Board index Tenis Turniri

Teniske diskusije

Re: Teniske diskusije

Postby DON » 30 Jan 2012, 18:52

harper lee wrote: :blue:
Svakim danom si mi sve simpaticniji.

Sta se foliras, to je zato sto sam Vas turio na prvo mesto :sakaosto:

Idi u persun, postideo sam se :blush:

Inace ja navijam za Monfisa, brat ludi... Ove nase volem jer su nasi :roll:

Odoh sad u Skupstinu sa vaterpolistima i rukometasima.... Bem ti zimu...
DON

Re: U susret Londonu

Postby georgina » 30 Jan 2012, 19:14

Felipao wrote:Moj izvor je okruzenje.

izvor ti nije relevantan, idemo dalje.

Felipao wrote:Bavim se sportom celog zivota i apsolutno je nemoguce da neko ko se fizicki raspada u drugom setu u petom igra kao da je pocetak mecha.Moze da te na kratko pukne adrenalin ali umor je umor.

ako se baviš sportom, ne znači da si doktor medicinskih nauka, što je i jasno iz ovog što pišeš. ipak, mislim da i laici znaju da se ljudima koji dobiju neki alergijski napad daju injekcije adrenalina. svako ko se mučio sa alergijama to dobro zna, a osetio je i na vlastitoj koži. ja ne mogu da dišem u doba cvetanja ambrozije, ali kada sednem na bicikl, posle izvesnog vremena (treba vremena tom vlastitom adrenalinu da proradi) prodišem savršeno. kako padne adrenalin, ja opet ne mogu da dišem.
još jedan faktor u melburnu. vlaga i vrućina. kako je vreme meča odmicalo, obe vrednosti su padale. to je bio veoma važan faktor.

ali ajmo sada sve to na stranu. koja je to korist bila od tog pretpostavljenog simuliranja umora?
ne znam koliko pratiše tenis, i da li znaš da je taj isti marej u meču sa simonom u kome se potonji povredio tako da nije mogao da trči, do kraja tog meča odigrao više dropšotova nego što su svi odigrali na celom turniru. kada su novinari posle pitali simona (naravno, želeći neku čarku) o tome, on je rekao da je to normalno i da bi i on isto uradio. čija je onda prednost povreda, umor, štagod. povređenog ili onog drugog. stvarno ne shvatam poentu cele priče oko tog simuliranja.
georgina

Postby Altair » 30 Jan 2012, 19:39

ma ljudi mante se corava posla. ...
cenim, ima dosta ljudi koji ne vole Novaka. ima ih i mnogo koji ga vole. rekla bih ovih drugih ima vise. naravno necemo znati tacan podatak dok se na spisak pitanja za popis stanovnistva ne doda 'da li volite novaka djokovica?'
u mojoj ulici se juce prolomio srecni vrisak sa svih strana u trenutku pobede. naravno to je mozda samo u mojoj ulici :confused:
gospodin felipao, i ostali koji ne mogu ocima da vide tenisera br. 1. mogu da nam prosipaju price kako je to zbog ovog i onoga. svi ti razlozi ne stoje na kraju krajeva.
ko zna sta su pravi razlozi. moguce samo antipatija, ili nesto mnogo dublje, al uopste me ne zanima. ipak, eto treba smisliti nesto solidno i logicno, kao sto je simuliranje. ili porez. ili novak donira lovu zato sto je folirant , a u stvari je los covek, manipulant...
dok se ceo svet pita kakav je to nadcovek koji ima toliko srce, toliku staminu , vestinu i hrabrost, ovdasnji se vataju za slamke, kao sto je porez. nije mi samo jasno cemu sve to. ali tako je svuda i ne moze se od toga pobeci
hejt je oduvek bio zlo koje na kraju krajeva najvise skodi onome koji ga gaji u sebi

edit: liv, recnik
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby kecman » 30 Jan 2012, 19:47

Pošto sam ja započeo celo ovo sra*e oko Novaka, želim da vas sve pozdravim i da vam kažem da nastavite da volite Novaka i pustite nas da ga ne volimo..
Ne volim Novaka iz X razloga, gde ni jedan nije vezan za teren.. Kao tenisera ga izuzetno poštujem, dok igra mečeve svim srcem sam uz njega međutim zaista ne mogu da svarim neke njegove poteze van terena.. Jbg, možda je to onaj moj sam protiv svih gen proradio, otkud znam..

Dalje se neću oglašavati na vešem "svetom mestu" kako bih izbegao da boguhulimtm i budem bad guy ovde.. :cheers:
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby AirBall » 30 Jan 2012, 19:50

Srbi u svojoj istoriji nikada nisu bili saglasni ni po jednom pitanju tako da ne vidim razlog da u slucaju Djokovica bude drugacije... :D

Paradoks nase istorije je da su najpriznatiji Srbi bili po pravilu znatno vise cenjeni u inostranstvu nego kod nas...

Ocigledno tako mora da bude...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby NadjaM » 30 Jan 2012, 19:51

svakog gosta tri dana dosta
srecan ti put :hatman:
NadjaM

Postby Felipao » 30 Jan 2012, 19:52

Altair wrote:moguce samo antipatija

Pa kako se stvara antipatija nego od zbira razloga faktora,sto subjektivne sto objektivne prirode ? Mozda su tebi ti razlozi beznacajni,meni nisu (a sto se tiche poreza bash me briga gde ce da ga placa).Antipatican mi je,ne volim ga,sto ne znachi da ga mrzim. Nit navijam za njega da pobedi nit da izgubi,svejedno mi je,u zivotu nisam pogledao njegov mech (pogledam poneki segment samo kad sam u drustvu prisiljen).

Mnogo veci problem od tih hejtera su ovi novokomponovani navijachi koji sve znaju (a do juche nisu znali sta je teniska loptica) al je bitno da se zgrazavaju kako ne navijash za Djokovica...
Felipao

Postby NadjaM » 30 Jan 2012, 19:57

Felipao wrote:
Altair wrote:moguce samo antipatija

Pa kako se stvara antipatija nego od zbira razloga faktora,sto subjektivne sto objektivne prirode ? Mozda su tebi ti razlozi beznacajni,meni nisu (a sto se tiche poreza bash me briga gde ce da ga placa).Antipatican mi je,ne volim ga,sto ne znachi da ga mrzim. Nit navijam za njega da pobedi nit da izgubi,svejedno mi je,u zivotu nisam pogledao njegov mech (pogledam poneki segment samo kad sam u drustvu prisiljen).

Mnogo veci problem od tih hejtera su ovi novokomponovani navijachi koji sve znaju (a do juche nisu znali sta je teniska loptica) al je bitno da se zgrazavaju kako ne navijash za Djokovica...

nisi gledao ni jedan njegov mec a znas da je simulant :trtmilojka:
NadjaM

Postby Felipao » 30 Jan 2012, 20:04

NadjaM wrote:
nisi gledao ni jedan njegov mec a znas da je simulant :trtmilojka:

Kao sto ti nikad nisi videla Andjelinu Dzoli u privatnom zivotu (mozda cak nisi gledala ni njene filmove) pa opet imash neko misljenje o njoj ? Moj buraz je tenis freak i zaista verujem njemu vise nego bilo kome ovde...A i rekoh,imao sam priliku da se uverim kad sam prinudjen da gledam...Lako je videti samo kad ti ukazu gde da gledash.

BTW licno ne gledam tenis uopste,ni Novaka ni bilo koga drugog.Ovde sam samo jer je zapoceta diskusija na pdfu olimpijada :D
Felipao

Postby Liv » 30 Jan 2012, 20:47

Htedoh da ti odgovorim Felipao ali sam si se dokrajcio. Pa ti si zapravo usvojio misnjenje nekog sebi bliskog sto znaci da svoje na ovu temu nemas. Tu se diskusija prekida.

@gost1432
znaci svaka tema gde se neko hvali je sveto mesto? Isto je i na Partizanovim temama? Bilo bi lepo da prestanete da se rugate ovom PDFu i krenete sa argumentima. Pa cak i ako ih nemate, meni je skroz relevantno da neko nekom nije simpatican iz nepoznatog razloga. Ali nemojte izmishljati neke kvazi razloge. Meni je Rodik krajnje antipatican. Ne mogu da smislim lika. I ne interesuje me koje kvalitete ima ili nema ne mogu ocima da ga vidim na terenu. Skroz mi je relevantno da neko isto oseca za Novaka. Ali ajde onda da ne mazemo jedni drugima oci nekim kvazi razlozima koji treba da govore u prilog loseg karaktera a zapravo nemaju veze ni sa cim.
Liv

Postby Liv » 30 Jan 2012, 20:47

Moram da podsetim da se ovde ne bavimo forumasima i da ne delite kvalifikacije.
Liv

Postby alcesta » 30 Jan 2012, 20:49

Tja, cela ova rasprava nema nikakvog smisla. Po principu, o ukusima se ne raspravlja. Sve je samo racionalizacija ličnih simpatija i antipatija. Kad nekog ne voliš onda ćeš lako naći i razloge zašto. Jedino su rezultati objektivna stvar, a oni sa svim ovim nemaju veze.

Edit: Liv brža
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby CherieBgd » 30 Jan 2012, 20:56

Oh mon Dieu :tap: opet taj porez...
Hajde sad da to razresimo ovako
Roger Federer - Residence: Bottmingen, Switzerland ali i
Jo-Wilfried Tsonga - Residence: La Rippe, Switzerland; Gilles Simon - Residence: Neuchatel, Switzerland; Gael Monfils - Residence: Trelex, Switzerland; Richard Gasquet - Residence: Neuchatel, Switzerland
Dakle evidentno je da svi top francuski igraci imaju prebivaliste u Svajcaskoj, kao i GOAT... Zasto? Verovatno jer imaju neke poreske olaksice koje nemaju u Francuskoj... Da li ih zbog toga smatramo svajcaskim igracima sem GOAT-a? Ne... Zasto? Jer su rodjeni u Francuskoj...

Spanski igraci uglavnom imaju prebivaliste u Spaniji ... Zasto? Verovatno jer tu imaju najpovoljnije uslove oporezivanja...

Da prevedemo to na slucaj ovog naseg iz Monte Karla...:colera: Zasto prebivaliste u MC... Jer su najbolji uslovi oporezivanja... Je li zbog toga manje Srbin? Jok ...

Elem, ne mogu da shvatim dezurne pljuvace... Niti zelim da nekom menjam misljenje... Ja ako nekog ili nesto ne volim ja to ignorisem... Npr. meni je hokej jako grub sport i ne volim da ga gledam, ali ne trcim da pljujem po hokeju i imam razumevanja za sve one koji came do kasno u noc i cekaju utakmice...

I za fanove i za one druge... 7 godina radim za jednu banku iz Frankfurta ... Danas sam dobila preko 30 mailova gde mi cestitaju Novakovu pobedu... Znate po cemu je Srbija pre Novaka bila poznata u toj banci? Po nevidjenoj kradji drzave pri gasenju jedne firme kojoj smo dali kredit... So...
CherieBgd

Postby Liv » 30 Jan 2012, 21:07

Meni je iskreno ceo taj fenomen "ajd da pljunemo po svome" interesantan. Nije mi jasan. Nije samo nas, naravno, ali nekako od nas generalno ocekujem da budemo svesniji nekih stvari jer smo u vecim problemima od ostalih i da cenimo lepe stvari koje nam se dogadjaju. Zivi bili pa videli to zlato na olimpijadi, druga ce se pesma pevati.

Neko je pomenuo Divca, ne da ljudi ne znaju ko je, nego mi se bukvalno smeju kad pomenem vaterpolo, rukomet, odbojku. I to dok se kod njih na BBC-ju prenosi "indoor bowling " :colera:
A nije nista bolje bilo ni dok sam bila u Fr...

Meni je zao sto ovakve diskusije odmah dele na "hejtere" ili "obozavaocelikaidela", ali valjda manjak argumenata povlaci da se ide u krajnost.
Liv

Postby Unexpected » 30 Jan 2012, 23:24

Liv wrote:Bilo bi lepo da prestanete da se rugate ovom PDFu i krenete sa argumentima.

Osim ako ne persiraš gostu, ne vidim razlog za množinu (ostavljam mogućnost da sam nešto propustio). Ovaj PDF je jedno veoma lepo mesto na koje uvek rado svratim. Mislim da je za vreme finala bilo možda i najveće "ukrštanje" PDF-ova od kada postoji ovaj forum. Da ljudi nemaju lepo mišljenje o ovom mestu, ne bi ni dolazili.

Liv wrote:Meni je zao sto ovakve diskusije odmah dele na "hejtere" ili "obozavaocelikaidela"...

:+1:

Sorry za off.
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Turniri