Jos jedna blistava srijeda za fantazere. Cast onima koji su ispogadjali dobre pikove.
Ja sa najboljim od pet timova imam 111 od 7 igraca
A i u njemu sem Hrjape i Tompsona sve neki prosjeci, ukljucujuci bajne plejmejkere Dijamantidisa i Sveda
Mirotic je bio siguran pik, ali ja iz principa nikad u timove ne stavljam igrace iz timova koji to kolo igraju protiv Partizana, tako da sam ga izbacio i iz onih timova u kojim sam ga imao. A od sljedeceg kola ce ga vjerovatno svi imati.
Onog Sipa iz Galate cekam sedmicama, a oni ga ovo kolo oznace kao povrijedjenog. Kad ono, ne lezi vraze, covjek odigra super mec.
A za Nolinja, svaka cast brate, kako si Jaku i Aldemira potrefio, skoro da si u poen pogodio koliko ce ti donijeti
Jos samo cekam da vidim sta je sa Airom i njegovom strinom Desom. Ne znam sta je mijenjao, ali gledajuci taj njegov tim od proslog kola, ako je isti, od prvih 7 igraca ima nesto preko 120. Nije toliko ni lose, s obzirom da jos ceka Spanulisa, Vimsa i Motiejunasa. Ali kontam da je promijenio Emeterija, jer je bio povrijedjen, a nadam se da je i plejmejkere miksao.
Air, javi kako stojis.