Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

Futsal

Re: Futsal

Postby grobar_Zvornik » 09 Feb 2016, 20:14

Очекивано Руси добили Азере и биће нам противник у полуфиналу.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Skafi » 09 Feb 2016, 22:37

A Kazahstan senzacionalno izbacio Italiju, 5:2 na kraju.
Skafi

Postby bolesni od ljubavi » 09 Feb 2016, 23:37

Golman Kazahstana je Bog.
bolesni od ljubavi

Postby Crna Ovca » 09 Feb 2016, 23:51

Samo steta sto nece igrati u polufinalu zbog 2 zuta kartona. Koliko sam video danas, cela igra Kazahstana se zasniva na njemu, bice im sad mnogo teze.
Јер ја сам дете Партизана, црна овца друштва, увек бела врана
Crna Ovca

Postby Ivan Grozni » 10 Feb 2016, 00:44

Kazahstan. :blue:

Na debitantskom nastupu eliminisati Italiju i doći do polufinala. Prvi put u istoriji aktuelni prvak nije prošao 1/4 finale. Šteta zbog golmana, ali sam je kriv. Veliku glupost je napravio.

Da je Azerbejdžan kojim slučajem prošao u polufinale, siguran sam da bi gledali najbolji meč prvenstva između Srbije i Azera. Poznati su kao ekipa koja igra otvoreno, što danas baš i nije bio slučaj. Branili su se do prvog, odnosno drugog primljenog gola, pa tek onda krenuli napred jer nisu imali izbora. Sećam se da smo ih dobili 2012. godine u Hrvatskoj sa 9-8 u grupi, a oni su na prošlom EP savladali Sloveniju 7-6 i sad u Bg-u Češku sa 6-5.

Ovako ćemo verovatno gledati utakmicu sličnu onoj protiv Ukrajine, sa jakim odbranama i sa dosta nerviranja, posebno kako se meč bude bližio kraju. Rusi su bolji, ali nisu nikakav bauk, što se videlo protiv Hrvatske i Kazahstana. Znali smo dobro odigrati protiv njih ranije. U Mađarskoj smo ih dobili sa 4-3, nakon 0-2 smo došli do 4-2. U 1/4 finalu Zagreba smo mi poveli 1-0, a oni dobili 2-1. Ali u Zagrebu smo igrali bez Perića koji je valjda bio u sukobu sa Pavićevićem, pa se Kovačević odlučio za ovog drugog.

U Mađarskoj su igrali Kocić, Perić, Janjić, Rajčević i Lazić, a pored njih i Bojović, Milosavac, Pavićević, Milan Rakić i golman Ranisavljević. Na drugoj strani samo Sergeev i Shayakhmetov, a ljubitelji futsala se sigurno sećaju i Cirila i Pule.

U Hrvatskoj su zaigrali Aksentijević, Živanović i Pršić, na drugoj strani golman Gustavo, Abramov, Pereverzev i Milovanov. Igrao je i Prudnikov, ne znam šta je sa njim trenutno pa ga nema u sastavu.

Rekao bih da je naš udarni tandem Kocić/Perić ili prva postava duže zajedno, dok je kod Rusa poslednjih godina promenjena skoro kompletna prva postava. Sad su tu golman Gustavo, Eder Lima, Romulo, Robinho, Abramov, Pereverzev... Mada, to ništa ne mora da znači, ipak su u pitanju Brazilci. Ali ako tražimo neku našu prednost, pored publike i domaćeg terena, onda je to to.
Ivan Grozni

Postby grobar_Zvornik » 10 Feb 2016, 10:30

Без обзира на нашу жељу, мислим да је Русија благи фаворит.
Што се другог пара тиче, штета што неће играти Хигуита, могли би се Казахстанци, пардон Бразилци и ту испрсит против фаворита Шпаније.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby pick&roll » 10 Feb 2016, 11:05

Kako smaraju sa tim Brazilcima... ovo ispade svetsko prvenstvo...
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby House » 10 Feb 2016, 14:00

Imamo sanse protiv Brazila tj Rusije...nadam se samo da ce osetiti atmosfera koja mora biti mnogo bolja..a ne da bude svadbarska atmosfera zato sto igramo sa Rusijom...Rusi su izuzetno suplji nazad i da su Azeri bili malo skoncetrisaniji dobili bi ih...imali su par sansi koje su morali iskoristiti ali jbg...doduse i Gustavo je dobro branio..nisu oni odavno nikakav bauk pogotovo kad su se Pula i Cirilo penzionisali...druga postava tj Rusi su na nivou Ukrajini nista poosebno...mislim da uz dobru atmosferu, odgovornost u odbrani i malo srece mozemo u finale..
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby bolesni od ljubavi » 10 Feb 2016, 15:30

po kladionicama Rusija je favorit, ali ne toliki.. u Beogradu niko nije nepobediv..
bolesni od ljubavi

Postby House » 10 Feb 2016, 20:44

Ma jesu favorit nikad ih nismo pobedili iako smo ih imali dvaput...ali su nas Pula i Cirilo lomili u presudnim momentima i jbg...malo je i Pavicevic kumovao tome ali dobro...sto se tice njihove ekipe...ne znaju da se brane pogotovo kad su Brazilci u igri...samo puno ali jako puno kretanja...i imacemo sansi...ja iskreno kao neko ko igra i voli taj sport zelim tu medalju...pogotovo sto znam neke momke i znamo svi mi iz futsala koliko se ceka ova medalja i znam da svi zive za taj mec koji ce doneti medalju...
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby grobar_Zvornik » 10 Feb 2016, 21:17

Само да наши "не прегоре" у жељи. Толико својствено нашем менталитету.
Медаља би била круна свега. Велики резултат је остварен, али биће горак укус (колико год тврдили супротно и репрезентативци) да се пред својом публиком не узме и медаља.

grobar_Zvornik

Postby House » 11 Feb 2016, 08:20

Jooooj ko ovom retardiranom voditelju sa Pinka daje da ugosti ljude iz futsala...samo degradiraju sport budalama koja ne znaju pravila, koji nisu odgledali nijedan futsal mec i plus ovaj kreten nije sutnuo macku sa praga...a ne loptu... :puke: :puke:
House

Postby octopus » 11 Feb 2016, 11:45

octopus

Postby Skafi » 11 Feb 2016, 16:24

Kako nije sramota ove Ruse. 4 Brazilca imaju.

Mi da imamo samo jednog stranca u bilo kom sportu, možda bih to nekako i pregrmeo (kao košarkašicu Pejdž), ali četvoricu... ovo više nije sport. Nema smisla.
Skafi

Postby bolesni od ljubavi » 11 Feb 2016, 16:40

zato ih dobijamo veceras :)
bolesni od ljubavi

PreviousNext

Return to Ostali Sportovi