Board index Sportske zanimacije Fantasy igre

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Domingoo » 14 Aug 2025, 08:18

Ja mislim da se nikada u istoriji sveta nije desilo da se narod bori protiv korumpirane vlasti ,kriminalaca i policije koji zajedno cine jedan kartel ..
Bilo je u autkratakim rezimoma narod protiv vlasti i policije ali da u to sve budu ukljuceni kriminalci e to nije vidjeno ..

Mislim da vecina ljudi nije uopste bila svesna staje on napravio od drzave i koliko je duboko pustio korenje ,da je okupio najveci sljam i olos u najmanjoj opstini oko sebe i da sve ovo vreme do nadstresnice on ima bukvalno paravojnu grupu propalica koje je usemio u sve moguce kombinacije i koji su spremni da ga brane ...

Nekada su navijaci pisala ACAB i ganjali se sa murijom danas zajedno stoje protiv naroda ..
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby odabranisoj » 14 Aug 2025, 08:26

Novosadista wrote:Ono sinoc su oko 1 ujutru bile ulicne borbe kod njihovih prostorija. Prosto neverovatno da nijednog policajca nije bilo, sve sam cekao da iskoci njih 20ak u civilu ali nista. Ozbiljno su nalupani kriminalci rezima, porazbijana su im potpuno kola kojima su dosli i izbusene gume. Vidim jutros ima nekih snimaka koji mogu da docaraju delic onoga sto se desavalo, ali ovo dosad nije vidjeno. Oci u oci narod protiv batinasa sa motkama. Odnosi goloruk narod pobedu, posle besno nastavlja do ulice gde je bilo 30ak vozila bez tablica i potpuno ih demolira. Ovo je najveci ppraz sns mafije u ovih 13 godina. Vise desetina su dobili batine koje ce pamtiti do kraja zivota, a 30ak njih ogromnu materijalnu stetu na kolima. Sledeci put ce ozbiljno da razmisle pre dolaska. Sa druge strane vise ljudi se sinoc usaglasilo da ce u slucaju pojave sedi ne nasedaj i ostalih drugosrbijanaca iste nalupati kao i ove druge. Bes je ogroman, neopisiv. Juce gledam coveka od 40+ godina, u mokasinama, nekim lanenim pantalonama i polo majici sa sve naocarama za vid kako stoji rame uz rame u prvom redu sa klincima i jurisa na mafiju.

Hvala na info junace. Svaka cast svima u NS! Unisteni su. Tamo im je leglo batinasa zbog Zvonka i Bosanca i prosli su kao bosi po trnju.
odabranisoj

Postby Woodoo » 14 Aug 2025, 08:42

Woodoo

Postby odabranisoj » 14 Aug 2025, 08:46

Ovo je njihov maksimum sto se tice batinasa.

Zamislite da je septembar mesec koliko bi ljudi izaslo. Zato i smeju jedino sad ovo da rade kada je malo ljudi u beogradu i kada studenti polazu ispite
odabranisoj

Postby DelijaMomak » 14 Aug 2025, 08:57

Bravo za Novi Sad, ovaj jezik jedino mogu da razumeju i da posle mole :blue:
Siguran sam da će i ove batine i razlupana kola uneti dodatan nemir i raskol u spregu države i kriminalaca. Da sutra kad se opet dodje do SNS prostorija po celoj Srbiji, svaki ćaci krimos 2x razmisli "a zašto bi meni opet lupali glavu i kola za 100ku". Da će njegovi lojalisti da dižu ruke i da se sklanjaju.

Inače koga boli kurac šta on priča. Pa bolesnik proziva policiju svako svoje obraćanje, a zamisli da si ti taj pandur koji do 2 ujutru čuva glavu krimosima po službenom zadatku, jebu ti kevu i jedni i drugi, a vodja sutradan dodje i ispiša se po tebi :lollol:
DelijaMomak

Postby jupol » 14 Aug 2025, 09:14

vladokv wrote:samo mu je trebalo nesto da prikaze "studente" kao siledzije.

bice da je u tome uspeo.

bas steta... taman su iz EU resili da podrze studente i sad ode mast u propast...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Bogun » 14 Aug 2025, 09:27

Svaka čast za Novi Sad. :blue:

Za razliku od Novog Sada (i nekih drugih gradova) mi u Nišu nismo bili toliko brojni sinoć, a pored toga skoro ništa se nije ni desilo.

Policija postavila kordone na svim prilazima ka prostorijama SNS-a i to ne na ulazu u prostorije, nego na dobrih 100, 200 metara udaljenosti.

Ćacijima ni traga ni glasa. Imam osećaj da su svi po zadataku bili u Novom Sadu i Beogradu. Zato je policija i zatvorila sve prilaze njihovim prostorijama.

Doduše, prostorije SPS-a nisu branili, pa su oni dobili porciju jaja.

Bio je jedan manji sukob sa policijom, kada su pustili suzavac na prve redove protestanata i uhapsili jednog dečka, ali se posle toga brzo smirilo. Inače, prilikom hapšenja jedan od policajaca iz kordona ga je dobrano izudarao, nakon što je ovaj bio savladan, ne mogu sada da nađem snimak događaja.

Da je izašlo 10000 ljudi bilo bi potencijalno zanimljivo veče i u Nišu. Ne bi se završilo na malom gurkanju sa policijom.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby vladokv » 14 Aug 2025, 09:36

jupol wrote:
vladokv wrote:samo mu je trebalo nesto da prikaze "studente" kao siledzije.

bice da je u tome uspeo.

bas steta... taman su iz EU resili da podrze studente i sad ode mast u propast...

jel treba da se fizicki obracunavamo na ulicama ?

mislis da ja ne osecam frustraciju ?

samo prati medije.. a znamo ko njih kontrolise.

on nastavlja da pritiska dugmice po tastaturi i ne haje za posledice jer ga to ne dotice.

EDIT : ne smatram sebe toliko mudrim, ali verujem da fizicki obracun nije resenje.
Last edited by vladokv on 14 Aug 2025, 09:42, edited 1 time in total.
Ćoba wrote:
...Zaista sam impresioniran, ovaj Partizan je više Vučićev SNS nego što je to Zvezda ikad bila. :blue:
vladokv

Postby Bogun » 14 Aug 2025, 09:40

Daj neko konstruktivno rešenje, šta da radimo?
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Houdini » 14 Aug 2025, 09:42

bas deluje u ovim javnim nastupima kao covek koga ne dotice.. i on i Dacic..

vidi se koliko su se usrali, a verujem i SNS clanstvo, pogotovo sto im je NS juce uradio u sred avgusta..

jos jedan dokaz da ljubav zivi na Staroj Detelinari :srce:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Sezione » 14 Aug 2025, 09:44

Kad cujem da neko pritisce dugmice na tastaturi

Image

Image
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby vladokv » 14 Aug 2025, 09:45

upravo na to sam i mislio u zelji da nadje ono koje ce da mu poveca cuveni rejting.

ovo sto se oglasavam na ovoj temi je cista moja frustracija.
Last edited by vladokv on 14 Aug 2025, 09:51, edited 1 time in total.
Ćoba wrote:
...Zaista sam impresioniran, ovaj Partizan je više Vučićev SNS nego što je to Zvezda ikad bila. :blue:
vladokv

Postby aleks delarz » 14 Aug 2025, 09:50

kriminalci sa bakljama i motkama mu prilicno dizu rejting.
aleks delarz

Postby Milutinov Tata » 14 Aug 2025, 09:51

#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Nikola » 14 Aug 2025, 09:52

Ako se Vucica, Vucicevica i ostalih iz tog devetog kruga prvi domogne narod, onaj sinoc kojeg su skidali i koji je molio za milost bice Stari Vujadin u odnosu na njih.

Nasilje nije sigurno najsrecnija opcija, ali oni su sami izabrali taj put jer se bolesno i grcevito drze vlast, napravili su takvu klimu da su i sami navikli da se sve resava silom i prikladno je da silom i budu zbaceni ako ne moze drugacije.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

PreviousNext

Return to Fantasy igre