Fred Perry wrote:Antimage88 wrote:Sve likovi bez brade, pogotovo Walker, lik je hodajuci meme… Cutelaba lik koji na split decision dobija jebenog Erslana koji je u mec usao bez kolena….
Ali to nema veze sa tim da Rakic jednostavno nema boks na dovoljno visokom nivou i to je to, nije imao sansu protiv Magomeda…
Cutelaba uopšte nije lik bez brade taj lik je toliko puta jeo bombe ljudima, čak i protiv Erslana je pojeo lagano par solidnih a Erslan ima opasnu šljucu.
Sećam se davno još kad mi je drugar koji je radio po rusiji borbe slao kad je Ankalaev nokautirao Grišina koji je tad bio opasan lik, trebalo u ufc da ide ovaj ga sjebao.
Pitaj boga koliko još takvih dobrih likova je lik prosuo po Rusiji, digo je tamo 5 amaterskih i nacionalno u sambu a to je bolesna konkurencija. Lik u amaterima dobio Nemkova i Moldavskog recimo.
A ovo Drikus Čimaev, Drikus će iznenaditi, problem je on za Čimaeva, sve što ovom neodgovara, snažan lik težak za oboriti koji odlično rve uz žicu i u prajmu u punoj snazi za razliku od Vitakera Usmana kojima je mozak kaša.
Nisam ni skontao da si mi odgovorio na ovo pa se tek sad javljam...
Pre svega ne upotrebljuj rec "sljuca" kao jebeni petrak, molim te...
Erslan je momak koji nije testiran u ozbiljnijim organizacijama, sve vaznije meceve u zivotu ( KSW i sad UFC), tamo gde je trebao da "odskoci" iz prosecnosti je izgubio tako da ni ovo nije iznenadjenje...
Nema potrebe da branis Ankalaeva od mene, odlican je borac, iako se moze reci da je pocistio LHW kategoriju, skeptican sam jer su to bili likovi iznad 5-6 mesta na rank listi, cim je imao borbu protiv nekog
visoko rankiranog borca a ne gatekeeper-a ( Blahovic ), videle su se sve njegove mane, borbu protv Blahovica je po meni izgubio i Rakic je trebao da prati Janov gameplan ->
https://www.youtube.com/watch?v=IOiuzXG ... el=Bleaker , ali je bio previse pasivan cak i u tome, iako su mu calf kick-ovi gotovo jedino sto zna da radi. Imao je Krnjica u kampu
(kontra gard kao i Ankalaev) i to je jedino dobro sto sam video u tom kampu ali dzabe, boks mu je prejadan.
Rakic mora da izadje iz komforne zone, vidim danas na instagramu da najavljuje odlazak na Tajland za nekih dva meseca, nadam se da je to tacno.