbolje poznaje :biggrin: ), uzimati svaku akciju koja nam je dostupna u razobličavanju ove vlasti, borba nije ni malo navina niti laka, pogotovo što vidimo da spolja je faktički zaštićen sa svih strana, zapravo ja i ne vidim drugi način, nego svakog jutra iznova se boriti i verovati u pobedu, koja je po svemu sudeći blizu, ta naša vera je njegov naveći problem, što ipak većina nema dijagnoze preko kojih će nas privesti u njegovo jato, ako nas već nije potkupio.
Cinciripini

Previous

Return to Turniri