Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Premier league (fantasy.premierleague.com)

Re: Premier league (fantasy.premierleague.com)

Postby Holden » 10 Jul 2015, 23:02

manes wrote:
Angus Young wrote:Ja sam za :okk:

+1
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

Postby Nowitzki.ct » 11 Jul 2015, 09:29

Igracu standardno
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby milan2904 » 11 Jul 2015, 12:52

Proslogodisnji pobednik h2h FT Milan je poceo pripreme za novu sezonu i spreman je za sve izazove u novoj sezoni :hatman: .
milan2904

Postby Steamroller91 » 11 Jul 2015, 13:55

Pisao sam vec o tome na kraju prosle sezone da bi bilo dobro prvo da skupimo do 5. avgusta zainteresovane, u zavisnosti od broja prijavljenih, mozemo napraviti recimo dve h2h lige, gde bismo na polusezoni one koji su u gornjoj polovini liga prebacili u novu (plej of), a igrace iz donjih u plej aut.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby Leon S.Kennedy » 11 Jul 2015, 16:53

Ja sam za.Rezervisem mesto jer mi je bilo super prosla sezona.Obavezno mi javite kod za H2H.

Hocemo li da igrami i klasicnu ligu ove godine?
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby Pit Bull » 11 Jul 2015, 16:55

Ja ove godine necu igrati jer verujem da cu usled dosta fantazija koje igram zaboraviti na ovaj kao i lani pa da ne zauzimam mesto nekome...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby J10nutz » 11 Jul 2015, 17:18

Ja cu da igram, ukoliko ima mesta. Kao i Pit, necu nikom da zauzimam, ali ako zafali igraca, tu sam.
Vucicu, pederu, ne damo ti svetinju.
J10nutz

Postby Angus Young » 11 Jul 2015, 17:27

Sta zauzimate, treba da nas bude sto vise :D
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby milan2904 » 12 Jul 2015, 11:49

Ma igracemo svi ,ima vremena jos,ja bih da cujem neciju analizu za novu sezonu,ovako na prvu,kako Vam se cine cene igraca,ko bi mogao da explodira ove sezone iako ce biti jos puno transfera.
milan2904

Postby Steamroller91 » 12 Jul 2015, 14:00

Nova pravila:

Ove sezone je uvedeno dosta novina i korekcija. Sto se tice korekcija, promenili su nacin koriscenja Wild Carda. Nema vise januarskog i sezonskog Wild Carda vec sada postoje 2, jedan se mora iskoristiti do kraja Decembra, drugi je za drugi deo sezone. Ako se prvi WC ne iskoristi do kraja decembra, propada vam.

Takodje su izvrsene male promene u Bonus Point System, narocito vazno za bonus poene odbrane, pass completion % nece imati toliko veliki uticaj, tackleri ce imati prednost koliko mogu da procenim iz prve ruke.

A ono sto je velika novina je to sto su uvedeni takozvani cipovi, 3 cipa:

All Out Attack – Allows you to play a 2-5-3 formation in the next Gameweek.
Bench Boost – The points scored by your bench players in the next Gameweek are included in your total.
Triple Captain – Your captain points are tripled instead of doubled in the next Gameweek.

All Out Attack - Dakle cip koji dozvoljava da tokom sezone u jednom kolu odigrate formaciju 2-5-3. Po mom misljenju ovaj cip treba iskoristiti onda kada imate problem sa povredama i suspenzijama defanzivaca. Meni se desavalo prosle sezone 2-3 kola da sam zavrsio a da nisam imao 2 igraca u odbrani koja su odigrala, sto zbog suspenzija, sto zbog povreda. A nekad ste jednostavni ograniceni sa transferima pa ne mozete tako lako da menjate tako da su to situacije gde treba iskoristiti ovaj cip.

Bench Boost - Cip koji omogucava da u jednom kolu imate uracunate bodove svih igraca sa klupe. Bez ikakve dileme, ovaj cip je idealan za iskoristiti u DGW (delayed game week). Za one koji ne znaju, to je na fantaziju kolo gde se neke utakmice lige odloze zbog ucesca u FA i liga kupu pa se desi da neka ekipa/ekipe imaju vanredno kolo u sredu pa se bodovi na fantaziju za te ekipe koje igraju vanredno kolo pripoje sa redovnim kolom od vikenda pre. Sto fakticki znaci da ce u DGW neke ekipe imati po 2 odigrane utakmice u jednom FPL kolu

Triple Captain - Cip koji omogucava da se u jednom kolu bodovi kapitena umesto dvostruko, povecaju trostruko. Takodje mislim da ga je idealno iskoristiti na nekog igraca koji ima DGW, dve utakmice, pritom ako u oba kola da neki gol ili asistenciju, moze poprilicno da vam se isplati.

Meni se svidjaju nova pravila, narocito poslednja 2 nabrojana, tacno ce svako od njih moci da pravi razliku u odnosu na konkurenciju.

Cene igraca:

Sto se tice cena igraca, ono sto je primetno da se razlikuje ove sezone su cene golmana. Nema vise golmana koji odskacu sa cenama, najskuplji su 5.5, najjeftiniji 4.5 (ne racunam rezerviste od po 4.0). Do pred ovu sezonu sam imao taktiku da ulazim u sezonu sa dva osrednja golmana pa da ih rotiram u zavisnosti od rasporeda ali mislim da se ove sezone isplati ubaciti u tim nekog top class golmana, tipa Courtoa, Mignolet...
Sto se tice cena za ostale igrace, manje vise je ocekivana ali ima iznenadjenja. Nisam ocekivao Hazarda ispod 12, Sigi je jeftiniji nego sto sam mislio, odbrana LFC-a je relativno jeftina obzirom da su donosili dosta bodova prosle sezone, odbrana svetaca takodje. Takodje ono sto mi upada u oci je Sakho iz West Hama koji je na 6.5 a on je prva opcija za zamenu RvP-a u Junajtedu, njega sam ubacio u tim cisto iz tog razloga, ako ne predje u MU, lako cu ga izbaciti.
Steamroller91

Postby Steamroller91 » 12 Jul 2015, 14:10

Prijavljeni za FPL 2015/2016:
1. Angus Young
2. Tomasz Rzasa
3. Bludni Sin
4. Nowitzki.ct
5. Milan2904
6. Leon S.Kennedy
7. Pit Bull
8. J10nutz
9. Steamroller91

Vidim da su neki od vas vec naglasili kako ne zele da zauzimaju mesta jer nisu sigurni da li ce igrati aktivno. Cilj je da nas bude sto vise, a sto se tice te aktivnosti, postoji i resenje za to, pisao sam o tome na kraju prosle sezone pa ako se vecina slaze mogli bismo napraviti takav sistem, pod uslovom da skupimo bar 20 igraca a kako je krenulo siguran sam da ce biti i vise.

Quote posta od kraja prosle sezone a koji se odnosi na sistem takmicenja:
Sto se tice liga sledece sezone, imamo mogucnost da recimo do 5. avgusta skupimo ljude koji bi igrali(nova sezona pocinje 8. avgusta), od svih igraca koji su se prijavili napravimo classic ligu. A za H2H ako bude preko 20 prijavljenih, napravimo dve H2H lige, i onda nakon odredjenog broja kola, napravimo sistem kao kod Belgijanaca u fudbalu sa plej ofom i plej autom. Najbolje plasirani iz te dve lige odu u novu plej of, a druga polovina u plej autu. Tako bi na neki nacin izdvojili u plej ofu vecinu aktivnih igraca, mada bi i aktivnih bilo u plej autu ali ce imati bar 19-20 kola da doguraju do gornje polovine u njihovoj H2H. Mislim da je to posteno. (takvu ligu mozemo napraviti cak i da ne bude vise od 20 ekipa)
Steamroller91

Postby flameni » 13 Jul 2015, 19:59

ako ima mesta i ja bih da se igram... (drugi razred osnovne, poceo vec fudbal a ti kasnis)
flameni

Postby Ćivot » 13 Jul 2015, 20:21

I ja se prijavljujem.
Nije ćivot jedna žena.
Ćivot

Postby Steamroller91 » 13 Jul 2015, 20:58

Prijavljeni za FPL 2015/2016:
1. Angus Young
2. Tomasz Rzasa
3. Bludni Sin
4. Nowitzki.ct
5. Milan2904
6. Leon S.Kennedy
7. Pit Bull
8. J10nutz
9. Steamroller91
10. Playmaker
11. flameni
12. Ćivot
13. yobara

Ako je neko od ovih sto su se poslednji prijavili neinformisan oko pocetka lige i noviteta u novoj sezoni, nek samo procita postove sa strana 67. i 68.
Takodje ako nekog od igraca koji nikad nisu igrali, a imaju zelju da igraju, zanimaju pravila igre, nije problem da se objasni u jednom postu, samo recite.
Steamroller91

Postby J10nutz » 13 Jul 2015, 21:27

U sustini, ja ne bih imao nista protiv da mi se malo pojasni :biggrin: . Igrao sam fantasy, ali nikad ovaj, pa verujem da ima stvari koje bih mogao da znam.
Vucicu, pederu, ne damo ti svetinju.
J10nutz

PreviousNext

Return to Fantasy igre