Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

NBA KLADIONICA

Re: NBA KLADIONICA

Postby Pit Bull » 06 Jan 2015, 00:06

Charlotte +13,5
Dallas
Houston +10,5
Memphis -6,5
New Orleans +5,5
Utah +5,5
Portland

5,11

Cleveland
Houston +3,0
New Orleans
Utah
LA Clippers
Golden State

20,40
Philadelphia-Cleveland over 184,5
Boston-Charlotte under 207,0
Chicago-Houston under 208,0
Memphis-New York under 196,5
Minnesota-Denver over 202,0
New Orleans-Washington under 208,0
Portland-LA Lakers under 218,0
LA Clippers-Atlanta under 217,5
Golden State-Oklahoma over 208,5

20,67
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby -Stefan- » 06 Jan 2015, 10:39

Dare wrote:U kojoj kladionici ti je Dion 12,5 a Wiggins 16,5 ?

Pinbet.
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby -Stefan- » 06 Jan 2015, 10:41

[quote="-Stefan-"]Waitres over 12,5 1.85
Philadelphia danas u svojoj dvorani dočekuje jedne od glavnih konkurenata za naslov, Cleveland. Phila neko vrijeme neće imati priliku za pobjedu kao što ima večeras jer Cleveland dolazi bez trojice igrača iz prve petorke a to su Varejao, James i Irving. Varejao je izgubljen za čitavu sezonu, James na dva tjedna a Irving se ozljedio sinoć i večeras propušta utakmicu. Naravno kao logičan izbor nameću se overi Lovea i Waitresa a ja sam se odlučio za drugog igrača. Dion ove sezone nije na razini kao prijašnjih a to je naravno radi dolaska Jamesa i Lovea te time dobija dosta manje lopti. Trenutno je na prosjeku od 10.5 ppg 2.2 apg i 1.7 rpg. Igra dosta promjenjivo, a utakmice koje treba izdvojiti: Denver 17 i 20 poena, Netsi 26 poena, Atlanta i Memphis 21 poen. Pružio je i u prvoj utakmici nakon ozljede Lebrona solidnu partiju zabivši Charlotteu 18 poena. Sinoć je Dallasu zabio 8 poena, imao je jako lošu šutersku večer 4-14 i igrao je samo 22 minute. Danas očekujem dosta lopti za njega i Lovea jer sada treba nadomjestiti i Irvingove šuteve. Ne očekujem nikakav BO, znači da Waitres odradi svoju minutažu i mislim da ide preko ove granice.

Hayward over 18,5 1.85
O problemima u ekipi Utaha pisalo se prije dva dana. Naime imaju dosta ozljeda u ekipi, nakon što su izgubili Burksa za cijelu sezonu, ozljedili su se i Hood i Kanter te obojica neće igrati večeras. Dosta toga sada pada na Haywarda i Burkea. Prošlu utakmicu sam mislio igrati Burkea ali ga nije bilo nigdje pa sam na kraju uzeo Haywarda i nisam se baš proveselio. Gordon je ove sezone na sljedećim prosjecima: 18.9 ppg, 4.1 apg i 4.9 rpg. Glavni je scorer ekipe, imao je puno dobrih utakmica ali izdvojit ću neke baš jače: Indiana 30 poena, New York 33, Pelicansi 31, Clippersi 30, Miami 29... U jako dobroj je formi i mislim da će sada njegove brojke još više rasti. Prošlu utakmicu protiv Minnesote morat će(mo) što prije zaboraviti. Zabio je 9 poena uz šut 4-13 a u drugom poluvremenu uputio je samo tri šuta. Danas ga očekujem na nivou, pogotovo jer je ove sezone jako rijetko vezao dvije loše utakmice. Indiani je ove sezone zabio 30 poena, mislim da možda neće odigrati baš takvu utakmicu ali ga sigurno vidim na 20+.

Wiggins over 16,5 1.85
Minnesota će danas ugostiti ekipu Denvera a za glavni pick iz te utakmice izabrao sam over poena trenutno glavnog igrača Minnesote Wigginsa. Wiggins je rookie, prvi pick drafta i sigurno jedna od većih nada. Trenutno je na prosjecima 13.8 ppg, 1.4 apg i 4.1 rpg. Minnesotu su opet pogodile ozljede pa su tako čak trojica iz prve petorke van pogona: Martin, Rubio i Peković. Tako dosta toga sada ide na Wigginsa koji uz Younga, Williamsa i Muhammada predvodi ovu ekipu. Wiggins je ušao u jako dobru formu, od posljednjih 6 utakmica 5 ih je išao na 20+. Cleveland 27, Denver 22, Utah 21 i 20 i Sacramento 27. U tih posljednjih 6 utakmica odigrao je ispod 20 samo protiv GSW-a kada je zabio 10 poena ali za 24 minute igre uz šut 3-6 i bacanja 4-8. Kao što sam gore spomenuo Denveru je prije dva tjedna zabio 22 poena a danas ga opet očekujem oko 20. Polako uzima sve više šuteva, uzima ih minimalno 15. Prošlu utakmicu je protiv Denvera imao šut 8-18 i bacanja 5-8. Denver je divlja ekipa bez obrane i mislim da će pljuštati koševi sa obe strane i očekujem over Wigginsa.

Ovome bih dodao još:

Rose under 18,5 1.90
Jedan od najaznimljivijih dvoboja večeri odigrat će večeras Chicago i Houston a kao glavni pick iz te utakmice izabrao sam under poena prvog playa ekipe Derricka Rosea. Igrač kojemu su ozljede skoro uništile karijeru ali on se nije dao i opet se vratio na parkete. Ove sezone je na prosjeku od 17.2 ppg, 4.8 apg i 3.0 rpg. Ove sezone također jer morao propustiti nekoliko utakmica (10) radi ozljede koljena. Ovo naravno nije stari Rose koji redovno trpa protivnike, glavni scoreri ekipe su Gasol i Butler a nakon njih slijedi Rose. Butler je ove sezone eksplodirao tako da on uzima dosta šuteva što naravno i zaslužuje. Forma u posljednjih 5 utakmica: Pelicansi 17, Netsi 4, Denver 17 i Boston 12. Nakon što je Butler propustio prošlu utakmicu vraća se večeras, tu sam informaciju čekao za ovaj par. Uz povratak Butlera glavni razlog zašto igram under Rosea je Beverley. Play Houstona koji me iznenadio ove sezone. Momak igra strašnu obranu, stalno je uz protivnika i ne da mu mira. Ovo mi je malo velika granica za Rosea večeras i mislim da će radi spomenuta dva razloga ostati u underu.[/quote]
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby -Stefan- » 06 Jan 2015, 10:42

-Stefan- wrote:Takodje moze da se proba i ovo,da se iskombinuje.

GSW - OKC 2 2,15
Veceras nas ceka zanimljiv mec Golden Statea i Oklahome.. u dosta oprecnim situacijama GSW bez velikog imperativa pobjede (iako naravno da ce ici na pobjedu) jer uz Portland imaju najvise pobjeda (26), Oklahoma s druge strane nema previse mjesta za kalkulacije zele li ici u playoff (a to je s obzirom na ekipu i navijace itekako pozeljno da ne kazem potrebno) moraju igrati svaku utakmicu na pobjedu a pogotovo ove velike.. oni su svoje kredite ispucali iako su na te rezultate dosta utjecale ozljede dva glavna stara Duranta i Westbrooka... oni su danas tu i vjerujem da bi ovo moglo otici na stranu Oklahome, naravno da GSW nije ekipa na kojoj se trebas vaditi ali u pitanju je Oklahoma i oni sigurno svakog mogu dobiti..

A.DAVIS 25,5 MANJE
Nezahvalno je igrati protiv "obrve" ali ja cu danas igrati, nakon furioznog pocetka sezone Davis se malo "ispuhao" u zadnjih deset utakmica ima prosjek 22,5 dok u zadnjih 5 ima 19,6 i sut 7,6 od 15,4.. ocito da je malo pao u formi sto nije nista cudno.. Washington njegovu PF poziciju brani kao druga najbolja ekipa u ligi sa prosjekom primljenih 17,2 poena... naravno da to za igrace poput Davisa ne znaci previse taj podatak ali s obzirom na gore navedenu formu i obranu Washingtona ja cu svakako ovo ispratiti...

D.LILLARD 21,5 VISE
Danas Portland igra protiv Lakersa... Lakersi kriminalno losi Portland druga najbolja ekipa lige.. Poziciju Damiena Lillarda Lakersi brane gotovo nikako 26,1 Poen u prosjeku primiti a danas na toj istoj poziciji cekat Lillarda koji u zadnjih 5 utakmica ima prosjek 24,2 znaci samo jedno (over)... jedino prepreka ovom tipu je blow-out ali vjerujem da bi dotada ako uopce dode do toga, Lillard mogao otici vise...

Nije lose,skinuo me Rose za pare. :pop:
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby Dare » 06 Jan 2015, 13:19

Vejters ti je kvota 1 , nije igrao sinoć. :D
Dobar učinak , mada bi bilo sigurno bolje kad bi se sve singlovalo. Jesu tvoje analize?
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Nowitzki.ct » 06 Jan 2015, 13:26

Odigrao ja i Vejtersa, živ sam se zaledio kad sam vidio Lava sa 28 (i njega igrao over), i Tompsona sa 18, rekoh nema šanse da je i ovaj mrčo došao preko. Ali eto :D

Ne mogu sebi oprostiti što ne odigrah dvojku na Atlantu, kakav poklon 2.90 kvota protiv cirkuski otužnih Klipersa. Dalas i Vašington lagano došli under, po očekivanju, sve u svemu dobra noć, ali mogla je biti i bolja
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby -Stefan- » 06 Jan 2015, 14:55

Dare wrote: Jesu tvoje analize?

I jesu i nisu....uglavnom citam razne forume i tako trazim inf za igrace.
Procitam na nekoliko foruma za igrace inf to kopiram i ispadne ovako.

Danny Green 11,5+

Samo dvije utakmice veceras. Za mene licno teske dvije utakmice za bilo sta odigrati.Od svih parova jedan mi je zapeo za oko. Green ove sezone postize prosjecno 12,4 ppg. Ono sto mi se svidja jeste to da ga kod kuce ruka sluzi dosta bolje,te na domacim mecevima postize 4 poena vise nego na strani(14,3).Odavno stoji da je Leonard OUT za duzi period,dok je Parker questionable,mada s obzirom na njegove godine i ostatak meceva u sezoni koliko treba odigrati,smatram da ce ga Greg ostaviti da pauzira i veceras. Sa izostancima ove dvojice,Greenu je pripala malo znacajnija uloga u napadu,prosjek minuta u zadnjih 10 utak. je podigao za 5 u odnosu na prvi dio sezone.Sada je to solidnih 35,6 mpg. Detroit sa pozicije SG prima skoro 20 poena,sto i nije tako lose,ali ipak granica od 11,5 je mnogo manja od broja primljenih poena sa te pozicije.Uzima solidan broj suteva za 3 poena po utakmici,s obzirom na domaci teren nadam se nekom pristojnom procentu s kojim bi uz pomoc jos par prodora i slobodih dao nekih 16-17 poena veceras.Srecno ko prati

U mozzartu je ova granica da znate. :okk:

Ako nadjem jos neki dobar tip/analizu izbacicu kasnije :okk:
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby Nowitzki.ct » 06 Jan 2015, 16:32

Ko iz Finiksa ide over? Bledso?
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

Postby Dare » 06 Jan 2015, 16:47

Ja bih probao Kiffa. 15.5 u Mozzartu , možda je i manje u drugim kladionicama.
Iz Detroita bih uzeo Brendona koliko god da je granica. :D
Dare

Postby -Stefan- » 06 Jan 2015, 18:04

Evo jos nesto od mene :)

Markieff Morris 15.5+
Morris je igrao devet back-to-back utakmica ove sezone. U mecevima koji su prethodile b2b susretima (kao sto je i vecerasnji mec) je davao redom : SAS 20, LAL 23, Cha 12, PHI 18, DAL 22, LAC 21, Okc 4 (iskljucen posle samo 10 minuta), NYK 19 i Nop 13. Dakle, jedino je protiv Charlota "kiksnuo" i A. Davies uspeo da ga zaustavi ispod granice u ovakvim utakmicama. Protiv Milvokija je pre oko mesec dana ubacio 25 poena, od cega prvih 7 i poslednja 4 za svoj tim iz akcija u kojma mu je pravljena izolacija (licno smatram da su prvi napadi u cetvrtinama, akcije nakon time-outa i poslednji napadi na egal utakmici slika najjaceg oruzja tima i najboljeg prostora za napad slabe tacke protivnika). U tom mecu je jos uvek igrao Jabari Parker, a od tad je i on van tima. Na poziciji 4 Milvokiju poslednjih 9 utakmica pocinje O'Bryant zbog povreda Parkera, Ilyasove i Sandersa. O'Bryant nije ni bio u planovima na pocetku sezone vec je naknadno pridodat timu i sigurno je (a i statistika pokazuje) da ovaj mladic ima jos mnogo da uci. Milvoki ima problema sa visokim igracima, te na poziciju 4 uskacu Antetokounmpo i John Henson, za koje tek sumnjam da mogu zaustaviti Morrisa. Finiks ima motiva da se osveti Milvokiju za poraz u poslednjoj sekundi iz decembra, ocekujem njihovu pobedu veceras (mozda i BO, realno su dosta jaci na papiru) i, mada je nezahvalno tipovati over na njihove igrace dok su svi zdravi, forsiranje prednosti koju M.Morris ima nad svojim cuvarima.

Eric Bledsoe Mozzart 18.5 +

Phoneix dolazi u gostima ekipi Milvokija.Dvoumio sam se izmedju Dragića i Bledose ali ipak sam izabrao Bledsoe jer Milvoki prima sa pozicije PG-a i SG-a gotovo isto.Presudila je trenutna forma.
Bledsoe je u super formi,nešto bolja nego Dragićeva koji je na 19ppg u poslednjih 5 utakmica,Bledsoe je poslednjih 5 meceva na proseku od 21.8 poena po meču,beleživši protiv redom :Toronto 20,Fila 17,OKC 29,New Orleans 21 i LaL 22 . Do blowout-a ne bi trebalo doći,očekuje se utakmica na dosta poena. Igraće svojih 35 minuta koliko je prosek i za to vreme će uzeti 15-16 šuteva uz par slobodnih bacanja bi trebao prebaciti zadatu marginu.

Srecno svima koji prate. :D
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby -Stefan- » 07 Jan 2015, 15:06

-Stefan- wrote:
Dare wrote: Jesu tvoje analize?

I jesu i nisu....uglavnom citam razne forume i tako trazim inf za igrace.
Procitam na nekoliko foruma za igrace inf to kopiram i ispadne ovako.

Danny Green 11,5+

Samo dvije utakmice veceras. Za mene licno teske dvije utakmice za bilo sta odigrati.Od svih parova jedan mi je zapeo za oko. Green ove sezone postize prosjecno 12,4 ppg. Ono sto mi se svidja jeste to da ga kod kuce ruka sluzi dosta bolje,te na domacim mecevima postize 4 poena vise nego na strani(14,3).Odavno stoji da je Leonard OUT za duzi period,dok je Parker questionable,mada s obzirom na njegove godine i ostatak meceva u sezoni koliko treba odigrati,smatram da ce ga Greg ostaviti da pauzira i veceras. Sa izostancima ove dvojice,Greenu je pripala malo znacajnija uloga u napadu,prosjek minuta u zadnjih 10 utak. je podigao za 5 u odnosu na prvi dio sezone.Sada je to solidnih 35,6 mpg. Detroit sa pozicije SG prima skoro 20 poena,sto i nije tako lose,ali ipak granica od 11,5 je mnogo manja od broja primljenih poena sa te pozicije.Uzima solidan broj suteva za 3 poena po utakmici,s obzirom na domaci teren nadam se nekom pristojnom procentu s kojim bi uz pomoc jos par prodora i slobodih dao nekih 16-17 poena veceras.Srecno ko prati

U mozzartu je ova granica da znate. :okk:

Ako nadjem jos neki dobar tip/analizu izbacicu kasnije :okk:
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby -Stefan- » 07 Jan 2015, 15:07

-Stefan- wrote:Evo jos nesto od mene :)

Markieff Morris 15.5+
Morris je igrao devet back-to-back utakmica ove sezone. U mecevima koji su prethodile b2b susretima (kao sto je i vecerasnji mec) je davao redom : SAS 20, LAL 23, Cha 12, PHI 18, DAL 22, LAC 21, Okc 4 (iskljucen posle samo 10 minuta), NYK 19 i Nop 13. Dakle, jedino je protiv Charlota "kiksnuo" i A. Davies uspeo da ga zaustavi ispod granice u ovakvim utakmicama. Protiv Milvokija je pre oko mesec dana ubacio 25 poena, od cega prvih 7 i poslednja 4 za svoj tim iz akcija u kojma mu je pravljena izolacija (licno smatram da su prvi napadi u cetvrtinama, akcije nakon time-outa i poslednji napadi na egal utakmici slika najjaceg oruzja tima i najboljeg prostora za napad slabe tacke protivnika). U tom mecu je jos uvek igrao Jabari Parker, a od tad je i on van tima. Na poziciji 4 Milvokiju poslednjih 9 utakmica pocinje O'Bryant zbog povreda Parkera, Ilyasove i Sandersa. O'Bryant nije ni bio u planovima na pocetku sezone vec je naknadno pridodat timu i sigurno je (a i statistika pokazuje) da ovaj mladic ima jos mnogo da uci. Milvoki ima problema sa visokim igracima, te na poziciju 4 uskacu Antetokounmpo i John Henson, za koje tek sumnjam da mogu zaustaviti Morrisa. Finiks ima motiva da se osveti Milvokiju za poraz u poslednjoj sekundi iz decembra, ocekujem njihovu pobedu veceras (mozda i BO, realno su dosta jaci na papiru) i, mada je nezahvalno tipovati over na njihove igrace dok su svi zdravi, forsiranje prednosti koju M.Morris ima nad svojim cuvarima.

Eric Bledsoe Mozzart 18.5 +

Phoneix dolazi u gostima ekipi Milvokija.Dvoumio sam se izmedju Dragića i Bledose ali ipak sam izabrao Bledsoe jer Milvoki prima sa pozicije PG-a i SG-a gotovo isto.Presudila je trenutna forma.
Bledsoe je u super formi,nešto bolja nego Dragićeva koji je na 19ppg u poslednjih 5 utakmica,Bledsoe je poslednjih 5 meceva na proseku od 21.8 poena po meču,beleživši protiv redom :Toronto 20,Fila 17,OKC 29,New Orleans 21 i LaL 22 . Do blowout-a ne bi trebalo doći,očekuje se utakmica na dosta poena. Igraće svojih 35 minuta koliko je prosek i za to vreme će uzeti 15-16 šuteva uz par slobodnih bacanja bi trebao prebaciti zadatu marginu.

Srecno svima koji prate. :D

2/3 ovaj put...veceras ima vise utakmica pa bi trebalo da se uzmu pare. :okk:
Josephine Skriver
-Stefan-

Postby Dare » 07 Jan 2015, 18:32

Beal over 14,5
Harden over 26.5
Rođak over 23.5
Griffin over 22.5
Jennings over 14.5
Nurkić over 9.5
Teletović over 9.5
Sacramento over 101.5
LA Lakers over 102.5
Washington over 101.5

Birajte šta vam srce želi , sve prolazi večeras.
Dare

Postby Pit Bull » 07 Jan 2015, 18:35

Jesi to izvukao novcic u cesnici pa resio da isplatis kroz kladionicu :laugh:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby -Stefan- » 07 Jan 2015, 18:55

A.Bradley 12,5 + 1,90
Prosle sezone 28 i 22p ubacio Netsima u New Yorku, sezonu ranije i 18 poena, jedino je u svojoj debitantskoj sezoni (2010/2011) na gostovanju ubacio 4 poena za 15-tak minuta provedenih iu igri.
Njegov prosjek iznosi 18p na gostovanjima kod Netsa.
U ovoj sezoni, u Bostonu ubacivao 15 i 17p. sto nam govori da protiv Netsa pruza jako fine partije.
Brooklyn je medju 3 najlosije ekipe u NBA koje igraju odbranu na SG poziciji. Protivnici im ubacuju u prosjeku 20+ sa SG.
Pored svojih defanzivnih zadataka koje po pravilu skoro uvijek odradi korektno, i ovog put ocekujem da ce Avery dati svoj doprinos i u napadackom dijelu Celticsa.
Mali problem za Averyja jeste sto Celticsi imaju igraca, doduse Thornton je out, to je dobro za njega, Nelson je upitan/questionable tako da ipak uz igrace kao sto su Smart, Turner i Pressey koji igraju na PG/SG i koji su igraci sa klupe (Pressey igra rijetko ali dobije ponekad neke minute), Avery bi trebao da predstavlja najvecu prijetnju po protivnika uz Greena svakako.
Uzet ce vjerujem svojih 12-13 suteva, od njih i 3-4 za 3 poena, uz malo srece trebao bi ponovo odigrat pristojno susret u Brooklynu protiv kojih je cesto raspolozen za igru.
Inace, protiv ekipa iz Atlantic divizije, Avery ima prosjek 14p.

michael carter-williams 16.5 više PSK
Nakon jedne tekme neigranja zbog ramena vratio se sa stilom protiv oslabljenih cavsa i ostvario 18 koševa 13 asista i 6 skokova. Znači problemi sa ramenom su prošlost. Dečko vodi svoju močad poput pravog playa i možemo očekivati velike stvari od njega u budućnosti; naravno oscilacije su tu i protiv jazza je imao šut 2-20 ipak mu je ovo druga sezona. Protiv bucksa nije igrao ove sezone, a prošle u dvije tekme protiv njih je na prosjeku od 19.5 koševa. Bucksi primaju ove sezone 20.7 koševa na pg poziciji što je 4 više od ponuđenoga zbroja koševa na njega. Bio blowout ili ne igra konstantno svoju minutažu tako da tu ne bi trebalo biti problema za njega kaj se tiče minuta.

Vučević (18.5)-over
Vjerujem da svako ima listu ekipa protiv kojih treba igrati odredjenog igraca over ili under. Tako i ja imam, npr. evo danas Orlando igra protiv Denvera i meni je tradicija igrati bilo kojeg centra ili krilnog centra over protiv Denvera. Nikola igra odlicno ove sezone i biljezi 17.9 ppg. Kao sto sam vec spomenuo Orlando igra pritv Denvera koji je strasno los u reketu. Denver sa centra u prosjeku prima 20.8 poena, po cemu su 3. najlosiji u ligi. Vucevic u zadnje vrijeme malo igra, malo ne igra, forma mu je sljedeca: Charlotteu 20 sa sutom 8-16, Netsima 10 sa sutom 4-10, Destroitu 10 sa sutom 5-10, Miamiu 26 sa sutom 12-17 i opet Charlotteu 22 sa sutom 9-19. Vrijeme je da Vucevic uhvati neki kontinuitet i da ne igra toplo-hladno. Po tom pitanju danasnji protovnik ne moze biti bolji i mislim da ce Nikola danas prijeci zadanu granicu.

16,5 - Bledsoe E. (Phx) over
Bledsoe je u zadnjih 10 utakmica zabijao ovako: MIL 10, TOR 20, PHI 17, OKC 29, NOP 21, LAL 22, SAC 18, DAL 16, WAS 17, NYK 25 što je u prosjeku 19,5 koševa Dakle, samo u dvije od ovih utakmica nije išao preko ove granice, iz ovoga vidimo da se Bledsoe( i Dragić također) polako diže u formi kako sezona odmiče, a s njim se dižu i Phoenix Sunsi koji su u tih posljednjih 10 utakmica ostvarili čak osam pobjeda i jedino čega se možemo bojati igrajući na ovaj par danas je blowout s kojim očekujem Bledsoa na oko 28min što mislim da će mu biti dovoljno za ovu granicu, ili izrazito loša šuterska večer Bledsoa u koju nevjerujem jer je jednu takvu imao sinoć te će danas tražiti iskupljenje. Uzevši u obzir i Minnesotinu "slavnu" obranu over je vrlo izgledan.

LA Clippers 112,5 + (1,85)
Gradski rivali,uvijek pruzaju atraktivne meceve za publiku Los Andjelesa. Clippersi su u 2014. zabijali 118,123,120 i ..142 !!! Jednostavno svi njihovi igraci vole derbije,a ponajvise cini mi se Griffin koji jedva doceka da nas uveseli nekim ludackim zakucavanjima.Paul vreba da baci neki svemirski alley oop,a naravno i Jordan to jedva doceka.Ne zaboravimo JJ-a i Crawforda koji sipaju kad stignu.Lakersi ove godine sa previse pozicija cure,i vise ne znam koga bih igraca stavio u over,tako da sam se odlucio za ovu,cini mi se i sigurniju varijantu.Jos da dodam da Jezerasi primaju u prosjeku 108 poena,sto s obzirom na to koliko primaju od nekih napadacki losijih ekipa ne bi trebalo dovesti u pitanje prolaz ovaga tipa kada su protivnik gradski rivali.Ako stignem kasnije izbacicu jos neki prijedlog,trenutno nemam vremen.

Trey Burke (Chicago-Utah) (12.5) OVER @1.90

Večeras se gotovo sigurno vraća nakon izostanka prošle,igra u odličnoj formi zadnjih par utakmica,uz haywarda glavna napadačka opcija nakon ozljede kantera koji večeras najvjerojatnije neće nastupiti te opet očekujem velik broj lopti za burkea.Ranije spomenuti hayward ima težak match-up u vidu butlera te očekujem manje forsiranja s njegove strane.Chicago s njegove pozicije prima 22 poena po čemu su 20. u ligi.I čak uz veliko forsiranje haywarda šta ne očekujem nikako burke ce sigurno uzet svojih minimum 15-ak šuteva.Sve ide u korist ovog para i ovo je jedan od zicera danas.

Hibbert R.(-11,5+)- over
Danas bi trebala biti noć centara pa evo još jedan. Mislim da je vec puno put opjevana priča o nedostatku Boguta u ovoj odlicnoj ekipi Warriorsa pa necu puno pametovat. Nekako mi je iz ove tekme Roy najsigurniji iako ga inace nevolim igrati ali očito se postepeno diže u formi i zadnje tri tekme je išao preko ove granice pa se nadam da ce nastaviti i danas.

Srecno ko prati :okk: :okk: :okk:
Josephine Skriver
-Stefan-

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje