AirBall wrote:Radonjaa wrote:Prave miting na ime mrtvog čovjeka, umjesto da se prave da se ubistvo nije desilo

Desilo se ubistvo, ali ne na teritoriji na kojoj srpski pravosudni organi imaju trenutno ingerencije...
Uostalom kakav odnos imaju prema Oliveru se najbolje videlo kad je na pravdi Boga, ni kriv ni duzan lezao u siptarskom zatvoru...
Srpski narod voli Svetu majku Rusiju, a vi slepi pored ociju ne vidite da je Vucic kao i svaku drugi politicar na ovim prostorima prolazan, ono sto je bitno je to sto ostaje vecno...
Srpskog političara koji se protivio nezavisnosti KiM ubili ko psa, nije ni meni jasno što se bilo ko toliko uzbuđuje oko toga.
Prošli put si rekao da ,,srpska tajna služba nema kontrolu'' nad prostorom gdje se ubistvo desilo, ja nisam baš siguran u to, ali nije ni toliko važno, nije ni jugoslovenska imala kontrolu, pa ih to nije sprečavalo da ubijaju od Švedske do Argentine, a i šire.
Uostalom, šiptarske tajne službe nisu imale nikakav razlog da ubiju Ivanovića. Kako vrijeme prolazi, sve je izvjesnije da su ga ubili Srbi, pitanje je po čijem naređenju.
Jedino mi nije baš najjasniji ovaj dio oko Rusije, ne viđeh da bilo ko na ovoj temi ima nešto protiv Rusije ili Putina, nego samo malo smiješno što Sveti Ruski Car Zaštitnik Srbski I Kralj Sedam Mora ove koji ga dočekuju naziva mitingašima, dok se vi ubiste da objasnite da su ovo slobodni ljudi koji su došli iz čiste želje da pozdrave Imperatora
@Ćoba Pa ne vidim logiku u tvom postu - ako ljudima nije stalo do ubistva, onda se ne bi okupljali, niti bi ta zla opozicija preko njegovog imena pravila miting, valjda bi našli neku privlačniju temu. Vjerovatno opozicija to radi samo da bi dovela ljude, iako ih boli uvo za Olivera, ali je i to bolje nego da se godinu dana prave da se ubistvo nije desilo.