Ćoba wrote:Ja generalno Seselju nemam sta zamjeriti, mislim nije on vise bitan faktor ali ne mogu da ne uocim sinhronizaciju sa vlasti. Svira po tudjim notama i tajming teme o kojoj govori je savrsen sa onim sto Psihu odgovara.
Seselj je ideolog i samim tim je apsolutno nebitno da li je politicki faktor, ili nije... Ideologija je iznad trenutne politicke situacije... To je poput semena koje zasejes u zemlju i cekas da iznikne biljka...
Sto se njega i Vucica tice nije tajna da su kumovi i to kumstvo za razliku od nekih drugih nije raskinuto tako da razumem odredjenu toleranciju, ni ja o svom kumu ne govorim lose...
Da li Psiho ima nekakve koriste od ovoga sto Seselj govori ne znam, ali znam da ovo sto govori i ja mislim kao i vecina srpskog naroda, izvoli pa poslusaj o cemu se radi
U mrznji prema Vucicu mnogi su spremni i drzavu da bace pod noge, a to nije dobro...
I nemoj me uveravati da nije tako kad svakodnevno cujem od te druge Srbije isto ono sto su govorili Hrvati, Siptari, ili Muslimani devedesetih...
Da srpski narod ne zasluzuje da postoji, da treba da nestane itd...
E evo im ga kurac, prezivecemo i ovo cudo kao sto smo preziveli i sva cudesa do sad...