Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

NBA KLADIONICA

Re: NBA KLADIONICA

Postby Starks » 30 Dec 2014, 12:36

Moji predlozi uoči novogodišnjih praznika:

-Delgado 2,5 prdeža na kosoj klupi u teretani, OVER

-Remi 1 povaljenih bičarki u 2015. UNDER

-Gogo 2 vijeka života do 31. decembra 2014. OVER

-Dare prima 17,5 centimetra u buljsona, OVER

-Air daje 8 banova do 1. januara, OVER

-Partizan neće biti poražen više od jednom do kraja godine, OVER
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby delgado » 30 Dec 2014, 15:39

hehe dobar si

trebao si za mene : delgado 10.5 smuvanih klinki do recimo 22. rodjendana koji je polovinom godine, OVER ;
u novogodisnjoj noci : delgado 5.5 popusenih buxni over ; 1L vodke -> under
Teske price iz hooda!
delgado

Postby Pit Bull » 31 Dec 2014, 00:30

Cleveland +12
Chicago
Memphis-San Antonio over 187,5
New Orleans +6,5
Washington +13
LA Lakers +14,5
Utah
Portland +4,5

7,37
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Sani » 31 Dec 2014, 00:43

Sportando ‏@sportando 8m8 minutes ago
LeBron James and Shawn Marion are out tonight vs. Hawks

Mora da su se opili na Lebronovom rođendanu :D

Šta da vam kažem, all in na Ljubav više od 19.5 :okk:
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby vess » 31 Dec 2014, 00:52

Waiters 11 vise
J Johnson 17 manje

All in. :D
''Treba da se izdrže i ova vremena, jeste neka vrsta plemstva u ovim danima navijati za Partizan. Iz svega ovoga moramo izaći jači nego što smo bili kad je ova oluja došla." - General Duško Vujošević
vess

Postby Sani » 31 Dec 2014, 03:00

Irving igra, i siluje samo tako a Lav vola ne može ubosti, 7 poena za sada (4 sa bacanja) :crybaby:
Stephen Curry. 2,974. aka shooting GOAT.
Sani

Postby Pit Bull » 31 Dec 2014, 19:34

Indiana
New York +16,5
Milwaukee +8,5
San Antonio
Oklahoma

6,34
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby vess » 03 Jan 2015, 15:05

Sinoc nisam nista dobio, ali sam imao mnooogo srece. :D

Juce udjem na sajt mocarta da vidim igrace u ponudi, kad ono greskom ponudjen Andre Miller iz Washingtona i to 14.5 granica a covek ima 3.9 poena prosecno ove sezone. Mislim, nema teorije da prebaci to, nije dao vise od 14 od kad je dosao u Wash.

Odem ja da uplatim na manje, kad ono Miller vec blokiran. Malopre palim box score, Wall dobio 2 licne u prvoj cetvrtini, i Miller igrao vise nego obicno i ubacio 15 poena. :lollol:
''Treba da se izdrže i ova vremena, jeste neka vrsta plemstva u ovim danima navijati za Partizan. Iz svega ovoga moramo izaći jači nego što smo bili kad je ova oluja došla." - General Duško Vujošević
vess

Postby xrečeved » 03 Jan 2015, 15:08

2 + tehnička, ja mislim. :D
xrečeved

Postby Comix » 05 Jan 2015, 18:06

Kolko vas vcrs igra ljubav plus ? :biggrin:
Comix

Postby Nowitzki.ct » 05 Jan 2015, 18:42

Treba probati OKC 2 i over (da KD zavrsi sto je zapoceo prije 15ak dana u Orakl Areni), i Dalas 2 i under (oba tima s putovanja, oba back to back ocekujem manje poena). Kvota 11
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Golden Warrior » 05 Jan 2015, 19:12

Nowitzki.ct wrote:Treba probati OKC 2 i over (da KD zavrsi sto je zapoceo prije 15ak dana u Orakl Areni), i Dalas 2 i under (oba tima s putovanja, oba back to back ocekujem manje poena). Kvota 11

Nemoj majke ti da zavrsi nije se ni oporavio od proslog puta :laugh:
Golden Warrior

Postby -Stefan- » 05 Jan 2015, 23:12

Waitres over 12,5 1.85
Philadelphia danas u svojoj dvorani dočekuje jedne od glavnih konkurenata za naslov, Cleveland. Phila neko vrijeme neće imati priliku za pobjedu kao što ima večeras jer Cleveland dolazi bez trojice igrača iz prve petorke a to su Varejao, James i Irving. Varejao je izgubljen za čitavu sezonu, James na dva tjedna a Irving se ozljedio sinoć i večeras propušta utakmicu. Naravno kao logičan izbor nameću se overi Lovea i Waitresa a ja sam se odlučio za drugog igrača. Dion ove sezone nije na razini kao prijašnjih a to je naravno radi dolaska Jamesa i Lovea te time dobija dosta manje lopti. Trenutno je na prosjeku od 10.5 ppg 2.2 apg i 1.7 rpg. Igra dosta promjenjivo, a utakmice koje treba izdvojiti: Denver 17 i 20 poena, Netsi 26 poena, Atlanta i Memphis 21 poen. Pružio je i u prvoj utakmici nakon ozljede Lebrona solidnu partiju zabivši Charlotteu 18 poena. Sinoć je Dallasu zabio 8 poena, imao je jako lošu šutersku večer 4-14 i igrao je samo 22 minute. Danas očekujem dosta lopti za njega i Lovea jer sada treba nadomjestiti i Irvingove šuteve. Ne očekujem nikakav BO, znači da Waitres odradi svoju minutažu i mislim da ide preko ove granice.

Hayward over 18,5 1.85
O problemima u ekipi Utaha pisalo se prije dva dana. Naime imaju dosta ozljeda u ekipi, nakon što su izgubili Burksa za cijelu sezonu, ozljedili su se i Hood i Kanter te obojica neće igrati večeras. Dosta toga sada pada na Haywarda i Burkea. Prošlu utakmicu sam mislio igrati Burkea ali ga nije bilo nigdje pa sam na kraju uzeo Haywarda i nisam se baš proveselio. Gordon je ove sezone na sljedećim prosjecima: 18.9 ppg, 4.1 apg i 4.9 rpg. Glavni je scorer ekipe, imao je puno dobrih utakmica ali izdvojit ću neke baš jače: Indiana 30 poena, New York 33, Pelicansi 31, Clippersi 30, Miami 29... U jako dobroj je formi i mislim da će sada njegove brojke još više rasti. Prošlu utakmicu protiv Minnesote morat će(mo) što prije zaboraviti. Zabio je 9 poena uz šut 4-13 a u drugom poluvremenu uputio je samo tri šuta. Danas ga očekujem na nivou, pogotovo jer je ove sezone jako rijetko vezao dvije loše utakmice. Indiani je ove sezone zabio 30 poena, mislim da možda neće odigrati baš takvu utakmicu ali ga sigurno vidim na 20+.

Wiggins over 16,5 1.85
Minnesota će danas ugostiti ekipu Denvera a za glavni pick iz te utakmice izabrao sam over poena trenutno glavnog igrača Minnesote Wigginsa. Wiggins je rookie, prvi pick drafta i sigurno jedna od većih nada. Trenutno je na prosjecima 13.8 ppg, 1.4 apg i 4.1 rpg. Minnesotu su opet pogodile ozljede pa su tako čak trojica iz prve petorke van pogona: Martin, Rubio i Peković. Tako dosta toga sada ide na Wigginsa koji uz Younga, Williamsa i Muhammada predvodi ovu ekipu. Wiggins je ušao u jako dobru formu, od posljednjih 6 utakmica 5 ih je išao na 20+. Cleveland 27, Denver 22, Utah 21 i 20 i Sacramento 27. U tih posljednjih 6 utakmica odigrao je ispod 20 samo protiv GSW-a kada je zabio 10 poena ali za 24 minute igre uz šut 3-6 i bacanja 4-8. Kao što sam gore spomenuo Denveru je prije dva tjedna zabio 22 poena a danas ga opet očekujem oko 20. Polako uzima sve više šuteva, uzima ih minimalno 15. Prošlu utakmicu je protiv Denvera imao šut 8-18 i bacanja 5-8. Denver je divlja ekipa bez obrane i mislim da će pljuštati koševi sa obe strane i očekujem over Wigginsa.

Ovome bih dodao još:

Rose under 18,5 1.90
Jedan od najaznimljivijih dvoboja večeri odigrat će večeras Chicago i Houston a kao glavni pick iz te utakmice izabrao sam under poena prvog playa ekipe Derricka Rosea. Igrač kojemu su ozljede skoro uništile karijeru ali on se nije dao i opet se vratio na parkete. Ove sezone je na prosjeku od 17.2 ppg, 4.8 apg i 3.0 rpg. Ove sezone također jer morao propustiti nekoliko utakmica (10) radi ozljede koljena. Ovo naravno nije stari Rose koji redovno trpa protivnike, glavni scoreri ekipe su Gasol i Butler a nakon njih slijedi Rose. Butler je ove sezone eksplodirao tako da on uzima dosta šuteva što naravno i zaslužuje. Forma u posljednjih 5 utakmica: Pelicansi 17, Netsi 4, Denver 17 i Boston 12. Nakon što je Butler propustio prošlu utakmicu vraća se večeras, tu sam informaciju čekao za ovaj par. Uz povratak Butlera glavni razlog zašto igram under Rosea je Beverley. Play Houstona koji me iznenadio ove sezone. Momak igra strašnu obranu, stalno je uz protivnika i ne da mu mira. Ovo mi je malo velika granica za Rosea večeras i mislim da će radi spomenuta dva razloga ostati u underu.
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby -Stefan- » 05 Jan 2015, 23:15

Takodje moze da se proba i ovo,da se iskombinuje.

GSW - OKC 2 2,15
Veceras nas ceka zanimljiv mec Golden Statea i Oklahome.. u dosta oprecnim situacijama GSW bez velikog imperativa pobjede (iako naravno da ce ici na pobjedu) jer uz Portland imaju najvise pobjeda (26), Oklahoma s druge strane nema previse mjesta za kalkulacije zele li ici u playoff (a to je s obzirom na ekipu i navijace itekako pozeljno da ne kazem potrebno) moraju igrati svaku utakmicu na pobjedu a pogotovo ove velike.. oni su svoje kredite ispucali iako su na te rezultate dosta utjecale ozljede dva glavna stara Duranta i Westbrooka... oni su danas tu i vjerujem da bi ovo moglo otici na stranu Oklahome, naravno da GSW nije ekipa na kojoj se trebas vaditi ali u pitanju je Oklahoma i oni sigurno svakog mogu dobiti..

A.DAVIS 25,5 MANJE
Nezahvalno je igrati protiv "obrve" ali ja cu danas igrati, nakon furioznog pocetka sezone Davis se malo "ispuhao" u zadnjih deset utakmica ima prosjek 22,5 dok u zadnjih 5 ima 19,6 i sut 7,6 od 15,4.. ocito da je malo pao u formi sto nije nista cudno.. Washington njegovu PF poziciju brani kao druga najbolja ekipa u ligi sa prosjekom primljenih 17,2 poena... naravno da to za igrace poput Davisa ne znaci previse taj podatak ali s obzirom na gore navedenu formu i obranu Washingtona ja cu svakako ovo ispratiti...

D.LILLARD 21,5 VISE
Danas Portland igra protiv Lakersa... Lakersi kriminalno losi Portland druga najbolja ekipa lige.. Poziciju Damiena Lillarda Lakersi brane gotovo nikako 26,1 Poen u prosjeku primiti a danas na toj istoj poziciji cekat Lillarda koji u zadnjih 5 utakmica ima prosjek 24,2 znaci samo jedno (over)... jedino prepreka ovom tipu je blow-out ali vjerujem da bi dotada ako uopce dode do toga, Lillard mogao otici vise...
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby Dare » 05 Jan 2015, 23:40

U kojoj kladionici ti je Dion 12,5 a Wiggins 16,5 ?
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje