Kvota kojom je otvoreno klađenje na ovaj meč je bila 2.3. Znalo se da će da pada strahovito, i nastaviće da pada. Ja sam Dinamo uzeo pre neki dan.
Prvi meč u Bukureštu je bila velika pobeda kladionica. Mnogo novca je uplaćeno na Dinamo, koji je i vodio 2-0 u 15. minutu..do kraja poluvremena je bilo 2-2. Nikome nije jasno kako je Varaždin izbegao težak poraz. Dva puta su prešli polovinu i dali dva gola.
Već sam rekao, Varaždin je skoro pred gašenjem.
Velike uplate su na Dinamo još od kada je otvoreno klađenje.
Biće velikih uplata i na Rabotnički - Anortozis. Prošle godine je Anortozis izgubio kući prvi meč od Šibenika 0-2, a Hrvati su bili u malo boljoj situaciji nego Varaždin danas. Možete misliti koliko su kladionice tada zaradile. U revanšu je Anortozis lagano pobedio 0-3 i prošao dalje.

Mnogi očekuju isti scenario danas.
Ja neću odigrati na Anortozis, ne volim da se kladim na mečeve koje igraju kiparski timovi u kvalifikacijama evropskih takmičenja, posebno kada im je protivnik tim iz Makedonije, ili neke druge balkanske zemlje.
Ali vam savetujem da odigrate na Dinamo, kvota sad u mozzart-u je 1.8, i dalje ima veliki value.
Edit: ako se utakmica završi 2-2, ili 3-3, treba ih zauvek izbaciti iz evro-takmičenja.
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.