Board index Tenis Turniri

LIVE AO Open - noci na vrelom suncu Australije

Koliko ce biti setova odigrano u finalnom mecu tenisera Djokovic - Nadal

Poll ended at 10 Sep 2013, 20:04

3
3
20%
4
6
40%
5
5
33%
mec ce se prekinuti pre zavrsetka treceg seta
1
7%

Total votes : 15

Re: VIMBLDON LIVE - navijanje u društvu, uz jagode

Postby VMJunior » 25 Jun 2011, 20:16

Bravo Novace..Tesko ali zasluzeno..

Ne verujem da moze do finala ali i 1/2 najveceg turnira je sasvim ok rezultat.
VMJunior

Postby Clarissa » 25 Jun 2011, 20:17

:ojha: :harmonikas:
Clarissa

Postby AirBall » 25 Jun 2011, 20:17

Definitivno je Djokovic najomrazeniji teniser u top 4...

Ja zbilja ne znam gde su vecinski navijali za njega... Definitivno mu ne mogu uspeh oprostiti...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Delester » 25 Jun 2011, 20:19

tipsa baca fore sve u 16, ne znam sta pre da navedem!
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby Maki » 25 Jun 2011, 20:19

Bravo decace...Trebalo je izdrzati sve ovo.Na kraju nisam bila sigurna dal se igra DK ili gren slem turnir. :unsure:

Jer sam ja luda ili Nole nije na kraju pozdravio publiku posle rukovanja na mrezi?
Maki

Postby Kido » 25 Jun 2011, 20:22

Bravo Nole. Zao mi da vidim kakve je demone Novak morao da savladava danas,
Publika stvarno moze da deluje kao doping, dokaz je Bagdi iz poslednjih gemova.
Novak bi morao mnogo drugacije da tretira publiku, normalno je da navijaju za
Bagdija i kao slabijeg. Manje unosenja, manje frustracije za Novaka.
Polako, doci ce i Nole na red da se za njega navija na glavnom terenu.

Inace, vrlo zabrinjavajuce izdanje Novaka, zicer igra bez dovoljno agresije.
Otprilike kao protiv Safina. Novak je pod nevidjenim pritiskom. Ne ocekujem da Novak
koji servira za mec smanji brzinu prvog servisa za 15 mph. Spas je nadjen u mnogo
rada na terenu, profesionalno obavljenog. game plan nije ispunjen, ili je bio pogresan.
10 chars
Kido

Postby Sony » 25 Jun 2011, 20:23

Idemoooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!

Auu, kakav triler kraj!! Radovao sam se kao da je osvojio turnir. Koliko je samo zilav ovaj Bagdatis...

Najjace kod onog auta, Nole radi reda ispucao loptu, ona u out-u a londonska smekerska ''publika'': '' Yeaaaah'', a Nole onaj pogled u fazonu: '' Ajde ajde...radujte se....ahahhahaa, pacenici, aut je ''

Idemo bre do titule!!!

I da...utisak dana je bacanje hejta Zivojnovica... :mukica:
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Liv » 25 Jun 2011, 20:23

Ma publika u ovakvim mechevima gde nema mnogo navijacha ni jednog ni drugog samo hoce shto duzhi mech i tako i navija. Nije nishta lichno, nema veze ni s Novakom ni s Bagijem. Ima s onima koji udju na pola mecha i oce pet setova. (Kao shto je Ljubicic imao vishe nego ochekivanu podrshku juche)
Za ovu fazu takmichenja ovo je odlichan mech. Malo upozorenje pred sledeca dva mecha i dobra priprema za ono najbitnije - zavrshnicu. Vishe volim da odigra neki ovakav mech nego da relativno lako prodje u SF i onda kiksne. I Nadal je u svakom mechu na RG izgledao kao da je na putu za pecanje pa je podigao trofej. Ne znachi ovo nishta, osim da je pritisak, ochekivanje i zhelja velika. Chini mi se veca nego u vreme niza.

Bravo i idemo dalje.
Liv

Postby CherieBgd » 25 Jun 2011, 20:23

Maki wrote:Jer sam ja luda ili Nole nije na kraju pozdravio publiku posle rukovanja na mrezi?

Pa koga da pozdravi, kad su zdusno navijali protiv njega... kao da se u Limasolu igra.... :sick:
CherieBgd

Postby AirBall » 25 Jun 2011, 20:25

Jesu li ikada ovako strasno navijali protiv Feda, Nadala ili Murraya na centralnom terenu?

Ja nesto ne mogu da se setim...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby cecans » 25 Jun 2011, 20:26

:bravo: Nole, teskom mukom do pobede protiv povampirenog Bagija koji je odigrao najbolji mec posle ko zna koliko ( kud bas protiv Noleta :colera: :nene: ). Novak danas nije bio sav svoj,videlo se od starta, prenervozan ali vazno je da ide dalje, zreb mu se bas otvara!
Super mi je bio Tipsa u ulozi komentatora, smesan je k'o crtani :lollol:
cecans

Postby Delester » 25 Jun 2011, 20:28

pozdravio je publiku i posle delio autograme

kido, spot on, pogresan game plan svakako, sve je bilo pogresno u vecem delu meca, ali kvalitet je isplivao
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby jagodinac » 25 Jun 2011, 20:29

I ovakvi mecevi moraju da se dozive ,prozive,i dobiju da bi se osvojio svetski teniski tron.Novak to zna,izuzetno je inteligentan i to ponekad ume da ga "zakoci"na ternu ali zato ga to brzo i effektno vrati.Ne znam sta bi se u ovoj nasoj zemlji racunalo koa uspeh na Wimbliju,ali za mene koji volim i pratim tenis 25 godina druga nedelja je uspeh,cetvrt i polufinale je izuzetan rezultat,finale nedosanjani san a titula jedan od najvecih uspeha pojedinacnih sportova u svim "nasim"zemljama.
jagodinac

Postby VMJunior » 25 Jun 2011, 20:29

AirBall wrote:Definitivno je Djokovic najomrazeniji teniser u top 4...

Ja zbilja ne znam gde su vecinski navijali za njega... Definitivno mu ne mogu uspeh oprostiti...

Mislim da je u Rimu imao veliku podrsku,ili se varam? :huh:

Realno,Federer i Nadal su druga dimenzija u odnosu na Noleta..
Preveliki su to sampioni da bi bili omrazeniji od Novaka.Za Mareja ne znam,on je meni umereno antipatican.. :roll:
Federer gde god se pojavio,skoro uvek je publika na njegovoj strani,cak i na RG gde je Rafa neprikosnoven.

Nole zeli i preterano pokusava da ga publika zavoli a to je nesto najopasnije ,to se primeti i odbija..To je moj utisak.
VMJunior

Postby Liv » 25 Jun 2011, 20:31

AirBall wrote:Jesu li ikada ovako strasno navijali protiv Feda, Nadala ili Murraya na centralnom terenu?

Ja nesto ne mogu da se setim...

Nije za poredjenje. Trojica navedenih imaju armiju navijacha, mada mi se chini da ih Nadal ima ovde najmanje. Novak josh uvek nema to je prosto chinjenica. Takodje od Feda i Nadala necesh videti da ovako reaguju na publiku nikad. Kad publika nije klan jednog tenisera navijanje se u toku mecha menja - DelPo/Simon recimo, publika je od pochetka na strani DelPa, ali njegov body language, trzavice i mangupiranje kao i odlichna Simonova igra brzo prevagnu na drugu stranu. Kasnije je Simon imao mnogo vecu podrshku.

p.s. Chisto da bude jasno, ne pokushavam da opravdam vec jednostavno da prenesem utiske od juche.
Liv

PreviousNext

Return to Turniri