by Dr Arslanagic » 19 Oct 2018, 18:01
Вратила се, али се прво подвио реп.
Поента мог поста је у другом пасусу.
Како ће ово искључење Нога из странке да нашкоди вучићу и његовој већ галопирајућој издаји.
Док се остале странке радују несрећи других странака, издајник на миру спроводи вишеслојно разваљивање земље.
Кад он сјаше и остане пустош, страшно ће бити смешно што су двери избациле једног небитног створа какав је Ного.
Не браним ја двери, него износим како се вешто скреће пажња са суштинског и по србију историјских проблема којих није било од првог светског рата.
Др Јована Стојковић, иза које стоји сарадник једне службе онај менаџер Мирковић, је ћерка Сање Чековић, ако се сећате некада је била у СПО.
Придружила се савезу за Србију, толико о тој докторки и свима који је прате.
Сви су контролисани из истог центра.
Кад оде овај издајник доћи ће следећи из истог извора.
А Срби нек верују да има разлика између странака.
Свима њима је само један заједнички именитељ - не дирај ме док си на власти и ја нећу тебе кад ја узјашем Србију.
Новац не спомињем, то се подразумева. Зато се сви и баве политиком.
Нови директор оне арапске фирме којој је продат ПКБ је Војин Лазаревић.
Човек против кога је вучић основао анкетни одбор због крађе и препродаје струје на штету буџета.
У праву је Ного, све на теразије.
Директан пренос и три дана државни празник кад повешају све који јашу Србију од деведесетих.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.