Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Tegi » 20 Jan 2019, 20:29

Zappa wrote:Drug Tegi sigurno ima lepo mišljenje o ovoj ekipi Marks21. :biggrin:

Vučić>>>Marx21

Za ovo svaka čast.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Karamazov » 20 Jan 2019, 20:30

Ružno što se sve to odigrava pred decom.
Karamazov

Postby hehule » 20 Jan 2019, 21:09

Žao mi Đilasa, kakav god bio...
Samo za njega znam,
I sve ću da mu dam.
Žaliti neću ni život svoj,
PARTIZANE TI SI MOJ!
hehule

Postby Karamazov » 20 Jan 2019, 21:12

Meni žao dece.

Kakav god bio ovaj idiot, a jedan je od onih koji treba glancati kenjaru u Zabeli, ne bih mogao da se napušavam s njim pred decom.
Karamazov

Postby Dylam Dop » 20 Jan 2019, 22:23

Poison and Remedy wrote:Meni ove protestne setnje nisu najjasnije. Nekako deluje da su usli u celu pricu bez ikakvog plana i da ga sklapaju(plan) onako usput. Sa tim setnjama nikakve korenite promene nece ostvariti.

Nisam u toku sa svim ovim protestima, ali ako vec insistiras na poenti "bez ikakvog plana i sklapanja usput", mogu samo da ti kazem da je vagionusti sve sto je dosad uradio, takodje usput uradio.. Svaka vlada mu je bila sklepana (uz posvemasnji nedostatak kadra) zbrda-zdola bez iole kakvog plana i vizije moguceg razvoja drustva.. Kod njega doslovno vazi ono "learning by doing", nikakvog prethodnog radnog i diplomatskog iskustva s takodje drugom gomilom nesposobnjakovica oko sebe.. Malo pokusava da prekopira Sloboleona, malo JBT-a, malo Despota Stefana, malo Obrenovice..., usput kupi polit.-diplom. manire od svih ostalih s kojim se sastaje.. Nista svoje izrazito licno nema, osim onog iskompleksiranog: "tisina tamo!", jezika i usne duplje iz koje beskrupulozno kuljaju nepregledne lazi (Niko u srp. istoriji nije ovoliko mrsno i nesagledivo lagao, manipulisao i obmanjivao narod - po tome ce svakako ostati najistaknutiji).

Eto takav je uspio korjenito da razbuca Srbiju, obesmisli i razvali joj sve institucije i svede na tamni vilajet sveopsteg diletantizma.
Dylam Dop
Guest

Postby MichigenTB3 » 20 Jan 2019, 22:25

@ Airball, Zvornik

Ne znam samo o kakvim organizovanim dolascima iz unutrasnjosti na subotnje proteste govorite? Pa se jos pominju koje kakve dnevnice i kuponi za Maxi. Da ne pricamo sto ste u cetvrtak imali pokaznu vezbu kako izgleda vrhunski organizovan skup... ali dzaba sve kad je neko ostrascen.

Mislim, ne vidim nikakav problem da se kaze da ste za Vucica, on koliki god da je kriminalac je i dalje legitimna politicka opcija u Srbiji. Prica kako je neko i protiv Vucica i protiv Djilasa&Jeremica je besmislena, jer izbor, makar u ovom trenutku, je izmedju njih. Nece niko treci na vlast. Osim ako uopste ne zelis da ucestvujes u izbornom procesu, vec cekas te trece da se nekad pojave... ali onda treba i to tako reci. Najgore je biti zlonameran, a glumiti objektivnost.
MichigenTB3

Postby AirBall » 20 Jan 2019, 22:29

MichigenTB3 wrote:Mislim, ne vidim nikakav problem da se kaze da ste za Vucica, on koliki god da je kriminalac je i dalje legitimna politicka opcija u Srbiji. Prica kako je neko i protiv Vucica i protiv Djilasa&Jeremica je besmislena, jer izbor, makar u ovom trenutku, je izmedju njih. Nece niko treci na vlast. Osim ako uopste ne zelis da ucestvujes u izbornom procesu, vec cekas te trece da se nekad pojave... ali onda treba i to tako reci. Najgore je biti zlonameran, a glumiti objektivnost.

Savetujem ti da me zaobidjes sa ovakvom vrstom komentara...

Da sam za Vucica otvoreno bih ga podrzao, ne bi mi trebao tvoj savet..

Nisam objektivan, izuzetno sam subjektivan i iz dubine duse prezirem sve politicke opcije koje se zalazu za evrointegracije i pristupanje NATO-u...

Tako da na protestante gledam kao na manje zlo, stavise..

Za mene je sve sto je vise gradjansko od postojeceg neprihvatljivo...

Nadam se da smo vo vijek vijekova resili sve nedoumice...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby MichigenTB3 » 20 Jan 2019, 22:34

Tegi wrote:
Ron Swanson wrote:FPN je najgore smeće od fakulteta u državi, bez premca. Ni na privatnim fakultetima nema takve gamadi.

Teško pored katedri za sociologiju i filozofiju na FF-u.
A i od FF-a u Novom Sadu je bolji.

Iako pisem jako retko, citam redovno i pamtim jos bolje. Pa se tako vrlo dobro secam da si pisao kako ti je FPN usputna stanica, ali da ces na kraju zavrsiti na Filozofskom jer su tamo tvoji ljudi. Zanima me samo sta se to promenilo, pa je Filozofski postao najgori fakultet u zemlji. A i sta se desilo sa tvojim divljenjem prema Jovi Bakicu, pa je u medjuvremenu i on postao persona non grata tvojih upisa na forumu.
Last edited by MichigenTB3 on 20 Jan 2019, 22:54, edited 1 time in total.
MichigenTB3

Postby Radonjaa » 20 Jan 2019, 22:39

:lol2: :lol2: :lol2:
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby grobar_Zvornik » 20 Jan 2019, 23:05

MichigenTB3 wrote:@ Airball, Zvornik

Ne znam samo o kakvim organizovanim dolascima iz unutrasnjosti na subotnje proteste govorite? Pa se jos pominju koje kakve dnevnice i kuponi za Maxi. Da ne pricamo sto ste u cetvrtak imali pokaznu vezbu kako izgleda vrhunski organizovan skup... ali dzaba sve kad je neko ostrascen.

Mislim, ne vidim nikakav problem da se kaze da ste za Vucica, on koliki god da je kriminalac je i dalje legitimna politicka opcija u Srbiji. Prica kako je neko i protiv Vucica i protiv Djilasa&Jeremica je besmislena, jer izbor, makar u ovom trenutku, je izmedju njih. Nece niko treci na vlast. Osim ako uopste ne zelis da ucestvujes u izbornom procesu, vec cekas te trece da se nekad pojave... ali onda treba i to tako reci. Najgore je biti zlonameran, a glumiti objektivnost.

Далеко било.

Што се осталог тиче, мени ни из џепа ни у џеп што се тиче шетача. И београдских и бањалучких. Али рећи како неко долази из убјеђења или из жеље за општим добром је...

Организоване доласке промовишу незваничне вође на твитеру.

Само никако да се договоре шта заправо желе. Ми националисти знамо шта не желе. А памтимо и против чега су, па стога и градимо одређена мишљења, а не због тога што нам је Вучићева политика квалитетна или далеко било политика коју би подржали.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby neza » 20 Jan 2019, 23:06

Јесу ли Рује умочили чмарпланинца у оно буре да виде где је шупаљ? :drool2:
neza

Postby Poison and Remedy » 20 Jan 2019, 23:13

Dylam Dop wrote:
Poison and Remedy wrote:Meni ove protestne setnje nisu najjasnije. Nekako deluje da su usli u celu pricu bez ikakvog plana i da ga sklapaju(plan) onako usput. Sa tim setnjama nikakve korenite promene nece ostvariti.

Nisam u toku sa svim ovim protestima, ali ako vec insistiras na poenti "bez ikakvog plana i sklapanja usput", mogu samo da ti kazem da je vagionusti sve sto je dosad uradio, takodje usput uradio.. Svaka vlada mu je bila sklepana (uz posvemasnji nedostatak kadra) zbrda-zdola bez iole kakvog plana i vizije moguceg razvoja drustva.. Kod njega doslovno vazi ono "learning by doing", nikakvog prethodnog radnog i diplomatskog iskustva s takodje drugom gomilom nesposobnjakovica oko sebe.. Malo pokusava da prekopira Sloboleona, malo JBT-a, malo Despota Stefana, malo Obrenovice..., usput kupi polit.-diplom. manire od svih ostalih s kojim se sastaje.. Nista svoje izrazito licno nema, osim onog iskompleksiranog: "tisina tamo!", jezika i usne duplje iz koje beskrupulozno kuljaju nepregledne lazi (Niko u srp. istoriji nije ovoliko mrsno i nesagledivo lagao, manipulisao i obmanjivao narod - po tome ce svakako ostati najistaknutiji).

Eto takav je uspio korjenito da razbuca Srbiju, obesmisli i razvali joj sve institucije i svede na tamni vilajet sveopsteg diletantizma.

Mislim da se varas oko Vucica. Po meni on je upravo uradio ono sto je hteo, a to je da se okruzi apsolutnim beskicmenjacima i gluperdama kako bi mogao da ima apsolutnu moc. Mada me to iskreno ni ne zanima. Ono sto me zanima jeste da li da ocekujem jos jedan 5. oktobar i praznu pricu ili neke korenite promene uz koje cemo videti odlazak ogromnog broja ljudi iza resetaka, pocevsi od najvisih drzavnih zvanicnika, sudija, direktora firmi, zamenika direktora, upravnika, biznismena...Ja bez 5-10 hiljada ljudi iza resetaka sa dugogodisnjim robijama iskreno ne vidim promenu.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby СрбинПодгорица » 20 Jan 2019, 23:29

Разлика између Вучића и претходне власти је у томе што је све оно лоше (доброг је мало било) дигао на већи ниво. Потребно је све ново.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Zlaja » 20 Jan 2019, 23:31

Potrebni su koliko toliko fer izbori.

Za ostalo, izvolite, glasajte.

Samo je pitanje na koji način doći do poštenih izbora.
Zlaja

Postby MichigenTB3 » 20 Jan 2019, 23:32

@ Airball

Lepo je sto priznajes da ne da se ne trudis da budes objektivan, vec da si potpuno subjektivan. Pozdravljam, jer ce to retko ko da prizna. Ovde na forumu se velika vecina postavlja kao potpuno neutralna, a nesto nisam siguran da je zaista tako.
Drugi par cipela je sto coveka subjektivnost i prezir prema odredjenim drustveno-politickim pojavama onemogucava da vodi kvalitetnu debatu.

Dalje, nisi me razumeo... nisam ja ni rekao da ti nisi radikal, vec da pred izborom SNS vs SzS ti ocigledno biras ove prve (to se iz tvojih upisa nedvosmilseno zakljucuje), i da je to tvoje pravo, ali da je fer da se to jasno kaze. Kao sto meni nije problem da kazem da cu da biram ove druge. Ne zato sto sam odusevljen njima, vec jer su iz moje perspektive bolje (ili ako vise volis, manje lose) resenje.

I nije nikakav problem da se nekome ne dopadaju protesti, ali sve dok to ne predje granice, pa se krene sa manipulacijama i lazima (navedeni primer sa autobusima, dnevnicama i Maxi kuponima). Sa druge strane, forum je tvoj, pa ti svakako mozes da pises i dozvoljavas sta god hoces. Ali posto umes da das analogiju da smo mi gosti kafane, a ti gazda, ja ti kao gost kazem sta meni smeta, a ti mozes, a i ne moras da usvojis primedbu.

@ Zvornik

Bio sam precizan u poslednjem pasusu sta meni smeta, a sad vi kako hocete. Smatram da je jedino moralno da se uvek drzimo istine, cak i kad nas emocije vuku na drugu stranu.

Sto se tice samog protesta, hoces da mi kazes da 20-30k ljudi dolazi svake subote zato sto svi imaju licni interest da budu tamo? U zabludi si onda. Ljudi mahom dolaze bas zbog toga sto smatraju da su promene neophodne i nemaju nikakav benefit od toga. E sad, da li su organizatori ovi lii oni, sta njih pokrece, da li su tu iskreno ili ne, o tome mozemo da pricamo.
MichigenTB3

PreviousNext

Return to Ostali Sportovi