AirBall wrote:Oni su pre neki dan u Briselu decidirano izjavili da EU put nema alternativu, a EU put znaci i formalno odricanje od Kosmeta tako da se nas izbor svodi na to koji ce klan da nas pljacka...
Ili mislite da je Djiki u ovoj prici zbog Srbije i srpskih interesa?
Pit Bull wrote:Kakva mu je sansa sta mislis, jesi li upucen u unutarstranacku situaciju kod njih?
Poison and Remedy wrote:Problem je sto u Srbiji nema stvarne opozicije. Sustinski, politika ovih na vlasti i ove "opozicije" je ista.
P.S. Jedno pitanje. Sta je po vama, recimo 5 tacaka preko kojih politicka partija ne bi smela da predje ili bi morala da ispuni?
Mojih 5 su:
1. Obavezna dugogodisnja zatvorska kazna za hiljade direktora, zamenika direktora, funkcionera...koji su se obogatili zahvaljujuci partiji/stranci i oduzimanje celokupne imovine.
2. Zabrana finansiranja stranaka iz drzavnog budzeta.
3. Drasticno smanjenje plata poslanika, ministara...
4. Povecanje plata i benefita u zdravstvu, vojsci, skolstvu i drugih resora krucijalnih za boljitak drustva i njegov napredak.
5. Propaganda. Tipa isticanje Srpske zastave u filmovima, serijma, na svim televizijama..., dokumentarne emisije posvecene poznatim Srbima i prijateljima srpskog naroda, konstatno velicanje udela Srbije u istorijski vaznim momentima...
6. Satanizacija siptara(npr. konstatno nazivanje terosristima) i pronalazenje metoda da se njhova slika u svetu drasticno promeni.
fontaneros wrote:AirBall wrote:Oni su pre neki dan u Briselu decidirano izjavili da EU put nema alternativu, a EU put znaci i formalno odricanje od Kosmeta tako da se nas izbor svodi na to koji ce klan da nas pljacka...
Ili mislite da je Djiki u ovoj prici zbog Srbije i srpskih interesa?
Pa ja upravo to pitam ove ljude sto idu na proteste. Admiral, Ron, i ostali. Da mi objasne, sta kad padne cicvu?
Ako cemo da rusimo jednog, da bi dosao drugi, koji je isti takav, koja je onda poenta?
Samo sto nikako da se oglase ni ron ni admiral, a ni ostali po tom pitanju.
PS,
Da ne pomisle pomenuti forumasi da imam nesto protiv njih, samo eto, zanima me njihovo vidjenje stvari. :)
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa wrote:
![]()
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 24 guests