Ovo za sada je sve super,naravno osim hapsenja ljudi.Protesti,blokade na raznim lokacijama.Uzice se probudilo i to je super
Moje misljenje da ne bi trebalo do septembra ici na neke vece akcije.A onda pocetkom septembra ,ne bi bilo lose da se opet podignu tenzije nekom iznenadnom blokadom ,ili jednom sinhronizovanom akcijom u celoj Srbiji.(poput one blokade rts-a).
Koje ce to lokacije biti u Bg-u,po Srbiji to je sve stvar dogovora.Blokade mostova,autoputeva,vaznih saobracajnica sirom Srbije.
Mislim da bi takva neka akcija iznenadna,pa makar trajala par sati (do reakcije policije)bila dobra i da bi donela pozitivne reakcije.
Naravno ukoliko se ne raspisu izbori,mozda bi trebalo organizovati jos jedan veliki protest u Beogradu.Mislim da ne bi bilo.lose da studenti polako izadju sa svojom listom i da predstave ljude sa kojima zele da izvrse promene.
Isto tako potrebno je narodu predstaviti i program sta i kako za dan posle pada SNS kartela.
Inace vidim da se ovde potegla tema o pameti medju Srbima ,svaka cast izuzecima ,ali nazalost o pameti i inteligenciji naseg naroda dovoljno govori i to sto SNS ili eks radikali uprkos svojim lazima,pogubnoj politici,laznom patriotizmu ima,imala je u svakom momentu oko milion svojih glasaca