Board index Razni Sportovi Ostali Sportovi

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Old school » 10 Sep 2025, 22:01

Duh sa sekirom wrote:Komentar ti je dečiji jbg.
Ako nije baš onako kako sam ja zamislio , ne samo da ja neću glasati nego ću i druge nagovarati da ne glasaju..
A na drugoj strani zlo u izvornom obliku.

Pa nije dečije.
Dečije je da se svi mesecima izlažemo opasnostima da neko bude osakaćen ili uhapšen a onda se sve završi presmešnom lustracijom za najużi krug mafije i vrhuške dok par desetina hiljada pacova i zlotvora presvuče dresove kao prošli put i prdne nam u facu sa osmehom.
Ja stojim iz onog što sam rekao koliko god dečije zvučalo a manje zvuči dečije od kilave lustracije.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Produzenisamlekom » 10 Sep 2025, 22:05

To sto ti pričaš jednostavno je nemoguće izvesti.
Jedan jedini zadatak mora biti skinuti ovog sa vlasti i zajedno sa njim oterati njegove najblize pajtose.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Cinciripini » 10 Sep 2025, 22:08

rabesandratana wrote:

Još jedan jasan pokaztelj kako su mediji uticali na bitisanje ovog režima, čoveku aktivirali glavu za brisanje, pa mu sada prvi put, zato što je ranije ćutao. Bravo za studente ETF-a. :okk:
Naravno da nisam iznenađen, sećam se neke emisije od pre nekoliko godina, gde ovaj Georgiev smiruje nekog rasplamsalog naprednjaka sa opaskom "mi smo na istom zadatku."
Cinciripini

Postby rabesandratana » 10 Sep 2025, 22:26

Tek mi sad dodje do mozga,

Studenti ETF,

JNA :blue: :blue: :blue:

Admin mora da je tezak Grobar
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby medjutim » 10 Sep 2025, 22:55

Šta god neko da obeća ili ne, nema garancije da može to da ispuni (čak ni da ima volju da to ispuni), pogotovo dok ne znamo ni na šta će država da liči posle promene vlasti, niti šta će sve da se desi do tad.

Daj da završimo prvih nekoliko neophodnih koraka pa da vidimo kako ćemo dalje, jer na put smo svakako krenuli, a nazad nema.
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Veljkona22 » 10 Sep 2025, 23:42

Duh sa sekirom wrote:Komentar ti je dečiji jbg.
Ako nije baš onako kako sam ja zamislio , ne samo da ja neću glasati nego ću i druge nagovarati da ne glasaju..
A na drugoj strani zlo u izvornom obliku.

Srećom tolko teški ljudi nemaju veliki krug ljudi oko sebe
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Ziks96 » 11 Sep 2025, 07:25

Old school wrote:
Ziks96 wrote:Glasaj za Siptara mozda se promijeni

Ovo je već drugi put u nedelju dana da imaš zajedljive opaske na moj komentar. Posle prvog na basketu nisam hteo da zatežem.
Posle ovog, ako ti se ne sviđa zaobiđi...

Sta sam ti tacno zajedljivo napisao? Ne svidja ti se studentska lista, onda ti se sigurno svidja Siptar jer u ovakvoj situaciji ne odlucuju nijanse za koga ce narod da glasa obzirom da su dvije strane dijametralno suprotne. Mada ako izadju Marinika i Djilas onda ti je i to dobar izbor, dokazano dobri politicari koji rade u korist naroda.
PKAŠ
Ziks96

Postby jupol » 11 Sep 2025, 08:21

ne mora lustracija pojedinacno, moze da se zabrani SNS i koalicioni partneri, pa neka razna ćacad tumaraju opet po blatu... a pravu lustraciju nema sta da radi sud, nego lepo u danima posle promene vlasti, kako god da se desi, svako da im vrati onoliko koliko su ga izmaltretirali ovih 13 godina... izaberes lepo neku SNS slinu iz komsiluka pa se svetis... jos bolje nadjes drustvo, da osete malo sta znaci 10 na 1...
PKAŠ
jupol

Postby Leca » 11 Sep 2025, 08:30

Ima li neki novinar makar i strani dopisnik iz BG da pita nendležnog kako komentariše ( jer on sve komentariše) da batinaši tuku nedužan narod na utakmici repezentacije. U mojoj ludoj glavi se crta scenario da će za utakmicu protiv Albanije biti organizovano autonusi sa sendvičarima koji se skičati Aco srbine i pokušati da nadglasaju pozdrave PKAS.
Leca

Postby alanford98 » 11 Sep 2025, 09:24

Leca wrote:Ima li neki novinar makar i strani dopisnik iz BG da pita nendležnog kako komentariše ( jer on sve komentariše) da batinaši tuku nedužan narod na utakmici repezentacije. U mojoj ludoj glavi se crta scenario da će za utakmicu protiv Albanije biti organizovano autonusi sa sendvičarima koji se skičati Aco srbine i pokušati da nadglasaju pozdrave PKAS.

Neće biti publike protiv albanije po svemu sudeći, bar sam tako negde video.
alanford98

Postby Гроф Тинторето » 11 Sep 2025, 09:24

Ziks96 wrote:Sta sam ti tacno zajedljivo napisao? Ne svidja ti se studentska lista, onda ti se sigurno svidja Siptar jer u ovakvoj situaciji ne odlucuju nijanse za koga ce narod da glasa obzirom da su dvije strane dijametralno suprotne. Mada ako izadju Marinika i Djilas onda ti je i to dobar izbor, dokazano dobri politicari koji rade u korist naroda.

Ako nisi za ovo onda si sigurno za ono je bas dobra osnova za bilo sta.
Ako ne volis grasak onda sigurno volis boraniju.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Foteljas » 11 Sep 2025, 09:55

alanford98 wrote:Neće biti publike protiv albanije po svemu sudeći, bar sam tako negde video.

Ima na Kuriru ta vest:
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/97717 ... iti-srbiju
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Ziks96 » 11 Sep 2025, 09:57

Pa valjda na izborima moras za nekog da budes tj. da zaokruzis nesto, ili da ne izadjes uopste?
PKAŠ
Ziks96

Postby Foteljas » 11 Sep 2025, 10:00

Bice ihaj opcija na narednim izborima da se zaokruzi, od Djitlera i Francuza, preko Radula i Gajica, do jedno bar 10 lista koje ce stici sa Banjice i nostiti epitet da su studentske.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby zeppelin » 11 Sep 2025, 10:09

Juče Milan Prdar (Duci, Duci :blue: ) na Informeru, emisiju vodila ona govnara sa TV Palma.

Ako ima nešto dobro od ove pobune, to je da su bezmalo svi spavači ove sekte morali da izmile, cela ta Balkan Info ekipa
koja 13 godina šatro kritikuje plačipičkoustog i njegovih 40(00) razbojnika, a sad brane "državu".

Tamo negde '96/97 kad je Sloba morao da preda Beograd opoziciji, jedno vreme vladala euforija.

U sred toga, na nekom od opozicionih medija, gostuje Dragutin Gostuški.

"Gospodine Gostuški, verujete li vi u promene" ?

"U promene ? Taman posla. Sa ovakvim narodom nema promena".

Nema od nas posla.
zeppelin

PreviousNext

Return to Ostali Sportovi