by Iluzionista » 21 Aug 2022, 02:05
Hrgović i Kinez odlična borba ovo pola što sam pogledao, mada nema Hrga šta da traži protiv ovih iz top 5.
Usik je zasluženo pobedio, iako je Džošua bio bolji nego u prvom meču. Kao što sam i mislio, Entoni ovo nikako nije mogao da dobije na bodove, jedina šansa je bio nokaut, ali opet je falilo agresivnosti. Bio je agresivniji nego prošli put, ali to i dalje nije bilo dovoljno. On iz nekog razloga više ne liči na starog sebe. Vidi mu se na faci da se plaši da primi udarac, što je veliki problem za boksera.
Znam mnoge amatere koji imaju sve, tehniku, snagu, brzinu, ali se plaše da dobiju udarac, pa ih na sparingu izuvaju oni duplo gori a hrabriji.
Džošua je večeras bacio dosta udaraca iz očaja, kad se setim kako je Klička izuo onim aperkatom, vrat mu izdužio kao u žirafe, a ovo danas bliži je bio da sebe nokautira aperkatom nego Usika.
Fjuri da ne ispadne jaje, nego da odradi meč za neprikosnovenog pa nek ide u penziju, 20 godina se to čeka, red je. A to bi bila prava borba Davida protiv Golijata.
Prozivali su ljudi Klička da je uništio boks, ali ovo nije ništa atraktivnije. Stoji sve, vrhunska tehnika, kretanje, ali nije to to.
Boks iz 80ih i 90ih i ovo danas nije isti sport
I kad već toliko pominjem Klička opet mogu da kažem da je on za ove bio bokser kakvi oni nikad neće biti zbog činjenice da je karijeru završio sa 69 profesionalnih borbi. Džošua i Usik imaju 27 i 20, Fjuri 32, a nisu više mladi.
Sa severa masa, za SNS da glasa
naređenja vođina sluša niža rasa