Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Fudbalska kladionica

Postby lord_slawe_ » 18 Jul 2011, 20:31

Tema je pre svega zamisljena kao takmicenje. Pod jedan.
Tvoje je, i svakoga drugoga pravo i dobra volja kako ces "koristiti" to sto se napise u temi.
Da li za ozbiljne igre sa velikim bankama poput one koju si opisao, da li kao ispomoc u svakodnevnom sastavljanju tiketa ili sporadicni kutak gde se moze cisto iz zabave oprobati kladilacki osecaj i feeling.

Sto se ponavljanja tipova tice, ne verujem da se od pocetka takmicenja desilo 10ak ponovljenih tipova i nema potrebe vise da nastavljate tu pricu. Rekli smo vec nekoliko puta da nije preporucivo da se prepisuju tipovi i verujem da su svi to shvatili.
Nemam razloga da Stoxanov tip ne usvojim jer je lepo obrazlozio sve sto je bilo potrebno, i on je odlican takmicar kojem se to nije desavalo ranije.

Uostalom, nista te ne sprecava da spojis taj tip u svom ulogu i odigras 17/17 na kvotu, pa ti statistika nece otici u kurac.

I hajde da iskoristim, kada se vec javljam..

U neko dogledno vreme u roku od par meseci se nadam da cu uspeti da ostvarim neki svoj zivotni cilj koji bi mi u velikoj meri onemogucio bivstvovanje na forumu, samim tim i vodjenje brige o tipsterskom takmicenju.
Kako i kolega Poirot ima svojih obaveza koje ga sprecavaju da redovnije posecuje forum, bice neophodno da pronadjemo novog forumasa koji bi preuzeo na sebe obaveze oko naseg takmicenja. Nadam se da ce se neko dobrovoljno javiti jer verujem da smo zapoceli jednu sasvim lepu pricu ovde koja mnogima sluzi kao lepa razbibriga, a mnogima - sto mi je neizmerno drago sluzi za mnogo ozbiljnije stvari.
lord_slawe_

Re: Tipstersko takmicenje Avangarda.In

Postby KKP » 19 Jul 2011, 11:33

Keimaak wrote:18:45 Мајнц- БорусијаД 2 @ 2.25; betsson.com 10/10

У НЕмачкој, сезонa стандардно почиње са Лига Купом.....формат такмичења а и сама заинтересованост клубова се често огледала у изненађењима и чудним резултатима...међутим ја сада типујем да нови првак жели да показује своју надмоћ на старту па типујем сигурну победу!

Majnc nije ekipa za potcenjivanje, završili su prošlu sezonu na sjajnom 5. mestu, ostali su bez par odličnih igrača (Širle, Holtbi, Fuhs), ali su se dobro i pojačali (Pospeh, Čupo-Moting, Uža, Stiber, par dobrih igrača su otkupili posle pozajmica), tako da mislim da će biti jako neizvesna i zanimljiva utakmica, ali naravno, favorit je šampion, Borusija.

Zna li neko da li neko prenosi ovaj meč, možda Eurosport 2?
KKP

Postby Tajler » 19 Jul 2011, 13:46

Za danas jedan od retkih comboa; Liteks, Plzen i BATE, svi u H -1.5 @3.1. Stake 10/10
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby Tajler » 20 Jul 2011, 14:31

Danas još jedan combo; Rosenborg 2 & APOEL AH -1.5 @2.3, stake 10/10.
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Postby Felipao » 21 Jul 2011, 21:37

Sastavio sam za 5 min tiket,i josh za malo da dodje,ovaj 5-i par je Nacional.Elfsborg 3:0 od 70-og min imao,a Genk bi doshao verovatno da nije imao crveni.

Image
Felipao

Re: Tipstersko takmicenje Avangarda.In

Postby nolinjo » 24 Jul 2011, 21:48

nolinjo wrote:18:30 ukraina

dnipro-volyn 2-1

@ 29.00 ladbrokes

3/10
dnipro pun para,volin sklon okretanju ...

ja jurim dnipro -kad ono sahtjor okrece :( :ajdejebote:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Kantona » 28 Jul 2011, 17:54

Kakav sam som. Stavim 1 na AEK kao jedan od fikseva danas i onda vidim na netu da je kvota na dvojku pala sa 3 na 2.10 i odustanem. Evo 2-0 lagano. :facepalm:
Kantona

Postby nolinjo » 28 Jul 2011, 19:20

Kantona wrote:Kakav sam som. Stavim 1 na AEK kao jedan od fikseva danas i onda vidim na netu da je kvota na dvojku pala sa 3 na 2.10 i odustanem. Evo 2-0 lagano. :facepalm:

urnisali ih :( ,mogao si se opariti :tap: i to lagano
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 30 Jul 2011, 13:09

Ja cu danas odigrati par utakmica GG 3+, a to su: Delemont - St. Gallen, Biel - Wohlen i Grasshopper - Basel. Ubacicu i nekoliko utakmica nemackog kupa, samo golove.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby nolinjo » 30 Jul 2011, 13:33

srbija u vaterpolo 1.45,srbija u basket 1.45 lens1.8 i 2 na ajntraht 1.4 kvota
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Monsieur Poirot » 30 Jul 2011, 15:42

Ja mislim da danas Cirih dolazi do prvih bodova u prvenstvu nakon dva startna poraza, a svidja mi se i Molde u Norveskoj, docekuju Valerengu koja je prekjuce igrala u LE, pa racunam i na njihov umor, pored toga sto je ekipa Ole Gunara Solskjera u ovom trenutku najbolja u Norveskoj.
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby AirBall » 01 Aug 2011, 12:28

Uzeo sam pobedu na Krylya Sovetov 2.25 u Betcity.ru

Ovo ne bih odigrao ni mrtav da ne stoje 2 argumenta...

Prvi je da su Amkar i Krylya godinama bili prijateljski timovi koji su razmenjivali bodove, ali je ta praksa prestala, mada imajuci u vidu situaciju u kojoj se Krylya nalaze mislim da je sve samo ne iznenadjenje njihova pobeda... Promenili su trenera, doveli neke nove igrace, a vec godinama uz pomoc spoljnih uticaja opstaju u ligi i ne sumnjam da ce tako biti i ove sezone...

Drugi je taj da Amkar nije nista specijalno, a igraju znatno slabiji na strani... Nadam se da ce ekipa Nenada Djordjevica i Koromana nekako izvuci pobedu...

Koeficijent je izuzetno dobar za preskociti...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby AirBall » 02 Aug 2011, 12:08

Uzeo sam vec za cetvrtak Maccabi Tel Aviv-Zeljeznicar -1,5 @ 2,05 u Betcity-ju...

Izraelci su ih dobili i 2-0 na strani i pretpostavljam da ce da im se useru u zivot na domacem terenu... Izraelski timovi bukvalno melju slabije protivnike kad su domacini, a tu jos kad se uzme mentalitet gosta ni petarda nije iskljucena...

Borac je 5-1 izgubio u Izraelu od Maccabi Haife i slican rezultat ocekujem i u ovom mecu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Niko123 » 02 Aug 2011, 13:25

Sta mislite Odenze 2?
Niko123

Postby Tajler » 02 Aug 2011, 14:03

Teška utakmica. PAO je bio nešto bolji u prvom meču, ali OB nije bio kompletan, večeras će biti. Sise je bio više od 50% snage PAO-a, ne znam kako će ove sezone bez njega. Danci mogu da iznenade, ali su oni bez nekog evro-iskustva, posebno u LŠ. A i gostuju ekipi koja ima sjajnu atmosferu na stadionu..što oni i nisu imali prilike do sada da vide.
Ali, kada se pogledaju kvote na Odenze- 6.25 kod pinnia i 5dimesa :shock: , sigurno da postoji value. Ili DNB 4.5 @v.chandlera. :odlep: Ja ću verovatno uzeti DNB.
Tajler

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje