Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague fantasy

Postby AirBall » 21 Nov 2011, 22:04

Bodi Bond wrote:Je l šuterska? :)

Ovo je napisao Izraelac za njega...

He has a slight injury in his hand (one of his fingers). Not something that would prevent him to play if the game was important, but Blatt prefers he rests until the important game vs. Milano on Thursday. He won't play today (against Jerusalem) too but will surely play on Thursday.
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Bodi Bond » 21 Nov 2011, 22:28

Znači indeks 30. :)

Meni deluje zanimljivo da stavim u tim Navara. Sprema se spektakl jer sa 14 poena postaje najbolji strelac u istoriji Evrolige, pa verujem da će sve biti podređeno njemu.
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby AirBall » 21 Nov 2011, 22:48

Ne bih se iznenadio da Khryapa odigra veliku utakmicu u odsustvu Kirilenka... Imao je prosle sezone bolesne statistike, a sada se moze reci da je Kirjuha bas njega ugusio... Igrace bas dosta, nemaju pravu zamenu za njega...
AirBall

Postby Bodi Bond » 21 Nov 2011, 23:15

AirBall wrote:Ne bih se iznenadio da Khryapa odigra veliku utakmicu u odsustvu Kirilenka... Imao je prosle sezone bolesne statistike, a sada se moze reci da je Kirjuha bas njega ugusio... Igrace bas dosta, nemaju pravu zamenu za njega...
+1
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby nolinjo » 21 Nov 2011, 23:43

bolje bezite ako khryapa sjebe .celu koncepciju tima sam promenio zbog njega...ako zasere dizem forum u vazduh ...

uz to morao sam brata Dragica da stavim oce li igrati samo 39 kosta :D

i ostavio sam suputa al zato imam na lageru 50 dinara
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 22 Nov 2011, 00:02

Snizi malo ton nolinjo... Moj tim se bori za prvo mesto u ukupnom plasmanu... Naravno da radim analizu svakog igraca pojedinacno kao i protivnika protiv koga igra, ali u ovoj igri niko ne moze garantovati da nesto nece krenuti naopako...

Kirilenko u proseku ima 9 skokova po utakmici i to neko mora da nadomesti, a sutra cu znati da li ne igra i Lavrinovich za CSKA, a trebao bi da bude aut... U tom slucaju na pozicijama 3 i 4 CSKA ima samo Siskauskasa, Khryapu i Vorontsevicha... Od Siskauskasa slaba vajda, ni senka igraca kao pre, veteran koji odradjuje poslednji ugovor... Khryapa i Vorontsevich ce da se naigraju s tim da je Khryapa ubedljivo najbolji skakac u ekipi u odsustvu Kirjuhe...
AirBall

Postby nolinjo » 22 Nov 2011, 00:16

AirBall wrote:Snizi malo ton nolinjo... Moj tim se bori za prvo mesto u ukupnom plasmanu... Naravno da radim analizu svakog igraca pojedinacno kao i protivnika protiv koga igra, ali u ovoj igri niko ne moze garantovati da nesto nece krenuti naopako...

Kirilenko u proseku ima 9 skokova po utakmici i to neko mora da nadomesti, a sutra cu znati da li ne igra i Lavrinovich za CSKA, a trebao bi da bude aut... U tom slucaju na pozicijama 3 i 4 CSKA ima samo Siskauskasa, Khryapu i Vorontsevicha... Od Siskauskasa slaba vajda, ni senka igraca kao pre, veteran koji odradjuje poslednji ugovor... Khryapa i Vorontsevich ce da se naigraju s tim da je Khryapa ubedljivo najbolji skakac u ekipi u odsustvu Kirjuhe...

:ehej:

,a ja bas nesto razmisljao da uzem vorosevica da on ispuni nekih 10 poena uz dobar sut iz igre moze nabie 20 plus indeksa i onda ga drzim jos 2 kola i na njemu zaradim fino love :tambura:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 22 Nov 2011, 00:23

http://www.cskabasket.com/gm/?a=boxscore&id=1266

Statistika sa utakmice na kojoj se povredio Kirilenko... Khryapa je odmah napravio 9 skokova... Igrace on 30-ak minuta protiv Zalgirisa koji katastrofalno brani krila protivnika...

Ovde se jos bolje vidi... 25 je imao Khryapa index na toj utakmici...

http://www.pbleague.ru/games/statistics/3418
AirBall

Postby nolinjo » 22 Nov 2011, 00:32

AirBall wrote:http://www.cskabasket.com/gm/?a=boxscore&id=1266

Statistika sa utakmice na kojoj se povredio Kirilenko... Khryapa je odmah napravio 9 skokova... Igrace on 30-ak minuta protiv Zalgirisa koji katastrofalno brani krila protivnika...

Ovde se jos bolje vidi... 25 je imao Khryapa index na toj utakmici...

http://www.pbleague.ru/games/statistics/3418

:blue:

znaci htedoh reci :imsorry:

nego ...znao sam ja da treba trpati igrace cska ovi su ocajni u odbrani i pre povrede kirilenka sam teo nekog iz cska...
a ubacio sam tea=al se izgleda povredio tako da nisam siguran sta cu sa njim (a ako moze odgovor zna li se oce li igrati dragic ?)
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 22 Nov 2011, 00:35

Sto se Dragica tice ja ne bih rizikovao, jer je Ivanovic kreten i kod njega se zna samo da ce igrati Teletovic i San Emeterio, svi ostali nisu sigurni... :D

Teu nije nista, igrace, lakse je samo izvrnuo zglob...
AirBall

Postby nolinjo » 22 Nov 2011, 00:39

ma znam al dragic je majstor za 2na 2 taman on i mirza da ufuraju ,a i ovi kurta i roko nisu neki defenderi a realno dragic moze da im se usere u zivot ...

a garantujem da teo igra najbolju partiju ove godine sa preko 20 ...

al od dragica ocekujem 25 poena i 10 asistencija :laugh:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Jovan » 22 Nov 2011, 00:42

Pa Ivanovicu ne igra Reggie Williams, covek ima blago receno ''cudne'' rotacije.
Jovan

Postby nolinjo » 22 Nov 2011, 00:59

nek udje u minus 10 ja ga ostavljam...dragic na 39 je poklon !
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 22 Nov 2011, 22:26

Sporan nastup Freelanda i Rowlanda za Unicaju... Resile su povrede da me uniste ove nedelje na fantasy-ju, jer ko zna koliko iznudjenih izmena moram da napravim...

Srusila mi se skroz koncepcija...
AirBall

Postby Bodi Bond » 23 Nov 2011, 00:22

Au Air ti smao loše vesti imaš. :D

Što se tiče Dragića, on nikad anije bio dobar za fantasy...
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

PreviousNext

Return to Fantasy igre