Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Woodoo » 22 Aug 2025, 17:42

Woodoo

Postby Dexi » 22 Aug 2025, 19:09

Bravo studenti :okk: Odlican odgovor na ovaj krajnje licemeran i jadan poziv.

Vidi Oskar da mu vlast klizi polako,sto je sinocni mec i pokazao.I ovaj poziv je rekao bih jedan u nizu trikova kojima pokusava da ublazi stetu.

Svakako da ovaj manipulator ima tu iskustva u toj areni,ali je zeleci da gradi svoj kult licnosti,nepogresivosti godinama izbegavao tv duele da mu neko protivureci.

Ono sto treba studenti da mu kazu jos jednom da on nije nadlezan za bilo kakve razgovore.

Ono sto je sada jasno da oni vise ne smeju ni na utakmicu,koncert da odu,restoran .Doduse Dodik bar ima hrabrost da se pojavi u javnosti za razliku od kukavice.

Sva njihova bahatost,lopovluk,targetiranja ljudi,vredjanja ,kriminal im dolazi polako glave.

Nema sa njima nikakvi pregovori ,ili ce da raspise izbore ,ili ce imati pobunjen i besan narod na ulicama.
Last edited by Dexi on 22 Aug 2025, 19:16, edited 1 time in total.
Dexi

Postby Ziks96 » 22 Aug 2025, 19:11

Sezione wrote:Pogledajte ovaj tekst

S ovima nema razgovora, alo

https://www.novosti.rs/c/vesti/politika/1520427/nekolicina-ustaske-mladezi-zvizdala-dodiku-utakmici-podrzavaju-piculu-ukidanje-republike-srpske-mrze-sve-sto-srpsko

Ova plavocrvena ima glas ko zenski legija jebem ti sunce

Koji bolesnik je otkucao ovo :question:
I kad je najteže, nek boje se!
Ziks96

Postby Zappa » 22 Aug 2025, 19:18

Mislim da hrvatska sluzba i drzava uziva..
Par decenija od genocida nad Srbima u NDH neko Srbe u Srbiji naziva ustasama..
Ovaj rezim je uspeo ono sto Hrvati nisu decenijama
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby Dexi » 22 Aug 2025, 19:23

E to je najgora stvar u moru katastrofalnih stvari koje je uradio ovaj SNS kartel.Osim sto su Srbiju pretvorili u svoju prciju,sto su legalizovali kriminal,ovo sto svakoga koji misli drugacije nazivaju ustasama ili stranim placenicima e zbog toga treba posebno da odgovaraju :colera: .

Taj govor mrznje,te stvari koje izgovaraju bez ikakve odgovornosti e to je dno dna.

Zamisli kakav covek treba da budes,da svoje gradjane ,,sugradjane nazivas imenom pokreta koji je ucinio takav genocid nad tvojim narodom :krsti:
Dexi

Postby Malkovic » 22 Aug 2025, 20:19

zeppelin wrote:Odgovor studenata je dosledan i ispravan, šta ima da pričaju s nekim ko ih mesecima naziva ustašama i teroristima ?

S druge strane, žao mi je što ni posle 13 godine neću doživeti da gledam kako ga neko uživo razvaljuje.

Kvota da bi in vivo doživeo nervni slom, srčku ili moždani je 1.25.

Као да је он то стварно и мислио...
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby zeppelin » 22 Aug 2025, 20:27

I to što kažeš... Poziv je uputio znajući da će biti odbijen, zato je i bio onako "ljubazan" i odmeren.

Presmešno mi je i ovo padanje u fras oko N1.

Ako su Pink i Informer glavni točkovi na Žvalinom medijsko-propagandnom biciklu, Nova i N1 su pomoćni točkići.
zeppelin

Postby Kreanga » 22 Aug 2025, 21:24

U kom smislu ?
Kreanga

Postby zeppelin » 22 Aug 2025, 21:41

Pa, ako je u toku opšti bunt protiv ove bagre i svima je jasno da moramo svi zajedno da zapnemo, ma koliko se međusobno ne podnosili...

Ako me u tom trenutku spiker jedne od pomenutih televizija pita koliko sam ljudi pobio u Bosni i koliko sam zlatnih zuba doneo iz Vukovara, onda ja opravdano sumnjam u njihove dobre namere.

Kako je moguće da prostru crveni tepih Zorki Kiridorki kad je ostala bez mesta u vladi i da od te krmače prave bezmalo disidenta ? Evo je, opet je u starom jatu, ne skida se sa Pinka i Informera...

Ako je potpuno jasno da je jedinstvo neophodan (iako možda nedovoljan) uslov da se konačno obračunamo sa ovom izdajničkom narko sektom, i baš u tom trenutku neka od ovih kombi stranaka traži da se izglasa rezolucija o genocidu u Srebrenici... Opet sumnjam u njihove dobre namere. A gazde su iste, i njima i ološu na vlasti.

Sve je lepo objasnio ludi Sergej Trifunović.

Dok je bio šef PSG-a, bio je sa ostalim liderima opozicije ( :laugh: ) na sastanku u američkoj ambasadi.

Dok je čika ambasador mrsio muda i držao čas iz demagogije, Boško Obradović je ustao i direktno ga pitao:
" Oćete li vi nama da pomognete ili mi da idemo kući".

Na to je dobio odgovor " Nama nije cilj da na ovim izborima srušimo Vučića, samo da ga oslabimo".

A za to što su otkrili da srpska vlast krade, za to im stvarno svaka čast, svakom odma' po Pulicera, a Slobi Georgijevu Nobel.

Onomad nikad ne bih znao koliki su žuti lopovi da nije bilo Pravde i Centralne otadžbinske oprave. :D
zeppelin

Postby Kreanga » 22 Aug 2025, 22:03

Au brate al si se isprosipao. Ali dobro, udostojio si me odgovora, prilicno sirokog.
Prvo, ne valja ti pozivanje na blesavog Sergeja, a Boska tek da ne komentarisem. O tome drugom prilikom.
Drugo sam se ne slazem sa milion stvari izrecenih na toj televiziji, istina je da sami daju municiju za napad na njih.
Njihova stvar je i to i cinjenica da su jedini mediji koji su protiv ovog zla. Svaki protesti, napadi na nas, izvestavanja, pretnje, bukvalno je sve izaslo kod njih. Samo da dodam, bez bilo kakvog filtriranja.
Naneli su mu ozbiljnu stetu, ali ozbiljnu kroz njihov posao.
Borba u ovom trenutku ukljucuje sve, dok ne dodje trenutak za standardne srpske podele u 55 kolona.
Kreanga

Postby jupol » 22 Aug 2025, 22:43

jupol wrote:pustio ga Vucic kao probni balon

...i rekao bih da cemo Mileta sve manje gledati...

Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Buzz » 22 Aug 2025, 23:14

Odgledam ovaj video na X-u i skapiram kako vi psiho jos gore bio izvredjan da se pojavio u Areni, covek samo na Marakanu moze da ode bez posledica, jedino sigurno utociste. Porazavajuce.
Buzz

Postby Гроф Тинторето » 22 Aug 2025, 23:52

Karte podeljene podobnima
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Previous

Return to Fantasy igre