by Dr Arslanagic » 17 Jan 2019, 22:44
Резултате посете ћемо видети у скоријој будућности.
Колико сам ја сазнао, Русија под овим околностима нашег седења на две столице, није спремна да откупи наш дуг, да се откачимо од западног економског јарма. Јер без тога напретка нема.
Информација је врло поуздана.
Што значи да смо пробали ту могућност, што је више него позитивно.
Најбитније је да је Путин јасно и недвосмислено поручио - 1244.
Споразум са шиптарима да, али под окриљем резолуције 1244.
Никакве издајничке замене територија и остали велезиздајнички потези.
Врло прецизно саопштено под каквим условима ће Србија бити подржана.
Преко везе сам био у другом прстену.
Стекао сам утисак, и то није само мој утисак, да је Путину било јасно да је испред цркве организована и политичка подршка владајућим издајницима, поред народа који је искрено дошао да поздрави највећег и најискренијег пријатеља Србије којег данас имамо.
Заставе и транспаренти подршке вучићу су дно дна. Да ли је могуће да на оваквом догађају где је цео дан у медијим и десет наредних дана неће се скидати са њим, није могао да се одупре најјадније виду рекламирања.
Сељачина нарцисоидна.
Из сваког вучићевог геста и изјаве одише политичка борба против опозиције и величање његовог лика и дела, а не огромна могућност да се добије помоћ од Русије.
Мени се згадило довожење људи на дочек Путину, уместо да су оставили народ да се сам организује. Гарантујем да би било барем пола од овог броја. Исто тако мислим да пристојан број људи није дошао да не би учествовао у овом циркусу.
Стекао сам и утисак да је вучић стварно хтео да дочека Путина на највишем нивоу, као пријатеља, али му страначки мозак и политичка поремећеност то једноставно нису дозволили.
Преовладала је жеља његовог величања. Он изнад Србије.
Смрад издајнички.
И онај његов јадни осмех као да се усрао.
Не зна ни искрено да се насмеје.
Утисак ми је да се смејао од среће мислећи на огромне политичке поене.
Једино што је добро од овог циркуса је што ће таква слика отићи у свет, да је "пола Србије" дошло да дочека Путина.
Непријатељи Србије ће умрети кад виде како је Путин дочекан.
Таман као и домаћи издајници.
Ко је све ушао у Храм, мислио сам да ће гром у њега да удари.
Какве су то сподобе, шљам оличен у министрима и државном апарату.
Сплачине од људи. Брабоњци са вучићеве гузице.
На лицу им се види да вире вучићу из дупета и да им је то једини циљ у животу.
Дуго пратим политчку сцену, овакав скуп људске сплачине никада није био.
Канализација.
Министри из Слобиног времена су аристократија за овај шљам.
Оно потписивање на мозаику ми је дно дна.
Ко је то икада игде видео.
Па било је ваљда других могућности да се овековечи Путинова посета осим сељачког потписивања по мозаику.
Шта ће кад влага то избрише?
Урамиће у стакло?
Зајебанција са озбиљним стварима.
Хвала Путину на свему, и надамо се да ће извршити притисак на наше издајнике да раде у корист Србије.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.