Leonard K. San Antonio bpk> (20.50)
Hill G. Utah bpk> (11.50)
Anthony C. New York bpk> (20.50)
Za mene malo 3 sigurnija para za veceras(ne znaci da ce da dodje 100%,toga nigde nema...nije nista 100%),G Hill zato sto Hejvard ne igra,Favors je pod znakom pitanja.
Igrace 30+min i uzece nekih 10-15 suteva i neko slobodno i ocekujem ga iskreno veceras na nekih 15,16p.Mozete i Hooda da odigrate na grani (15.5) vise ali eto ja sam se odlucio njega da odigram.
Leonard zato sto ocekujem da bude pravi vodja tima veceras i u toku sezone,naravno tek je pocetak sezone i nista se jos ne zna sigurno ali ja to sigurno ocekujem...isto tako ocekujem i da ce GSW malo da skuplja u reketu koliko god to glupu bilo nama...Zaza Paculija jeste dobar defanzivni centar,i rekli su da se popravio malo ali je pitanje koliko a dvojac ispod kosa SAS Gasol-Oldridz,sta reci 2 All Stara.Imace velikih problema Green i Paculija pa tako osecam da ce malo da pomogne i spoljna linija pa eto malo vise prostora za Leonarda.Naravno uzece on i bez ovoga nekih 20 suteva sigurno.
Karmelo kao i sto sam sinoc reko,solidna granica,igra protiv Lebrona(uvek mu se digne kad igra protiv njega)ja mislim da moze da prebaci 20p,uzece kao i Leonard 20 i vise suteva i tjt.Pored njega bi uzeo jos Porzingisa vise od 14.5,fokusirace se Klivlend malo i na Rosa i Karmela,i ocekujem da Porzignis izdominira kantu u odbrani kao sto je Kevin Ljubav.
Evo i ostalih tipova sto sam igrao za veceras:
Cleveland Cavaliers New York Knicks HK+3 1 (-6.50)
Portland Trail Blazers Utah Jazz OT 1
Irving K. Cleveland BPK > (20.50)
Porzingis K. New York BPK > (14.50)
McCollum C.J. Portland BPK > (19.50)
Hood R. Utah BPK > (15.50)
Gasol P. San Antonio BPK > (14.50)
Srecno svima koji prate,i ponavljam nije nista 100% sigurno i igrate na svoju odgovornost.