Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague fantasy

Postby Bane » 18 Nov 2011, 00:07

otuznih 85.8
Bane

Postby nolinjo » 18 Nov 2011, 00:09

Bane wrote:otuznih 85.8

dobar si :laugh:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Bane » 18 Nov 2011, 00:14

nolinjo wrote:
Bane wrote:otuznih 85.8

dobar si :laugh:

samo ti zajebavaj :girlcry: pojacao sam se macvanom, cj wallace-om (ako ne natrpa vardu ne znam koga ce drugog) i pitom majklom. razlaz sa aldemirom, lucicem i teska srca sa batumom.
Bane

Postby nolinjo » 18 Nov 2011, 00:34

i ja prodo brata batuma ..izvini brate i hvala na poenima .... :blue:

upada u postavu brat suput dugo zeljeni igrac ...cena 50.56 banki jes mnogo ali brat srbin protiv brata rvata zagrebcana najgorih defanzivaca u ligi ima da nakupi indeksa 30 zivi bili pa videli ,suput jak ugurava pod kosa a dobrog suta ,zagrebcani skidajte gace :prcprcprc:

ty lawson jedini koji mi je redovno gubio novce ...ode daleko mu lepa kuca ,milioner a sjeba me za pare... :banghead:

ubacujem takodje dugozeljeno pojacanje brata milosa teodosica ,jebem li ga mislim da je jeftin za 51.92 ak banki

i izbacih brata marica nije zadovoljio ebem li ga ,kod zeljka se nikad ne zna ko ce da igra .... :trtmilojka:

ubacujem brata slejtera ima da pokida zagrebcane sa indeksnih 30poena ..skup ko djavo 60.56 al cu ga menjam oma sledece ako ne valja ... :nisamodavle:

jos ima brdo kesa 27.54 da na primer kupim citavog songailu da mi sa klupe navija :D

a ko je prvi u ovom kolu? ,pa ja naravno ... :banana:

ko je prvi ukupno ?,pa ja naravno ... :banana: :popcorn:

ko je 773 ukupno ...pa ja naravno ... :banana:

napadam top 500 sledece kolo (razmisljam o menjanju pekmena za macvana ----razmisljam i shermadinija izbacim ali ima nansija mogo bi tu nesto da odradi bar da ne izugubi puno ...ostali su sigurni)
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 18 Nov 2011, 00:58

Ja oko 60 poena :nisamodavle: Ne sme ni da pogledam. Svi su me izdali sem Carolla. Kud prodadoh Kirilenka, imao je covek indeks veci nego svi ostali moji igraci zajedno bez Carolla.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby AirBall » 18 Nov 2011, 17:43

Probih se na 29. mesto ukupno...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Bodi Bond » 18 Nov 2011, 18:05

Ja sam podbacio sa najboljom ekipom debelo, ali sam sa drugom bio dobar. Dva tima u 100.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby nolinjo » 18 Nov 2011, 18:25

AirBall wrote:Probih se na 29. mesto ukupno...

:drool:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 21 Nov 2011, 17:32

Kakav mi je samo problem napravila povreda Kirilenka... Trebam da ga zamenim, a ne postoji ni blizu toliko konstantan igrac kao on... Koju god kombinaciju da napravim nisam zadovoljan...
AirBall

Postby belpH #77 » 21 Nov 2011, 17:34

a Mirza?
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby AirBall » 21 Nov 2011, 17:38

belpH #77 wrote:a Mirza?

Mirza na skoro svakom mecu sutne po 10 trojki i vecina njih su iz nerezonskih pozicija... Ne mogu da gledam u pasulj da li ce mu najzad doci los dan da sutne 1/10... Imao je ocajan mec za vikend u spanskoj ligi... Vise volim da se oslonim na ciste petice koje ne zavise od suta, vec skupljaju poene pod kosem, skokove, blokade i na kojima se pravi dosta faulova...

Pekmena se strasno plasim u ovom kolu, jer Efes ima 3 rage od po 120 kila i tucice ga do iznemoglosti, nemam pojma kakav ce biti sudijski kriterijum...
AirBall

Postby belpH #77 » 21 Nov 2011, 17:43

a i realno, tesko je zameniti Kirilenka...onaj je bio masina za bodove...
- dum spiro spero -
belpH #77

Postby Bodi Bond » 21 Nov 2011, 17:45

AirBall wrote:
belpH #77 wrote:a Mirza?

Mirza na skoro svakom mecu sutne po 10 trojki i vecina njih su iz nerezonskih pozicija... Ne mogu da gledam u pasulj da li ce mu najzad doci los dan da sutne 1/10... Imao je ocajan mec za vikend u spanskoj ligi... Vise volim da se oslonim na ciste petice koje ne zavise od suta, vec skupljaju poene pod kosem, skokove, blokade i na kojima se pravi dosta faulova...

Pekmena se strasno plasim u ovom kolu, jer Efes ima 3 rage od po 120 kila i tucice ga do iznemoglosti, nemam pojma kakav ce biti sudijski kriterijum...
A ja u najboljem imam i Pekovića i Kirilenka... Mislim u ovom koji mi je sada najbolji. Mirza igra dosta konstantno ove sezone. Podbacio ej za vikend, valjda neće opet. :D

Evo kako izgleda moj najbolji tim, nisam zadovoljan baš, ali sa samo tri izmene nisam mogao bolje:

Linehan-Dijamantidis
Batum-Sefološa-Farmar-Simon
Motejunas-Frilend-Peković-Kasun

Drugi:
Šved-Gavel
Farmar-Batum-Simon-Galinari
Peković-Akinbala-Teletović-Mej
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby AirBall » 21 Nov 2011, 17:47

Imam i ja Farmara u najboljoj ekipi i rado bih ga zamenio, ali ne mogu, jer moram da izbacim Lawson-a koji igra uz onu stvar...

Inace Farmaru je nesto povredjena ruka... Navodno nije nista ozbiljno i igrace, ali dovoljno da me nervira...
AirBall

Postby Bodi Bond » 21 Nov 2011, 22:01

AirBall wrote:Imam i ja Farmara u najboljoj ekipi i rado bih ga zamenio, ali ne mogu, jer moram da izbacim Lawson-a koji igra uz onu stvar...

Inace Farmaru je nesto povredjena ruka... Navodno nije nista ozbiljno i igrace, ali dovoljno da me nervira...

Je l šuterska? :)
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

PreviousNext

Return to Fantasy igre