Фантом wrote:Ja mislio da ste vi ozbiljni ljudi, da imate prave informacije.
jbte, zasto ne zoves ako si usao u biznis neki, lako cu za pare da predjem na drugu stranu...boli me q i za ekologiju, i floru i faunu i sve

Фантом wrote:Ja mislio da ste vi ozbiljni ljudi, da imate prave informacije.
Pit Bull wrote:Muceni Toma, iskoristio ga Vucic i odradio kao najvecu budalu.
Фантом wrote:@bhc
Jedini problem kod MHE jesu ogromne pare koje se tu vrte tj. koju cenu EPS garantuje i ko se sve tu ugradjuje, i da mi na kraju to placamo.
Фантом wrote:Bavite se pogresnim stvarima, ekologija, kako da ne, koliko ima samo stvari koji daleko vise unistavaju ekosisteme.
JNA wrote:Sećam se da mi je pre nekih 2 godine pokazivao slike sa neke fejsbuk stranice i one slike su bile jezive... A u medjuvremenu mi je i pričao o ovoj studiji, da se izgradi još 1000 tih mini h.e. to je nekih 2% ukupne potrebne količine. A koju štetu prave još 1000...
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju
jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
Tači: Mala korekcija granica prihvatljiva za konačni sporazum sa Beogradom
"Ukoliko bi mala korekcija granice bila cena za postizanje konačnog mirovnog sporazuma, onda bi to moglo da bude prihvatljivo", rekao je Tači u govoru u Savetu za spoljnopolitička pitanja u Vašingtonu u prisustvu stručnjaka za regionalna pitanja.
Tači je rekao da su jezero Gazivode, Mitrovica i Trepča resursi o kojima se ne pregovara.
Prema njegovima rečima, Kosovo je uvek pobedilo kada je delovalo u koordinaciji sa SAD i dodao da je uprkos bolnim kompromisima, konačni ishod uvek bio u korist Kosova kada je bio u savezu sa SAD.
Tači je rekao i da je Rusija, koja tradicionalno podržava Srbiju, obećala da će podržati eventualno pomirenje između Beograda i Prištine.
Podsetio je da je u novembru razgovarao s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na marginama obeležavanja 100 godine od završetka Prvog svetskog rata.
"Veoma direktno sam ga pitao - kakva bi bila reakcije Rusije ako Kosovo i Srbija postignu dogovor? Njegov odgovor je bio da bi to podržao. Mnogo bih cenio da održi reč", rekao je Tači, a prenosi AFP.
Tači je rekao da je sve bliže dogovoru koji će doneti mir u celom regionu, dodajući da bi taj sporazum podrazumevao međusobno priznavanje i odustajanje od svakog konflikta
Pisac Filip David, koji je takođe obeležavan zbog drugačijeg mišljenja, svesrdno podržava košarkaša.
- Pozdravljam Kalinića i njegovu hrabrost da se suprotstavi onim takozvanim patriotama i nacionalistima koji su spremni da se za Kosovo bore do poslednjeg Srbina i poslednjeg Albanca. Razumni ljudi koji shvataju da se priznavanjem nezavisnosti Kosova na najbolji način mogu zaštititi preostali Srbi na Kosovu, zaštititi srpsko kulturno nasleđe i obezbediti povratak izbeglih još su u manjini jer smo postali društvo netolerancije, mržnje i politike koja radi na sopstvenu štetu - naglašava David.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 1 guest