Oh mon Dieu

opet taj porez...
Hajde sad da to razresimo ovako
Roger Federer - Residence: Bottmingen, Switzerland ali i
Jo-Wilfried Tsonga - Residence: La Rippe, Switzerland; Gilles Simon - Residence: Neuchatel, Switzerland; Gael Monfils - Residence: Trelex, Switzerland; Richard Gasquet - Residence: Neuchatel, Switzerland
Dakle evidentno je da svi top francuski igraci imaju prebivaliste u Svajcaskoj, kao i GOAT... Zasto? Verovatno jer imaju neke poreske olaksice koje nemaju u Francuskoj... Da li ih zbog toga smatramo svajcaskim igracima sem GOAT-a? Ne... Zasto? Jer su rodjeni u Francuskoj...
Spanski igraci uglavnom imaju prebivaliste u Spaniji ... Zasto? Verovatno jer tu imaju najpovoljnije uslove oporezivanja...
Da prevedemo to na slucaj ovog naseg iz Monte Karla...

Zasto prebivaliste u MC... Jer su najbolji uslovi oporezivanja... Je li zbog toga manje Srbin? Jok ...
Elem, ne mogu da shvatim dezurne pljuvace... Niti zelim da nekom menjam misljenje... Ja ako nekog ili nesto ne volim ja to ignorisem... Npr. meni je hokej jako grub sport i ne volim da ga gledam, ali ne trcim da pljujem po hokeju i imam razumevanja za sve one koji came do kasno u noc i cekaju utakmice...
I za fanove i za one druge... 7 godina radim za jednu banku iz Frankfurta ... Danas sam dobila preko 30 mailova gde mi cestitaju Novakovu pobedu... Znate po cemu je Srbija pre Novaka bila poznata u toj banci? Po nevidjenoj kradji drzave pri gasenju jedne firme kojoj smo dali kredit... So...