grobar_Zvornik wrote:Јасно је да Москва и даље има приоритет у односу на Вашингтон, свјесни су тога и ови амерички амбасадори, делагати, нво-вци, притајени шиптарски лобисти. Па траже покусне куниће да сруше Вучића кога су, врло могуће, сами и довели.
Децидан став Косово је Србија и све будуће одлуке које се буду доносиле неће од тога одступати ни милиметра. Свје и свја.Е то ће срушити Александра Вучића... Никакви борци за слободу медија и слично...
А пошто је став Косово је Србија миљама далеко од Јеремића, Ђиласа и њихових главних узданица... савршено је јасно да је ово организовање у виду протеста осуђено на пропаст.
Poison and Remedy wrote:Toma se ne bi cuo, da Seselj nije bio u Hagu. A ja licno mislim da je Vucic iza cele te price napustanja SRS-a, posto ne mogu da spojim Tomu i sposobnost da osmisli ceo taj "puc". Nekako za to misljenje imam i temelje, samom cinjenicom gde je sad Toma i ko i na koji nacin ga je tamo poslao. Puppet master je iskoristio svoju lutku i sutnuo je cim mu vise nije sluzila.
"Путеви Србије" одбили су да редакцији Н1 доставе снимке удеса са надзорних камера код Дољевца, када је возач директора Коридора Србије Зорана Бабића усмртио једну жену.
У одговору на захтев, који је ТВ Н1 по Закону о слободном приступу информацијама од јавног значаја послао том предузећу, истог дана када је до трагедије дошло, у „Путевима“ кажу да се снимак већ појавио.
„Орган власти не мора тражиоцу омогућити остваривање права на приступ иформацијама од јавног значаја ако се ради о информацији која је већ објављена и доступна у земљи или на интернету“, наводе у „Путевима Србије“.
Подсетимо, на интернету се јесте појавио снимак са једне надзорне камере на ком се види инцидент, али не и остали фактори који су довели до удеса, те би комплетна слика могла бити позната тек објављивањем снимака са осталих надзорних камера.
Н1 је поново тражио од „Путева Србије“ достављање снимака са свих надзорних камера које су наведеног датума радиле на наплатној станици код Дољевца.
Коме је Русија приоритет?
Вучићу? Дај молим те.
Њему је лични интерес опсесија број један, а број два да га народ посматра као тита.
Какви Руси. Пре него је дошао Путин, издајник је два дана провео по амбасадама правдајући се да не одступа од еу пута и комплетне издаје коју спроводи.
он је први сарадник окупатора а суботари се боре за ту позицију.
Све остало су мазања очију онима који главу не користе.
Једнаки издајници и једни и други.
Нема бирања између две врсте издајника.
Они се састају јавно са секретарима амбасаде, а издајник иде тајно код амбасадора.
Пробуди се. вучић = суботари.
Dr Arslanagic wrote:Биће овога све више како се ближи издаја.
Ми нормални ћемо бити сматрани будалама и заосталима.
Као што нас већ и посматрају јер не делимо њихова усхићења са еуропским вредностима.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 5 guests