Domingoo wrote:Sta mislite da li zapadu treba drzava u evropi sa ovakvom nekontrolisanom politickom i drustvenom krizom ?
Kako oni interno gledaju na sve ovo u Srbiji ,jasno je da je on njihov covek i da im je ucinio mnogo ustupaka ali im je isto tako jasno da je izgubio legitimitet i da njegovo trenutno bitissnje na politickoj sceni samo produbljuje krizu i dovodi do potpune polarizacije drustva ..
Everton804 wrote:Opet rusi pokazali kolika su "braca" sa objavama o novom Majdanu u Srbiji, teska gamad sedi u Kremlju. Donalde zajacaj Himarse
Old school wrote:1. Zabole ih ona stvar za krizu u Srbiji, polaritet u društvu, razbijene glave, povređene, uhapšene.
2. Zabole ih ona stvar za legitimitet jer legitimitet to su oni, oni mu ga daju dok im je ćef.
Гроф Тинторето wrote:I postavice boljeg na njegovo mesto
Bolje da mu mi damo otkaz i postavimo nekog.
Dom omladine Beograda obaveštava javnost da je, zbog objektivnih okolnosti tehničke prirode koje se nisu mogle predvideti, prinuđen da za ovu godinu otkaže održavanje 1. Beogradskog rok festivala. Festival je bio planiran od 18. do 20. septembra 2025. godine. Kupljene ulaznice publika može vratiti i ostvariti povrat novca.
soniko wrote:Kakva evropa kakvi bakrači, u vrijeme kad su bili najjači u sopstvenoj istoriji Slobu nisu mogli srušiti dok Koštunica nije dobio izbore, a danas nisu ni sjenka onoga što su tada bili.
Msm, kapiram ja da je lakse optuzivati neke imaginarne sile sa strane ali treba nekad pogledati istini u oči i priznati sopstvenu odgovornost. Ne sporim da je evropa kumovala tome da Dačić preleti od Tadića Vučiću, za taj uticaj se slažem ali to ne bi bilo moguće da na parlamentarnimizborima građani nisu dali SNS-u 960 000 i SPS-u 560 000 glasova plus Tomi na predsjedničkim 1 550 000 glasova.
Da ne spominjem izbore koji su dolazili poslije koji su još očajniji po zdravu pamet ali otrežnjujuće djeluje da se pogleda u te cifre prije nego se optuže stranci za neki uticaj.
soniko wrote:Kakva evropa kakvi bakrači, u vrijeme kad su bili najjači u sopstvenoj istoriji Slobu nisu mogli srušiti dok Koštunica nije dobio izbore, a danas nisu ni sjenka onoga što su tada bili.
Msm, kapiram ja da je lakse optuzivati neke imaginarne sile sa strane ali treba nekad pogledati istini u oči i priznati sopstvenu odgovornost. Ne sporim da je evropa kumovala tome da Dačić preleti od Tadića Vučiću, za taj uticaj se slažem ali to ne bi bilo moguće da na parlamentarnimizborima građani nisu dali SNS-u 960 000 i SPS-u 560 000 glasova plus Tomi na predsjedničkim 1 550 000 glasova.
Da ne spominjem izbore koji su dolazili poslije koji su još očajniji po zdravu pamet ali otrežnjujuće djeluje da se pogleda u te cifre prije nego se optuže stranci za neki uticaj.
Edge wrote:
jupol wrote:domingo mislim da slobinih pristalica iz 90ih nema dovoljno medju zivima da bi cinili taj procenat, ali kad bi ih bilo ne sumnjam da bi ga cinili...
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 5 guests