by Proctor » 07 Dec 2013, 13:18
Dva dana na putu, u hotelu bez interneta, ali sa Sportklubom. Vidim Braun ne igra, Haket ništa da pogodi, Spanulis odličan, a ja ga zamijenio Bogdanom, kontam biće strmoglav pad. Kad sam stigao kući, vidim Ažansa i Lengford jednocifreni, katastrofa. Sve skupa jedva 166 poena. Međutim, pogledam ukupan poredak, kad ono ja napredovao za 20 mjesta, i trenutno sam odličan 22. u ukupnom poretku. Prvenstveno zahvaljujući Kalnietisu, Dilejniju i Bogdanu.
Baš neobično kolo, puno kikseva, i bez previše ekstra dobrih partija. Ali svako do kraja regularnog dijela će biti takvo, biće teško pretpostaviti ko će koga odmarati od ovih koji su već u top 16. Koliko god mi najbolji tim dobro stoji, toliko ostali padaju, imam još svega dva tima u prvih 300. Tim iz naše lige je bio solidan, sa 167 poena, treći u kolu, i treći ukupno.
@ Air
Misliš li da je u redu da forumaš @ Mate_Kokicar usred sezone upadne u našu ligu sa vjerovatno svojim najboljim timom? Ja sam mislio da će on da ubaci nov tim, kao što bi bio red, jer ovako zaista nije fer prema nama koji smo otpočetka tu, a kod većine nas timovi iz Avangardine lige nisu ni blizu najboljima koje imamo.