Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

UFC, K1, MMA....

Re: UFC, K1, MMA....

Postby Eddie Brock » 28 Oct 2024, 20:00

Tupuria vs Islam bi bio bomba
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby fabricio » 28 Oct 2024, 21:39

KarlMalone32 wrote:Sve ste ispisali, ne bih imao nista da dodam... Mene su fascinirali Khamzat i Tupuria :blue:

Sta mislite o potencijalnim mecevima Khamzat vs Dricus i Tupuria vs Islam?

Khamzat prelako

Islam prelako
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Fred Perry » 01 Nov 2024, 05:24

Antimage88 wrote:Sve likovi bez brade, pogotovo Walker, lik je hodajuci meme… Cutelaba lik koji na split decision dobija jebenog Erslana koji je u mec usao bez kolena….

Ali to nema veze sa tim da Rakic jednostavno nema boks na dovoljno visokom nivou i to je to, nije imao sansu protiv Magomeda…

Cutelaba uopšte nije lik bez brade taj lik je toliko puta jeo bombe ljudima, čak i protiv Erslana je pojeo lagano par solidnih a Erslan ima opasnu šljucu.

Sećam se davno još kad mi je drugar koji je radio po rusiji borbe slao kad je Ankalaev nokautirao Grišina koji je tad bio opasan lik, trebalo u ufc da ide ovaj ga sjebao.

Pitaj boga koliko još takvih dobrih likova je lik prosuo po Rusiji, digo je tamo 5 amaterskih i nacionalno u sambu a to je bolesna konkurencija. Lik u amaterima dobio Nemkova i Moldavskog recimo.

A ovo Drikus Čimaev, Drikus će iznenaditi, problem je on za Čimaeva, sve što ovom neodgovara, snažan lik težak za oboriti koji odlično rve uz žicu i u prajmu u punoj snazi za razliku od Vitakera Usmana kojima je mozak kaša.
Fred Perry

Postby KarlMalone32 » 02 Nov 2024, 10:12

I ja sam tog misljenja da ce Drikus biti tezak mec z Chimaeva... mislim da nema fizicki jaceg borca u srednjoj kategoriji od Drikusa i nema teorije da ga Khamzat onako lako izdominira dole kao Vitakera....
Mirno, hladnokrvno i 71:70. Partizan je sampion Evrope!
Jedina svetlost na kraju tunela,
ta boja crna, ta boja bela...
KarlMalone32

Postby KarlMalone32 » 09 Nov 2024, 18:12

Mene opasna euforija drma povodom FNC 20, iskreno jedva cekam. :biggrin:

Konkretno zbog ovog hajpa oko Fabjan vs Ilke, ali i ostale borbe su mi top, bukvalno ceo event i razmisljam da uzmem prvi put u zivotu PPV.

Kako se to uopste kupuje? Na sajtu FNC?
KarlMalone32

Postby Balon » 09 Nov 2024, 22:17

U koliko je Todorovic nocas?
Balon

Postby KarlMalone32 » 09 Nov 2024, 22:42

Balon wrote:U koliko je Todorovic nocas?

Na flashscore pise da je u 01:00.
KarlMalone32

Postby fabricio » 09 Nov 2024, 23:38

Da, glavni program je od 01h,
A dusko je prvi mec, tako da oko 1 i 10 je u oktagonu
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Balon » 09 Nov 2024, 23:43

Top, hvala
Balon

Postby belpH #77 » 11 Nov 2024, 20:59

jel gledao neko fnc pres? onaj Fabijan decko nije normalan....kao da je drogiran...urlice, skici, nikome ne dopusta da kaze bilo sta...

- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Bojdo » 12 Nov 2024, 06:09

Фабјан се погубио. Понавља се.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby KarlMalone32 » 12 Nov 2024, 12:12

Fabjan izgubio u svojoj igri. Sad jos da ga Ilke u oktagonu dobije i potpuna pobeda za Ilketa.
KarlMalone32

Postby Antimage88 » 13 Nov 2024, 22:30

Fred Perry wrote:
Antimage88 wrote:Sve likovi bez brade, pogotovo Walker, lik je hodajuci meme… Cutelaba lik koji na split decision dobija jebenog Erslana koji je u mec usao bez kolena….

Ali to nema veze sa tim da Rakic jednostavno nema boks na dovoljno visokom nivou i to je to, nije imao sansu protiv Magomeda…

Cutelaba uopšte nije lik bez brade taj lik je toliko puta jeo bombe ljudima, čak i protiv Erslana je pojeo lagano par solidnih a Erslan ima opasnu šljucu.

Sećam se davno još kad mi je drugar koji je radio po rusiji borbe slao kad je Ankalaev nokautirao Grišina koji je tad bio opasan lik, trebalo u ufc da ide ovaj ga sjebao.

Pitaj boga koliko još takvih dobrih likova je lik prosuo po Rusiji, digo je tamo 5 amaterskih i nacionalno u sambu a to je bolesna konkurencija. Lik u amaterima dobio Nemkova i Moldavskog recimo.

A ovo Drikus Čimaev, Drikus će iznenaditi, problem je on za Čimaeva, sve što ovom neodgovara, snažan lik težak za oboriti koji odlično rve uz žicu i u prajmu u punoj snazi za razliku od Vitakera Usmana kojima je mozak kaša.

Nisam ni skontao da si mi odgovorio na ovo pa se tek sad javljam...

Pre svega ne upotrebljuj rec "sljuca" kao jebeni petrak, molim te... :biggrin: :biggrin:

Erslan je momak koji nije testiran u ozbiljnijim organizacijama, sve vaznije meceve u zivotu ( KSW i sad UFC), tamo gde je trebao da "odskoci" iz prosecnosti je izgubio tako da ni ovo nije iznenadjenje...

Nema potrebe da branis Ankalaeva od mene, odlican je borac, iako se moze reci da je pocistio LHW kategoriju, skeptican sam jer su to bili likovi iznad 5-6 mesta na rank listi, cim je imao borbu protiv nekog
visoko rankiranog borca a ne gatekeeper-a ( Blahovic ), videle su se sve njegove mane, borbu protv Blahovica je po meni izgubio i Rakic je trebao da prati Janov gameplan ->
https://www.youtube.com/watch?v=IOiuzXG ... el=Bleaker , ali je bio previse pasivan cak i u tome, iako su mu calf kick-ovi gotovo jedino sto zna da radi. Imao je Krnjica u kampu
(kontra gard kao i Ankalaev) i to je jedino dobro sto sam video u tom kampu ali dzabe, boks mu je prejadan.

Rakic mora da izadje iz komforne zone, vidim danas na instagramu da najavljuje odlazak na Tajland za nekih dva meseca, nadam se da je to tacno.
Antimage88

Postby Balon » 13 Nov 2024, 22:58

Bojdo wrote:Фабјан се погубио. Понавља се.

Jesi vidio kako je u MMA institutu Gagi predlozio Forgiju mec Velickovic vs Soldic...
Sto se tice Fabijana bas me razocarao, ispao je klasicna seljacina, volio bih da ga Dzoker dobije ali jako tesko, osim ako nema neko iznenadjenje da ga bas usere
Balon

Postby Fred Perry » 15 Nov 2024, 04:08

Antimage88 wrote:
Erslan je momak koji nije testiran u ozbiljnijim organizacijama, sve vaznije meceve u zivotu ( KSW i sad UFC), tamo gde je trebao da "odskoci" iz prosecnosti je izgubio tako da ni ovo nije iznenadjenje...

Nema potrebe da branis Ankalaeva od mene, odlican je borac, iako se moze reci da je pocistio LHW kategoriju, skeptican sam jer su to bili likovi iznad 5-6 mesta na rank listi, cim je imao borbu protiv nekog
visoko rankiranog borca a ne gatekeeper-a ( Blahovic ), videle su se sve njegove mane, borbu protv Blahovica je po meni izgubio i Rakic je trebao da prati Janov gameplan ->
https://www.youtube.com/watch?v=IOiuzXG ... el=Bleaker , ali je bio previse pasivan cak i u tome, iako su mu calf kick-ovi gotovo jedino sto zna da radi. Imao je Krnjica u kampu
(kontra gard kao i Ankalaev) i to je jedino dobro sto sam video u tom kampu ali dzabe, boks mu je prejadan.

Rakic mora da izadje iz komforne zone, vidim danas na instagramu da najavljuje odlazak na Tajland za nekih dva meseca, nadam se da je to tacno.

Blahoviča meni tu čisto možda čak 4-1 dobio svi si bodovali za njega čak se Blahovič šokirao na draw i rekao u intervju da on nije dobio meč svakako, možda ja nisam realan.

Erslan je zajeban tip, dečko je stvarno po svima koji sa njim treniraju zver fizički jako snažan i u klinču i snažno udara, jbg fali mu tehnika pogotovo kikove neće nikada razviti, distanca kasno je počeo da trenira . Nije nivo Rakića i takvih boraca to si upravu ali jeste za ufc može da preživi tamo što je ozbiljan uspeh.3-2 u kswu sa i sve dobre borbe iskreno, sve njemu fali ali snaga ne.

Slažem se za Rakića ali gde god da ode usraće ga Anakalaev 10 od 10 puta, može samo gore da prođe ako ovaj krene da rve ili pusti ruke. Anakalaev je kontra gard ja ne znam odakle ljudima ideja da će Rakić da ga pogađa spoljnim calf kikom kao Jirija kad to ne može.

Mogao je samo high da mu prođe neki ali to nije bilo ni blizu da sedne jer ih ne krije iza kombinacije Anakalaev to lagano vidi.
Fred Perry

PreviousNext

Return to Ostali Sportovi