Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Euroleague (www.euroleague.net)

Re: Euroleague fantasy

Postby Riquelme » 18 Jan 2012, 11:38

Da li je Krstic otputovao u Atinu ?
Riquelme

Postby AirBall » 18 Jan 2012, 11:46

Riquelme wrote:Da li je Krstic otputovao u Atinu ?

Imao je 2 timska treninga nakon bolesti i otputovao je s ostatkom ekipe u Atinu... CSKA samo bez Kurbanova i Mejie...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Proctor » 18 Jan 2012, 16:57

Evo samo sto nije poceo Top 16, pa da pozelim srecu svim fantazerima, a najvise bratu Airu i njegovoj strini Desi.

Nadam da ce Air vec nakon ovog kola da pregazi tog nekog Izraelca ili tu neku Izraelku sto trenutno vodi. U stvari, je li Inna musko ili zensko ime, bem li ga?! Na stranici fantazija pise "he", ali ne znam jesu li u pravu. Hm, ako je ipak "she", mozda ne bi bilo lose da Air na kraju bude izjednacen sa njom, pa da mozda podijele tu VIP lozu. Ako je icemu, moze i u krilo, a onda :censored: .

Sta kazes, Air?

Sto se tice mene tice, ja nisam na vrijeme poceo, pa se onako rekreiram sa malo kredita. U ovom kolu u svim timovima imam Lengforda, Savana, Mirotica, Vimsa i Sarapovu. Ostatak je sarenilo, pa cemo vidjeti sta ce da bidne.
Proctor

Postby AirBall » 18 Jan 2012, 17:56

Ma ja sam uzeo Domercanta i pokajao se... :D

Moja prva ekipa je

Diamantidis-McCalebb
Domercant-Weems-Langford-Mancinelli
Kirilenko-Krstic-Mirotic-Andersen

Za vise od ovog kredita nije bilo...
AirBall

Postby nolinjo » 18 Jan 2012, 19:04

gist 9 ,domerkant 24

kud ne stavih bar onan-a bio mi on posto je roko povredjen :(

isti play-a kod mene i brata mi aira
domerkant,vims ,lengfor ---isto takodje :D ...samo umesto tog sabana mancinelija ,ja sam ubacio shipa -imam neki osecaj za filing sto kaze ceca

a dole gist usro,savanovic jedina 4ka u timu igra do muda u zadnjih mesec dva ,mirota najbolja 4ka lige ,i debeli brat skocijanitis

znaci brat air jaci za krleta i kirilenka ...dao sve pare na njih -ja cu kupim jednog od njih posle ovog kola usteko sam 38 dinara
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Bane » 18 Jan 2012, 22:27

Ja ostavio Ilijevskog :tap:
Bane

Postby jovanho » 18 Jan 2012, 23:08

Air, godinama ne igram evroligaski fantazi pa nisam znao da si ovako dobar, svaka ti cast!
jovanho

Postby nolinjo » 19 Jan 2012, 00:14

23 bo brat mcaleb ...najbolje per u istoriji evrolige nastavlja dominaciju :D
do ovog kola sam imao andersena , i na kraju se odlucim za nekog drugog,a andersen sam ,mora da igra dok mu dusa ne ispadne 35 minuta od njega svaka tekma ...indeksa 17 dobar broj sakupio al dzabe kad ga nisam stavio

rekoh ja da ce spanulis da zasere ,bio povredjen nije jos sto posto ...kad se spremi za edno kolo dva upada u tim

a isto sam mislio i sa krletom -a krle izdominiro iako nije poceo 20 tacnije to je njegov prosek cele sezone
bice krle bolji

a i kirilenka nisam teo ,mnogo skup brate doneo 20 ,realno treba 30 :D

iskusno sam odustao i od shveda i od tea- sa kojim sam se vozio tokom prve faze takmicenja ...

da dodam da je ovaj vasalidis opasan igrac,mogao bi se naci u nekim planovima za sledece kolo ...
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Bane » 19 Jan 2012, 13:23

nolinjo wrote:23 bo brat mcaleb ...najbolje per u istoriji evrolige nastavlja dominaciju :D
do ovog kola sam imao andersena , i na kraju se odlucim za nekog drugog,a andersen sam ,mora da igra dok mu dusa ne ispadne 35 minuta od njega svaka tekma ...indeksa 17 dobar broj sakupio al dzabe kad ga nisam stavio

rekoh ja da ce spanulis da zasere ,bio povredjen nije jos sto posto ...kad se spremi za edno kolo dva upada u tim

a isto sam mislio i sa krletom -a krle izdominiro iako nije poceo 20 tacnije to je njegov prosek cele sezone
bice krle bolji

a i kirilenka nisam teo ,mnogo skup brate doneo 20 ,realno treba 30 :D

iskusno sam odustao i od shveda i od tea- sa kojim sam se vozio tokom prve faze takmicenja ...

da dodam da je ovaj vasalidis opasan igrac,mogao bi se naci u nekim planovima za sledece kolo ...

rulet....ili ubije ili ga nema nigde.
Bane

Postby nolinjo » 19 Jan 2012, 13:47

pa da bi napredovao moram da reskiram ...ne mogu da uzem sve ko i drugi pa da ostanem zaglavljen ...ocu medju 300 :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Bane » 19 Jan 2012, 13:50

nolinjo wrote:pa da bi napredovao moram da reskiram ...ne mogu da uzem sve ko i drugi pa da ostanem zaglavljen ...ocu medju 300 :D

Ako vec hoces da se kockas idi sa Nikolasom, igra 30ak minuta vreem mu je da proradi a kosta oko 15 poena. Ja ga kaparisao :D
Bane

Postby nolinjo » 19 Jan 2012, 13:52

Bane wrote:
nolinjo wrote:pa da bi napredovao moram da reskiram ...ne mogu da uzem sve ko i drugi pa da ostanem zaglavljen ...ocu medju 300 :D

Ako vec hoces da se kockas idi sa Nikolasom, igra 30ak minuta vreem mu je da proradi a kosta oko 15 poena. Ja ga kaparisao :D

ti Bas volis da se kockas ...on ce pre u minus 10 nego u plus 15 :roll: i to jos protiv Pao :laugh:

e jesam se zaebo sto sam debeljana ubacio :( nije fit nabijem ga ,opet se usvinjio a kako da ubacim elijahua kad je on amater :crybaby:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 19 Jan 2012, 16:43

Izgubio je Nicholas minutazu... Vrlo malo igra u poslednje vreme...
AirBall

Postby nolinjo » 19 Jan 2012, 22:32

soni vims -8 jebo me on u dupe de njega nadjok kad znam da je on baletan klasican :(

a da je on imao bar 10 ja bi danas prebio fantazi ovako kurac go prosek ,jedan igrac mi zasere sto su dva odigrala iznad proseka :(

da rezimiram

mirotic 17,brat savan 31,debeljan 13,lengford 17 ,dijamantidis 9 ,ship 11 ,krembil -8 ,bo 23,domerkant 23 ,gist 9

145 ako dobro izracunah bez bonusa,vims magarac da je imo barem deset to bi bilo domudno ovako prosecno kolo :beyond:
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby AirBall » 22 Jan 2012, 17:04

Jel ima predloga za neka krila u ovom kolu, trenutno sam bez ikakve vizije...
AirBall

PreviousNext

Return to Fantasy igre