Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

UFC, K1, MMA....

Re: UFC, K1, MMA....

Postby Bojdo » 19 Sep 2024, 20:02

Na predstojecem Glory-u, od Cvjetičanina očekujem pobjedu, dok ako Filipovićev protivnki dodje spreman dajem mu blagu prednost.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Balon » 21 Sep 2024, 17:45

Bojdo wrote:Na predstojecem Glory-u, od Cvjetičanina očekujem pobjedu, dok ako Filipovićev protivnki dodje spreman dajem mu blagu prednost.

Pogledaj na netu kako se iznenadio Ilic kad je Fabijan prihvatio opkladu da pobjednik nosi sve... Vec mi djeluje da ga je slomio psihicki
Balon

Postby Bojdo » 21 Sep 2024, 20:44

Balon wrote:
Bojdo wrote:Na predstojecem Glory-u, od Cvjetičanina očekujem pobjedu, dok ako Filipovićev protivnki dodje spreman dajem mu blagu prednost.

Pogledaj na netu kako se iznenadio Ilic kad je Fabijan prihvatio opkladu da pobjednik nosi sve... Vec mi djeluje da ga je slomio psihicki

Možda, a možda i nije, jer Fabijan van borilačkog sporta obrće veliku lovu i kupuje nekretnine na moru.
Bojdo

Postby Bojdo » 21 Sep 2024, 20:59

Cvjetićanin brutalno ugasio protivnika. Filipovic očekivano izgubio. Nedorečen, sa tankom kondicijom, uvijek se ugasi nakon prve runde. Nikad neće biti TOP 5 elita.
Bojdo

Postby KarlMalone32 » 25 Sep 2024, 06:32

Kako prognzirate mec Barbir vs Spahovic?

Ja mislim da ce Spahovic da pruzi mnogo bolju borbu u odnosu na mec sa Fabjanom iz razloga sto je skinuo dosta kila i radio na kondiciji, pa se samim tim nece zakiseliti u sred meca... Svakako ocekujem zanimljivu borbu. Meni je Barbir iskreno nepoznanica, nisam ga do sad nijednom gledao i ne znam sta da ocekujem od njega. Kakva je njemu rvacka podloga?
Mirno, hladnokrvno i 71:70. Partizan je sampion Evrope!
Jedina svetlost na kraju tunela,
ta boja crna, ta boja bela...
KarlMalone32

Postby Balon » 25 Sep 2024, 15:19

KarlMalone32 wrote:Kako prognzirate mec Barbir vs Spahovic?

Ja mislim da ce Spahovic da pruzi mnogo bolju borbu u odnosu na mec sa Fabjanom iz razloga sto je skinuo dosta kila i radio na kondiciji, pa se samim tim nece zakiseliti u sred meca... Svakako ocekujem zanimljivu borbu. Meni je Barbir iskreno nepoznanica, nisam ga do sad nijednom gledao i ne znam sta da ocekujem od njega. Kakva je njemu rvacka podloga?

Zajeban limite Barbira vjerovatno znaaju samo njegovi treneri, on nije imao pravi test... Mec karijere mu je Vrtacic ali i on je tada malterne pocinja imao 2:0 uoci meca sa Djanijem, sigurno ce Nemanja napraviti dobru taktiku, Djani se nije bori jace od godini, Tomo ima neki kontinuitet.... Ja navijam za Spahovica taj mec, bice interesantno ko ce sve na koga da ode nakon meca Ilic vs Fabijan i Spahovic vs Djani.... Ilic i Fabijan rade u 88?
Balon

Postby Bojdo » 25 Sep 2024, 22:01

Distanca ce tu biti najbitnija. Sukob stilova. Barbir ce dobiti mec ako bude držao na distanci Spahovica, jer Barbir je dobar u stojci(bio je viceprvak u boksu Hrvatske poslije kratkog treniranja) i solidan u parteru. Imao je problema sa zadnjim Poljakom, ali se uz savjete Nemanje izvukao iz teske pozicije u parteru.

Spahovic je jak kso konj i ako uspjedne oboriti Barbira moze napraviti problem, ali skidanje na 84 mu nece bas lako pasti. Vjerovatno ce imati vise kondicije ali treba da vidimo kako ce podnositi udarce sa tom kilažom.

Vrlo zanimljiv mec zbog stilova.

Fabjan i Ilic ce vjerovatno u stand up-u zavrsiti.
Bojdo

Postby KarlMalone32 » 26 Sep 2024, 11:40

@ Balon

Ne znam da l je u 88? Ja sam nesto bio ubedjen da je u 93...

Meni deluje da su Djani, Spahovic, Fabjan i Ilic cetvorka u kojoj ce se svi medjusobno boriti samo zavisi kojim redosledom.
KarlMalone32

Postby Balon » 26 Sep 2024, 17:30

KarlMalone32 wrote:@ Balon

Ne znam da l je u 88? Ja sam nesto bio ubedjen da je u 93...

Meni deluje da su Djani, Spahovic, Fabjan i Ilic cetvorka u kojoj ce se svi medjusobno boriti samo zavisi kojim redosledom.

Prije ce biti da je 88, Fabijan je rekao da ne moze u 84, mislim da se Djani nece tuci sa Fabijanom jer zna da ce u 88 ili 93 biti tapaciran od strane Fabijana, izabrao je Spahovica jer misli daa je lagana pobjeda ja mislim da je bas 50-50 ... Daleko je iskusniji Tomo imao je pauzu ali i 3 meca dok ovaj nista nije radio, ali Djani ima dobrog trenera vidjecemo malo ko moze da procijeni njegove limite, vjerovatno ce i on odlagati mec sa Ilicem, Ilicu je u januaru 36 vjerujem da ce on odradit ugovor i eventualno sacekat Erslana da ispadne iz UFC-a i sa tim mecom zavrsit karijeru jer Erslanu je 33... Ne moze on kao ludi Fabijan sa 39-40 da se bori... Bice zanimljiv ivent, Janicic vs Vaso golim sakama i novina Zelva Kosendar vs Panci Bario mma... Da vidimo hoce li upariti Celica i Negucica
Balon

Postby Bojdo » 26 Sep 2024, 19:50

Janicic je upravo operisao prednje ukrstene, nista od njega u Zagrebu.

Celic se navodno tesko povrijedio i otkazao mec sa Negucicem.
Bojdo

Postby Bojdo » 28 Sep 2024, 20:31

Erslanko, očekivano popušio. Nikakve konkretnosti, siromasan sa kombinacija, samo jednu kombinaciju baca. U trećoj kao i protivnik, ostao bez kondicije.
Bojdo

Postby Bojdo » 30 Sep 2024, 03:35

Kako prognozirate ishod mecča izmedju šahovničara i Jonsa?

Navijam za Jonesa, jer ce time aprolutno potvrditi da je najbolji svih vremena. Dok ako pobjedi šahovničar, onda ce se uveliko pisati o najbolje teskaku svih vremena, a neki ce ici i da je najbolji borac.

Image

Image
Bojdo

Postby Bojdo » 02 Oct 2024, 16:16

Opaaa

Fran Luka Djuric protiv Voje Simicic.

Simicic je favorit ali moze biti itekako zanimljivo.
Bojdo

Postby KarlMalone32 » 03 Oct 2024, 06:41

Bojdo wrote:Kako prognozirate ishod mecča izmedju šahovničara i Jonsa?

Navijam za Jonesa, jer ce time aprolutno potvrditi da je najbolji svih vremena. Dok ako pobjedi šahovničar, onda ce se uveliko pisati o najbolje teskaku svih vremena, a neki ce ici i da je najbolji borac.

Image

Image

Mislim da je Jones veliki favorit. Miocicev poslednji nastup je bio bas odavno, a i zavrsio ga je neslavno. Nije ni Jones bio nesto preterano aktivan, ali je ipak odradio onu borbu protiv Ganea rutinski, nije se ni oznojio...

Mislim da je Miociceva jedina sansa neki lucky punch da sedne na bradu Jonesa i da ga ugasi. U svim ostalim segmentima Jones je bolji.

Moja prognoza: Jones by submision.
KarlMalone32

Postby KarlMalone32 » 06 Oct 2024, 13:29

Pereira zavrsio Rauntrija u cetvrtoj rundi. Kakav dominator.

Rauntri je pruzio dobar otpor dok je imao snage, a onda nagli pad energije u trecoj rundi sto je iskusan borac kakav je Pereira znao da iskoristi. Bukvalno ga je izmasakrirao u cetvrtoj rundi.
KarlMalone32

PreviousNext

Return to Ostali Sportovi