Studenti ETF,
JNA

Admin mora da je tezak Grobar
Duh sa sekirom wrote:Komentar ti je dečiji jbg.
Ako nije baš onako kako sam ja zamislio , ne samo da ja neću glasati nego ću i druge nagovarati da ne glasaju..
A na drugoj strani zlo u izvornom obliku.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.
pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.
pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Old school wrote:Ziks96 wrote:Glasaj za Siptara mozda se promijeni
Ovo je već drugi put u nedelju dana da imaš zajedljive opaske na moj komentar. Posle prvog na basketu nisam hteo da zatežem.
Posle ovog, ako ti se ne sviđa zaobiđi...
Leca wrote:Ima li neki novinar makar i strani dopisnik iz BG da pita nendležnog kako komentariše ( jer on sve komentariše) da batinaši tuku nedužan narod na utakmici repezentacije. U mojoj ludoj glavi se crta scenario da će za utakmicu protiv Albanije biti organizovano autonusi sa sendvičarima koji se skičati Aco srbine i pokušati da nadglasaju pozdrave PKAS.
Ziks96 wrote:Sta sam ti tacno zajedljivo napisao? Ne svidja ti se studentska lista, onda ti se sigurno svidja Siptar jer u ovakvoj situaciji ne odlucuju nijanse za koga ce narod da glasa obzirom da su dvije strane dijametralno suprotne. Mada ako izadju Marinika i Djilas onda ti je i to dobar izbor, dokazano dobri politicari koji rade u korist naroda.
alanford98 wrote:Neće biti publike protiv albanije po svemu sudeći, bar sam tako negde video.
Users browsing this forum: No registered users and 22 guests