Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague fantasy

Postby Choda » 16 Dec 2011, 00:34

nolinjo wrote:ja izdominiro :D 171 .cini mi se najbolji skor moj ikad :)

Ponovo mi pobeze za 20 :funbat:
Pao sam u generalnom plasmanu za 20 mesta i sad sam 769, kao i uvek do sad nadamo se boljem slecem kolu :ajdejebote:
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby mali_buda » 16 Dec 2011, 10:39

Ja sam definitivno najbolji kad ništa ne čačkam oko ekipe :confused:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Jovan » 16 Dec 2011, 11:04

140, rekord sezone. :D
Jovan

Postby CRNO BELI SVET » 16 Dec 2011, 13:57

Stošezdesetakinešto... :thumbdown:

Kakav sam harikiri napravio ove nedelje, to još nije viđeno. Izvršim u sredu ujutro izmene, umesto San Emeteria, Ejsija i Andersena stavim Mirzu, Krleta i Kelatesa...

Ali đavo mi ne dade mira, rekoh sebi gde ja grobar stari da igram protiv Partizana, a i CSKA i PAO igraju derbi, uzmem resetujem i ostavim Lo-a, a izbacim Serhia Rodrigeza(koji je naravno razbio protiv nas) i stavim Hamiltona iz Šarloa, na centru ostavim Andersena, a uz Emeteria izbacim i Vujačića(aj manje više on nije ništa odigrao juče), i stavim Spanulisa(koji je odigrao ispod cene) i Lengforda(ni s njim nit' sam dobio puno, nit' izgubio), i još mi ostalo pedesetak kredita. Da sam sve spucao na onu prvu varijantu, sad bih imao preko dvesta za ovo kolo, i drastično bi mi skočila cena tima...

Ko menja-kenja!
Dejane konjino!!!! :sakaosto:
San koji sanjaš sam je samo san. San koji sanjamo zajedno je stvarnost.
CRNO BELI SVET

Postby nolinjo » 16 Dec 2011, 14:05

ja sam 170 skupio sa stekarskim timom,tancije ostatak 48 dindzi :)
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby nolinjo » 19 Dec 2011, 02:27

ajte deco da cujem predloge ,meni jedna nedoumica da li da izbacim brata litvanca iz prokoma ili da se pravdam da je imao los dan ?naravno aca zakon mora upasti u tim ,i on i macvan :D
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 19 Dec 2011, 11:36

Motivisani klubovi u poslednjem kolu su

Bilbao
Caja Laboral
Olympiacos
Cantu
Fener
Unicaja
Zalgiris
Zagreb
Partizan
Milano

Svi ostali igraju za kikiriki i moguca su odmaranja igraca i slicno...

Znaci u ovom kolu vrlo verovatno dobitna kombinacija je sto veci broj najboljih igraca iz ekipa koje su motivisane... Ko ih pronadje napravice dobar rezultat...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby AirBall » 19 Dec 2011, 17:26

Mislio sam da zadrzim Krstica u ekipi CSKA za mec sa Unicajom, ali sada nisam siguran... Trener Kazlauskas je izjavio da ova utakmica nije ni jednima ni drugima pod morati i da nije kraj sveta, ako izgube...

Plasim se da ce rotirati igrace i da Krstic nece imati punu minutazu...

Ova odluka ce ocigledno jos morati da saceka...
AirBall

Postby Choda » 19 Dec 2011, 18:17

AirBall wrote:Mislio sam da zadrzim Krstica u ekipi CSKA za mec sa Unicajom, ali sada nisam siguran... Trener Kazlauskas je izjavio da ova utakmica nije ni jednima ni drugima pod morati i da nije kraj sveta, ako izgube...

Sto se tice Krleta nisam pametan, moguce je da CSKA udje u utakmicu opusteno i da se Unicaja odlepi na pocetku i onda Krle dobije svoje minute, meni je veca dilema koga da uzmem iz Caje San Emeteria ili Mirzu, fale mi dva dinara inace bi uzeo obojcu :girlcry:

Takodje plejevi su standarni problem Shveda cu da ostavim, ali za drugog jos uvek razmisljam dali da odigram navijacki i da ostavim Law-a ili da se opredelim za neke druge "realnije" varijante..
I talk to him everyday.
Choda

Postby AirBall » 19 Dec 2011, 18:36

Choda wrote:Sto se tice Krleta nisam pametan, moguce je da CSKA udje u utakmicu opusteno i da se Unicaja odlepi na pocetku i onda Krle dobije svoje minute, meni je veca dilema koga da uzmem iz Caje San Emeteria ili Mirzu, fale mi dva dinara inace bi uzeo obojcu :girlcry:

Osnovni problem je taj sto Krstic vredi preko 96 kinti i u slucaju losije partije izgubice 15% od cene...

Vrlo je vazno sa sto vise kredita uci u top 16, jer ce se onda timovi praviti od pocetka (svih 10 izmena ce biti dozvoljeno)...

Mislim da je manji problem ostvariti los rezultat u poslednjem kolu, nego izgubiti kredite... Nosen sam mislju da napravim tim koji ce mi obezbediti najvise kredita... I onako ovo kolo ne resava nista...
AirBall

Postby nolinjo » 19 Dec 2011, 18:49

bravo aire ,za objasnjenje ja bas hteo da pitam kakko se pika u drugom krugu ...znaci ne ostaje postava vec novi ,ja cu opet da probam sa izmenama koje ce mi doneti po 5 dinara :)

rothbart je siguran :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Choda » 19 Dec 2011, 19:16

Meni je osnovni problem sto ja imam jaku centarsku liniju Macvan Motiejunas Krstic Slaughter gde je Maki jedini goji garantuje kredite, a pored toga bi trebao da izmenim Lucasa iz Galate za S. Emeterija i eventualno Law na pleju, tako da mi ostade samo jedna promena na centru.. :(

Eventualno Mirza za Krleta posto su tu najveci krediti, mada ima jos vremena mozda Krle ni ne odputuje u Spaniju..
I talk to him everyday.
Choda

Postby nolinjo » 19 Dec 2011, 20:58

ja se razmiljam za izbacivanje od jednog od dva ova igraca
motijunas,ili teodosic

a dve izmene imam ,njih sam ubacio prosli put samo da zaradim kesa i poena,onog turcina i lakovica moram izbacit
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 19 Dec 2011, 21:03

CSKA ima samo dva beka sada na pozicijama 1-2 koji nesto vrede to su Teodosic i Shved... Unicaji je povredjen Valters i ne znam da li ce igrati...

Inace Unicaja vazi za jedan od timova koji najlosije brani plejmejkere u citavoj EL...

Sto se Motiejunasa tice on je mec sezone odigrao u Sieni i nabio index oko 30 (mrzi me sad da proveravam tacno koliko)...

Inace ja Moetiejunasa volim za fantasy, jer je jedini pravi igrac u Prokomu, dobar je u skoku... Utakmica je ni za sta, nije iskljuceno da ce odigrati solidan mec, a koliko solidan to niko ne zna...

Nije preveliki rizik zadrzati nijednog ni drugog po mom misljenju... Videcemo u sredu ko je sve putovao od CSKA, ako su svi oni tu znaci da ce igrati... Nema Kazlauskas bas mnogo solucija...
AirBall

Postby nolinjo » 19 Dec 2011, 21:07

Nick Calathes 15, Milos Teodosic 9.9, Igor Rakocevic 20.9, Vassilis Spanoulis 19.8 , Romain Sato 14, Jaka Lakovic 23.1 ,Mirza Teletovic 25.3 , David Andersen 13.2 ,Furkan Aldemir 23.1 ,Donatas Motiejunas 7
moj tim za proslo kolo

sad aldermir i jaku napolje ,razmisljao sam motijunasa ili tea- al sad necu ni jednog :) jeste motijunas zna sijenu on je tamo igro u italiju ,imo fazon 15/10 odnos poeni skokovi ,stalno ih jebo ...

sad bi izbacio sato-a on drzi 15 al nikako da bljesne sa npr 25 ...ostale ne bi diro

rothbarta bi ubacio ,bolji je za klasu od jawaija ili pak savrasenka :D
ili crnju iz olimpije al mi ovaj sigurniji ,tu sam u nedoumici ...i jedan je povredjen od krilnih centara uniksa,zaboravih mu prezime,onaj rus
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Fantasy igre