Ne nego cu da podrzavam Skota i EU i Merkelovu i te usrane evropske vrednosti

Samo da znate da je onaj kratki kepec koga ste zdusno podrzavali a on se predstavio kao heroj i mucenik, lajkovao onaj sramni tvit americkog ambasadora.

Tegi wrote:Radoš Ljušić![]()
Do pre par godina SNS-ov direktor Glasnika, da bi sada završio na Peščaniku sa Samardžićem i Radinom Vučetić.
FPN>>>Filozofski
Milutinov Tata wrote:EU integracije podržava 55 odsto građana SrbijeKad je reč o dijalogu Beograda i Prištine, 64 dsto građana smatra da bi taj problem trebalo da se rešava nezavisno od toga da li to traži Evropska unija, što, kaže ministarka, pokazuje zrelost našeg društva.
To je dobar pokazatelj da su ljudi osnažili kod sebe racionalnu dimenziju percepcije EU u odnosu na emocionalnu, koja nije do kraja u saglasju sa racionalnom, to pokazuje zrelost našeg društva, da su građani svesni procesa koji se dugo vodi. To je zrelost i racionalan pristup koji odlikuje stavove većine gradjana Srbije u odnosu na proceš evroskih integracija”, rekla je Joksimović.
Blic: Trifunović prihvatio kandidaturu za lidera PSG
Beograd -- Glumac Sergej Trifunović prihvatio je kandidaturu za lidera Pokreta slobodnih građana, prenosi "Blic".
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
treci wrote:Ron Swanson wrote:FPN je najgore smeće od fakulteta u državi, bez premca. Ni na privatnim fakultetima nema takve gamadi.
Zar nije to bio i u ranijem priodu? Bile su to odrzavane razne NATO nedelje-promocije i slicno
Ron Swanson wrote:Stalno se tamo skuplja takva gamad, kojekakve Žene u crnom i slični skotovi, a i ta šatro nacionalna ekipa su im u stvari idioti koji su uz vlast. Nekada su Pravni i Mašinac imali dobre tribine, ali sam na to poslednji put išao dok sam studirao i nisam bio od promene vlasti, pa ne znam kako je sad pod Simom Avramovićem koji se uvlači psihopati.
Skafi wrote:
Radonjaa wrote:Blic: Trifunović prihvatio kandidaturu za lidera PSG
Beograd -- Glumac Sergej Trifunović prihvatio je kandidaturu za lidera Pokreta slobodnih građana, prenosi "Blic".
![]()
Spoiler: pokaži
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests