Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Pit Bull » 17 Dec 2018, 17:42

Manje-vise sustina.

Srbiji treba opozicionar na kalup Boska Obradovica. Samo naravno drugaciji u dosta stvari, kad kazem na kalup, mislim desno orijentisan.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby fontaneros » 17 Dec 2018, 17:47

Rajs wrote:

Koliko je odvratan ovaj boskic, trebala je ova da ga prikuca jednom, da se smiri malo
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Ćoba » 17 Dec 2018, 17:50

Pit Bull wrote:Manje-vise sustina.

Srbiji treba opozicionar na kalup Boska Obradovica. Samo naravno drugaciji u dosta stvari, kad kazem na kalup, mislim desno orijentisan.

Naravno da treba, nije Bosko toliko los i on bi jednog dana mogao da bude lider prave opozicije ali, ali.. desnici je bitnije da se izmedju sebe obracuna.
Ćoba

Postby Fratelo » 17 Dec 2018, 17:59

DON wrote:Druze, ti kad bi znao 1% onoga sto sam ja doziveo sa ljudima sa juga i istoka, da znas ko su i sta su, pa ti iz kuce ne bi izasao :biggrin: zato nemoj molim te da mi se tu kurvate sa losim forama, znamo se dobro, ja stojim iza Partizana, juzne tribine, zastave Grobari i zastave moje ekipe i to ti je to, a ovi sto se vi lozite na njih, to je sve prolazno, koliko je tu likova proslo od moje prve tekme na jugu, zato lepo treba da skapirate gde vam je mesto ako ste navijaci... Mada biti to danas nije isto kao biti navijac pre deset godina, zato bolje lepo semenke i bleja, jer nema tu dovoljno kapaciteta, snage, srca i muda za nesto vise, sve je otislo u kurac, eno vam one devojke gore kao primer Srbije i murije danas, ne zna se sta je gore, lazni doktor Slina ili ova...

Jebo me konj i gde se nasalih, sada mi tu udaras neke eseje i price.
Nisam znao da se istina naziva losom forom :roll:
Sada da pitas random navijaca Partizana ko je vodja juga, verovatno bi 90% znalo. Nije isto ko vodi navijanje i ko stoji iza svega.
A taj koji stoji iza svega je veoma blizak sa ovom zenom koja se danas masovno pominje.
Nego nebitno, svako svoju stranu pa ce vreme pokazati ko je ispravniji i ko je manja murija :biggrin:
Svako dobro :okk:
Fratelo

Postby enbidzi » 17 Dec 2018, 18:01

..
Fratelo wrote:Nego nebitno, svako svoju stranu pa ce vreme pokazati ko je ispravniji i ko je manja murija :biggrin:

Ne postoji totalno ispravna strana, čak ni Sveti Zabranjeni :D
Nit manje navijača od Grobara, nit većih govana
Last edited by enbidzi on 17 Dec 2018, 18:08, edited 1 time in total.
enbidzi

Postby stihl » 17 Dec 2018, 18:05

Мени је ова секретарица из мупа добра риба, нагнао бих је :okk:
stihl

Postby Fratelo » 17 Dec 2018, 18:06

enbidzi wrote:Ne postoji totalno ispravna strana, čak ni Sveti Zabranjeni :D

Ma da bre, govana na sve strane samo sto kao i u politici i ovde " simpatisem " manje zlo, makar tako razmisljam :beyond:
Fratelo

Postby Dr Arslanagic » 17 Dec 2018, 18:07

Порука друге Србије другосрбијанцима који и даље веују да ђилас не прима команду из истог извора као издајник

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Горан » 17 Dec 2018, 18:10

enbidzi wrote:..
Fratelo wrote:Nego nebitno, svako svoju stranu pa ce vreme pokazati ko je ispravniji i ko je manja murija :biggrin:

Ne postoji totalno ispravna strana, čak ni Sveti Zabranjeni :D

Otkljucajte im temu molim vas... :biggrin:
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby DON » 17 Dec 2018, 18:12

Istina je samo da je onima sto ti drkas na njih "ona" isto sefica, tako da nemoj puno da se lozis i bacas satro istinu tacnije ocaj fore, jos bolje nemoj da me pominjes u tom kontekstu i pisi sta hoces o jugu i grobarima, za to mi se jebe, al te pederluke i prozivke ostavi za svoje drustvo, ako si ti murija ja nisam, ako se ti lozis na murijase i agente, ja se ne lozim, aj sad zdravo.

Enbidzi, zasto, zato il' sto bi rekao nas narod "zini da ti kazem"...

Vidimo se fegeti :roll:
DON

Postby AirBall » 17 Dec 2018, 18:14

Doktore, izuzetno postujem tvoj patriotizam koji je nesporan, ali mislim da si u ovom slucaju promasio loptu...

Koliko se meni cini gledano sa strane ovi sto kao podrzavaju ove proteste vecinski ne podrzavaju nijednu opciju vec je krenulo klasicno inacenje tipa ''ako treba i crni djavo samo ne on''

Nema tu nekih dubokih misli, sta, kako, buducnost zemlje, vizija...

Pa da im postavis pitanje o Ratku Mladicu na demonstracijama oni bi se potukli jer je za jedne heroj, a za druge ratni zlocinac...

Sve u svemu ovo je durenje tipa treba mu jebati mater zbog Partizana, Kosova itd iako bi i Djilas vrlo verovatno i prema Partizanu i prema Kosovu imao isti odnos...

To jest bio je na vlasti kad je uradjen UPPR u KKCZ i one regulative po kojima i FMP i Zvezda mogu da igraju u istom takmicenju su njegovih ruku delo..
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Горан » 17 Dec 2018, 18:15

AirBall wrote:Komentar jednog simpatizera gradjanske opcije i redovnog setaca...

...ни Бошка Обрадовића који је фашиста. Да ме не схватите погрешно, није фашизам лош
по дифолту, и ја сам фашиста. За Бошка би се можда једино могло рећи да делује да не би био спреман да изда Србију зарад власти.

:biggrin: I ja sam za ovakvu gradjansku opciju.
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.

Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Горан

Postby Niksicanin » 17 Dec 2018, 18:15

Je ли неко у Србији поменуо Маракеш? Било ко.
Niksicanin

Postby DON » 17 Dec 2018, 18:18

Prebila ga zena i rekao je kraj :biggrin:

DON

PreviousNext

Return to Ostali Sportovi