Board index Forum Pravila

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dr Arslanagic » 02 Sep 2018, 17:30

На брзину да ти одговорим.

Мој би интерес био да се повежемо са источним блоком.
Америка ме не интересује, и запад уопште.

Ипак, однос Трампа, до сада, и клинтон америке према Србији је небо и земља.
Сада има доста позитивних помака (како год ја гледао на њих), у односу на оно што је до сада било.
Још битније је да долазе и позитивни сигнали, што је до Трампа било незамисливо.
Све ово је и даље неповољно по нас, али промена у односу на оно што је било је незамислива.
Клинтонови нису хтели да разговарају ни са ким. И њихова администрација.
Само најстроже наредбе, понижавања и иживљавања.

Однос америчке администрације према Србији у време клинтонових је рецимо као однос вучића према неши слини и осталим јајолизцима.

Ако си ме разумео, промена је у односу на оно што је било, а далеко од онога како би било добро у смислу српсих интереса.

Да се врати клинтон екипа, била би катастрофа за Србију.

Што све и није битно јер ми немамо национални интерес и циљ ка којем ће да теже сви политичари и све генерације.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 02 Sep 2018, 18:26

Image
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dimitrije » 02 Sep 2018, 18:47

Dr Arslanagic wrote:На брзину да ти одговорим.

Мој би интерес био да се повежемо са источним блоком.
Америка ме не интересује, и запад уопште.

Ипак, однос Трампа, до сада, и клинтон америке према Србији је небо и земља.
Сада има доста позитивних помака (како год ја гледао на њих), у односу на оно што је до сада било.
Још битније је да долазе и позитивни сигнали, што је до Трампа било незамисливо.
Све ово је и даље неповољно по нас, али промена у односу на оно што је било је незамислива.
Клинтонови нису хтели да разговарају ни са ким. И њихова администрација.
Само најстроже наредбе, понижавања и иживљавања.

Однос америчке администрације према Србији у време клинтонових је рецимо као однос вучића према неши слини и осталим јајолизцима.

Ако си ме разумео, промена је у односу на оно што је било, а далеко од онога како би било добро у смислу српсих интереса.

Да се врати клинтон екипа, била би катастрофа за Србију.

Што све и није битно јер ми немамо национални интерес и циљ ка којем ће да теже сви политичари и све генерације.

Meni se samo cini da je to apsolutno ista politika, samo je frontface razlicit. Tj. manekeni te politike se menjaju, aparat je isti. Klintonova politika je ista kao Trampova, politika sile. S' tim sto su klintonovi otimali, ovi legalizuju oteto. Da dodje baba sutra na celo kolone umesto Trampa isto bi bilo - oni su 99. otimali sad nas ubedjuju da priznamo. Kako rece skoro onaj cinovnik, sto bi se bunili na izmene granica kad smo ih vec menjali.
Jebena smo stranka
Dimitrije

Postby Dr Arslanagic » 02 Sep 2018, 18:55

Слажем се са тобом.
Само сам ти набројао танане промене које су се десиле.
А и овај није био крволок према Србима као клинтонови.
Dr Arslanagic

Postby Dimitrije » 02 Sep 2018, 19:10

Pa nije imao covek potrebe, zavrsili mu krvoloci posao pa se posvetio Siriji. Nista on bolji ne bi bio, samo ima pametnija posla. Mi smo Klintonovima bili protivnik ovom nismo. Uzdravlje!
Dimitrije

Postby Buzz » 02 Sep 2018, 20:37

Otac Sava je pod strasnim napadima, evo sada su se prikljucili ovi iz udruzenja nestalih sa Kosova, neverovatno na sta su spremni...
Buzz

Postby bwa » 02 Sep 2018, 20:38

Dr Arslanagic wrote:Image

Je li ovaj strucnjak izracunao koliko para kosta da se ta ruda izvadi I iz nje dobije bakar I zlato? I zasto on nije platio vise npr?
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Buzz » 02 Sep 2018, 20:42

Apropo kupovine Kineza, ispasce kako branim potez prodaje, ali svuda rude vade privatne firme RTB Bor je doveden do stecaja pod ogromnim dugom u ovakvom postojanju, ocigledno da drzava nije sposobna to da vodi, jedino resenje je prodaja.
Buzz

Postby bbq » 02 Sep 2018, 21:07

Pa fora je sto nisu prodali, nego je fingiran tender gde ostala 2 konkurenta nisu ni otkupili dokumentaciju, pa su kinezi dobili to za neku smesnu cifru. Ne zna se koliko su dugova preuzeli, koliko ce im biti otpisano, sta su obaveze drzave, da li ce im davati subvencije. Ne zna se ni koliko ce placati rudnu rentu (ako budu uopste), koliko ce placati struju...
bbq

Postby AirBall » 02 Sep 2018, 21:19

SNS u Majdanpeku 65%, Vucic je na predsednickim tamo dobio 55%

Ne da ne padaju vec bujaju na konto svih ostalih koji se raspadaju
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Buzz » 02 Sep 2018, 21:20

Ne treba obracati paznju na ruralne sredine, tamo gde narod direktno zavisi od drzave ne mogu se ocekivati drugaciji rezultati...
Buzz

Postby Гроф Тинторето » 02 Sep 2018, 21:36

Buzz' Beater wrote:Otac Sava je pod strasnim napadima, evo sada su se prikljucili ovi iz udruzenja nestalih sa Kosova, neverovatno na sta su spremni...

Citam danas i ne verujem da su ljudi koji vode to udruzenje pljunuli na svoje najmilije zbog para.

Jebem im mater da im jebem, dabogda im se seme zatrlo.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Dr Arslanagic » 02 Sep 2018, 21:41

Ово сам прескочио.
Симо је одавно сарадник.
Од како му је заташкано да је хапшен због силовање бивше жене.
Кад није добар мора да одговара на та питања.
Ником није мио затвор.

Поновно активирање Симе је у сврси онога што сам и написао Аиру - да се осуди или склони игуман Сава Јањић.
Dr Arslanagic

Postby bbq » 02 Sep 2018, 21:58

Dr Arslanagic wrote:
Ово сам прескочио.
Симо је одавно сарадник.
Ником није мио затвор.

Поновно активирање Симе је у сврси онога што сам и написао Аиру - да се осуди или склони игуман Сава Јањић.

Ma gde mu je zataskano da je hapsen za silovanje bivse. Covek je bio sa tom istom bivsom zenom na Happy-u kod Marica, pljuvali se celo jutro...
bbq

Postby Dr Arslanagic » 03 Sep 2018, 10:09

Управо то сам и казао.

Тако се предметно лице од интереса контролише.
Он би хтео да се заборави, да се више не спомиње.
Жена може да подигне нове тужбе, може поново да се иде у затвор.
А неко може то и да спречи, само је потребно учинити неку противуслугу.

Тај долазак на хепи ти је најбољи пример како се врши подсећање - не заборави да знамо шта си учинио.
Dr Arslanagic

PreviousNext

Return to Pravila