AirBall wrote:Dr Arslanagic wrote:Све је то одлично, питање је разговара ли он са оцем?
Ценим да мали спрема пуч у СРС.
Противи се свему што му тата подржава.
Мали је жестоко напао власт, укинуће Шешељу термине на пинку и хепи.
Можда само задруга да му остане.
Za sve iskrene desnicare kojima i sam pripadam ovo je odlicna vest... Najzad se pravi odredjeni savez izmedju stranaka koje na drugaciji nacin sagledavaju evro-atlantske integracije, EU, migrantsku krizu itd
U danasnje vreme cast je biti uz Salvinija, Strahea, AFD itd
Samim tim kad te primaju u to drustvo znaci da ti veruju i da si jedan od njih...
Dr Arslanagic wrote:Чиме је он то заслужио?
Боље је питање чиме је Србија заслужила такво понижење?
Postoji jedna anegdota koju verujem da znas... Veliki Papandreu se pod stare dane ozenio ko zna koliko godina mladjom zenom i to mu je bio drugi brak... Testamentom je sve prepisao toj devojci, a sinove je ostavio bez nasledstva...
U obrazlozenju je napisao, njoj ostavljam sve nepokretnosti i novac, a vama ostavljam prezime, bice vam dovoljno...
Par godina nakon njegove smrti jedan od sinova je postao Premijer...
Врло добар потез је улазак у тај савез.
Очигледно је да се европа мења у том правцу, у циљу да се појача десница, да ратоборни дођу на власт, као предуслов неком будућем рату.
Оптимистички гледам на ту чињеницу као једину могућу одбрану од имиграната, који ће бити највећи проблем будућности наше земље, тако да сам благонаклон према том савезу и правцу у ком се европа креће.
Мислим да је реалнији рат између вера пре него између европских народа.
Дакле, о уласку радикала у тај савез мислим да је врло промућуран, паметан и далекосежан потез који њима не може донети ништа лоше.
Шта може донети Србији?
Ако је надати се ономе што сам написао горе, да је то будућност европе (мада чисто сумњам националне опције нису дозвољене), онда и Србији може само добро да донесе.
Питање је да ли ће и када радикали доћи на власт у Србији да ту политику са тим добрим конекцијама и савезима и спроведу.
Моје мишљење је да неће никада доћи на власт.
Колац у те тежње па и најмању могућност да се икад изидгну изнад 2% им забија сам газда секте/партије са овим, неприродним и потпуно противним идеологији коју стално спомињеш а која је одавно поништена, шуровањем са издајником.
Давање јасне подршке издајнику неће вас нигде довести осим на сметлиште историје.
Вечно ће остати запамћено да сте давали јасну подршку издајнику који је јавно и нескривено износио да му је то циљ, и који се свим снагама трудио и против Руских интереса да преда део КиМ, најсветије српске земље.
Политика боље вучић него жути је чиста смејурија којом се невешто скрива прави циљ те као сви не видимо коалиције.
Потпуно је погрешно бирати између жутих и напредњака јер су и једни и други гробари српскин националних интереса.
То само неко пликог ума може да се упеца на ту врсту поделе.
Коју, иначе, вучић жели и тако и креира јавно мњење.
А радикали му у томе помажу.
Оног тренутка када Радикали јавно нападну власт као овај мали, што носи име часног борца против хага и свега што он представља и данашњег партнера онога који издаје Србију чиме се попишава по свему за шта се до сада залагао, ја ћу први стати у тај вагон.
Политика - ми смо против поделе КиМ, тврдо стојимо на националним стубовима, али подржавамо оног који издаје Србију и преплављује земљу мигрантима је врхунац малициозности за некада јаку националну опцију.
Дакле, за мене нема сумње да радикали немају будућност док год подржавају највећег и најподмуклијег издајника у модерној историји Србије.
И ту нема оправдања, колико год је политика курва.
Што пре се отарасите тог баласта подржавања издајника пре ћете се вратити на могућност да креирате власт.
Али треба да рачунате да добар део некадашњих гласача неће никада заборавити да сте држали страну издајнику.
Као рецимо што гласачи никада нису опростили жутима оно девастирање Србије.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.