Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

Futsal

Re: Futsal

Postby 71:70 » 02 Feb 2016, 23:42

Ako ne grešim, dok lopta ne predje centar, golman samo jednom njome može igrati.
House,.kakav je dušan (nišlija, br 6), znam dečka , znam i da trenira mali fudbal ali pojma nisam imao da se bavi futsalom na ovom nivou?
71:70

Postby House » 03 Feb 2016, 08:23

Kad golman izvede loptu ne sme da mu se vrati lopta dok ne protivnik ne dodje u njen posed pa se ponovo lopta oduzme...zato smo danas vrsili pritisak kad su Slovenci hteli da zamene golmana i igraju visak....e sada pravilo kod toga je da taj igrac koji udje mesto golmana loptu mora da dodirne tek na protivnickoj polovini i moze koliko god puta hoce da igra sa njom...dok kad bi je pipno na svojoj polovini pre nego sto udje na protivnicku polovinu mi bi imali indirektan udarac...

Komentator nije nikad igrao futsal vidi se imao je par gafova ali okej...

Znam ko je momak...dobar igrac..nisam imao priliku da igram protiv njega...pazi mi imamo manje registrovanih igraca od klubova koliko ima u Spaniji...Slovenci, Hrvati, Madjari svi oni ulazu mnogo vise nego mi u futsal...na sva ta prvenstva koja smo otisli pre , to je bio toliki uspeh...ni sami niste svesni koliki....mi imamo poluprofesionalnu ligu...i zaista liga opstaje zbog par ljubitelja tog sporta..inace mogli bi da ugasimo sutra to i nikom nista...

Ako udjemo u polufinale a bice jako tesko....to ce biti uspeh u ravni kad vaterpolisti uzmu zlato...

Obratite paznju na ekipu Hrvatske...ozbiljna ekipa...jeste da imaju tesku grupu...ali igraju dobar futsal, izuzetno cvrst..sa puno kretanja...

Da dodam, u Spaniji su futsal igraci treci po nivou plata u njihovom sportu iza fudbalera i kosarkasa...ne bih da pricam o njihovim platama i platama Portugala sa kojim igramo u sledecem kolu....to je razlika kao izmedju plata kod nas u velikom fudbalu izmedju Partizana i nekog sestoligasa...tako da moramo biti realni...
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby Raoul Duke » 03 Feb 2016, 09:23

71:70 wrote:
Raoul Duke wrote:

Meni dosadan u pm. Idem kući posle ovog meča.

I ne vraćam se više.

Kakav si ti dečko amater :dash2:

Гледао сам овог Ципија на Ташу и то ми је било доста :truce: Тамо има бар неког набоја. Овде се узбурка само кад 10 Словенаца крене са СЛО-ВЕ-НИ-ЈА :biggrin:

Шалу на страну, стварно ми је досадан футсал. Ја бих им скратио то на 2х15 минута.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby octopus » 03 Feb 2016, 10:34

Kako moze futsal da ti bude dosadan? Ja sam juce bas uzivao preko malog ekrana. Meni je on zanimljiviji sport i od odbojke i od vaterpola. Samo sto nije dovoljno popularizovan i omasovljen, jer nije olimpijski sport, pa nema adekvatnog interesovanja sponzora koji bi ga izdigli na jos visi nivo. Mada, verovatno bismo mi tad potonuli. :biggrin:
octopus

Postby Pit Bull » 03 Feb 2016, 12:22

Vala meni nije iako odbojku ne podnosim radije bih gledao nju nego futsal. Ispratio sam ovo juce i meni je isto veliki smor, mnogo dodavanja u krug, jos kad udje marker pa igraju sa 5 igraca kao da gledam rukomet samo sto se igra nogama, 3 vanjska kruze s loptom, dva krila cekaju i to je to + svaki deseti sekund lopta ide napolje pa se stopa vreme, ali sve je stvar ukusa... :D
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Crna Ovca » 03 Feb 2016, 14:13

Pa da, sve je stvar ukusa, meni npr. bas kod te situacije sa markerom juce bilo zanimljivo da gledam kako se nasi pomeraju dobro i kako cekaju pravi trenutak za presing. Slazem se da ima trenutaka kada smore igru, ali jbg, nije ni fudbal zanimljiv svih 90 minuta.
Sto se tice odbojke kad je vec spomenuste, mnogo vise volim zensku nego musku odbojku. Ne zbog onoga na sta ste svi odmah pomislili, nego zbog duzih razmena udaraca, vise plasiranja, a manje jacine u udarcima, ili ti jednostavno duzih poena. :biggrin:
Јер ја сам дете Партизана, црна овца друштва, увек бела врана
Crna Ovca

Postby House » 03 Feb 2016, 18:11

E jako je glupo sto komentator ne zna da objasni sisteme odbrana, kao i napada....uglavnom vecina ekipa igra 1-2-1, dok npr Spanci krecu iz 2-2 gde dvojica stoje jako blizu i dvojice na linijama i onda otvaraju prema sredini i prave visak na strani ili igrac ostaje sam u sredini, zajebano jako za cuvanje jer dolaze iza ledja...secam se kad smo igrali protiv jedne spanske ekipe na jednom medjunardnom turniru u Madjarskoj u-19 je bio turnir...sunce ti jebem u zivotu nisam vise trcao, kako se dobro krecu, srecom fizicki smo bili dominantniji od njih u smislu jacine, pa se to nekako nadoknadilo....ali stvarno su ozbiljni majstori...
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby House » 03 Feb 2016, 20:06

Kazahstanci imaju odlicnog golmana....koji moze lagano da igra kao dodatan igrac i cesto to koriste ...bice Hrvatima velik problem da ih dobiju...Rusi nista posebno danas, ali verujem da ce dici formu...pogotovo sto je primetno da su fizicki spremni i igraju odlicnu odbranu...

Kako je pao onaj navijac Rusije jbt valjda je dobro ...
House

Postby Tufi » 03 Feb 2016, 20:51

Imaju li Rusi i dalje one Brazilce u timu?
Gledao sam ja sampiona Hrvatske ove godine, dolazili su kod nas u Podgoricu da igraju kvalifikacije za LS cini mi se
Tufi

Postby House » 03 Feb 2016, 21:28

Imaju , doduse vise nisu ona dvojica Cirilo i onaj drugi..ali su tu neki drugi....isto odlicni..

Da tamo u Nacionalu igra i nas Cipi...i imali su jednu zanimljivu objavu na fejsu...Srbija na krilima naseg Kocica dobila Sloveniju, kad nisam umro od smeha kad sam video :laugh: :laugh: :laugh:
House

Postby Tufi » 03 Feb 2016, 21:40

Sad listam kanale kad Milinković prenosi Italija-Azerbejdžan. :)))
Tufi

Postby Angus Young » 04 Feb 2016, 18:38

1:0 za Sloveniju protiv Portugala
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby ОГИ » 04 Feb 2016, 18:46

Doktorski za 1 1
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела