Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Vlad » 10 Sep 2025, 00:25

Moja organizovana navijacka kriminalna grupacija je bolja od tvoje organizovane navijacke kriminalne grupacije.
Vlad

Postby Hasselbaink » 10 Sep 2025, 00:49

borissu wrote:Bio na istoku,skoro u epicentru.Nikad veće poniženje nisam doživeo.Proklet dan kada je ovo zlo došlo na vlast

Sta se desilo tacno na istoku? Pisu samo da su organizovani navijaci izasli.
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby borissu » 10 Sep 2025, 04:32

20-ak majmuna je upalo na istok.Tukli i razbacali sve u prečniku od 10m (vidi se na onom snimku što je Vudu okačio pre dve strane).Bez fantomki,zauzeli su taj deo i nadgledali koga da prebiju.Po načinu na koji su delovali,a i građi,rekao bih da su u pitanju obučeni borci.I to sve žandarima ispred nosa.
Najveći poraz u svemu je što mediji spinuju o napuštanju stadiona zbog rezultata i loše igre.A ustvari su ljudi izašli zbog tiranije.U Beogradu,srcu Evrope,u 21. veku...
borissu

Postby Cuburac » 10 Sep 2025, 04:47

Ja sam na ovom forumu protiv radikala i tria fantastikus pisao i pre nego sto su dosli na vlast,a narocito od kad jesu 2012, u periodu kada je Partizanu islo da ne moze biti bolje.
U nekom periodu odnos prema Partizanu jeste bio jedan od motiva (samo jedan od mnogih ) , ali zadnjh par godina to ima najmanje veze sa Partizanom i da ovo nije pretezno sportski forum , to pitanje bi se malo i razmatralo.

Znao sam da ce biti lose, ali ovo nisam mogao ni da zamislim.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Dimitrije » 10 Sep 2025, 05:22

Ja ne pratim KK od kad je čović ušao u isti a FK još možda i ranije, definitivno mi puca kaiš od kad je terzić glavni za isti. Nije trebalo bilo kome od nas da bude bitno što je reč o KKP za početak pa onda i celom JSD, ni “nama” ni “vama”. Čitam praktično od početka Forum i ako je samo 50% onoga što je pisano za Duletovog vakta istina trebali smo znati šta nas čeka, pa vas niko nije smeo da sponzoriše bez da ga ugase ili plaća desetak kepecu i KKCZ, ljudima upropaštavali živote. Danas im spaljuju radnje. Demoliraju, otimaju, tuku zbog nepodržavanja ovog ludaka. Da smo tada bili solidarni ihaj, ali “laže Dukljanin”. Njegov odnos prema sportu je jasan pokazatelj njegovog odnosa prema politici, životu, prijateljima, neprijateljima…. Čovek sa 100 dijagnoza leraće taj i Zvezdu sutra i ove što su mu poslednja linija odbrane.
Dimitrije

Postby Niko123 » 10 Sep 2025, 05:59

Još jedan dokaz, da su u uniformama, krimimalci.
Niko123

Previous

Return to Ostali Sportovi