Board index Sportske zanimacije Sportsko klađenje

Klađenje na fudbal

Re: Fudbalska kladionica

Postby Pinkerton » 18 Aug 2011, 09:00

danas ću da odigram dva dubla, jedan ozbiljniji i jedan navijački, mada i ovo ozbiljniji može pod navodnike, jer u principu ne volim da igram LŠ i LE, a o reprezentacijama da ne govorim...

dakle, "ozbiljniji":
Lokomotiva M. - Trnava 1 i g0 (2.03)
Lacio - Rabotnički 1 i g0 (1.80)
ukupna kvota 3.65 (Meridian)
znam, igra na pobedu nekog tima, gde njegov protivnik ne postiže gol, je poprilično odvratna - primiš gol i ćao tiket..
ali ima rezona igrati ovo na izrazitog favorita domaćina u nokaut fazi, jer taj gol u gostima puno košta..
obični kečevi su 1.20 (Lokomotiva) i 1.15 (Lacio), tako da mislim da se isplati pokušati na ove kvote (Mozzart je na sigurnu pobedu ove dve ekipe dao kvote 1.65 i 1.55, tako da je to još jedan razlog više da se vidi je li Meridian opet malo častio s kvotama)
nekako mi zvuči naučno fantastično da Makedonci daju gol u Rimu, a valjda će i ovi Rusi, koji su u punoj takmičarskoj formi, uspeti da sačuvaju mrežu od nejake Trnave...

navijački tiket ću odigrati u Atlantiku, tim22+, na Partizan i Ren :biggrin:
kvote su 1.95 i 2.65, što daje 5.17
Pinkerton

Postby AirBall » 18 Aug 2011, 10:43

Stoxan wrote:PAOK - Karpati 1
PAOK je porpilično lako izbacio norvešku Valerangu u prethodnom kolu. Za to vreme Ukrajinci igraju očajno prvenstvo.

Procitao sam vezano za ovu utakmicu da je golman Karpata, inace makedonac, davao neke politicke izjave vezane za Makedoniju i navodno je to izuzetno iziritiralo navijace PAOK-a koji planiraju da stoje iza njegovog gola i verovatno na sve moguce nacine da ga uznemiravaju...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 18 Aug 2011, 11:06

AirBall wrote:
Stoxan wrote:PAOK - Karpati 1
PAOK je porpilično lako izbacio norvešku Valerangu u prethodnom kolu. Za to vreme Ukrajinci igraju očajno prvenstvo.

Procitao sam vezano za ovu utakmicu da je golman Karpata, inace makedonac, davao neke politicke izjave vezane za Makedoniju i navodno je to izuzetno iziritiralo navijace PAOK-a koji planiraju da stoje iza njegovog gola i verovatno na sve moguce nacine da ga uznemiravaju...

moze kec i u paketu isto 0-2 ,paok je uz proslogodisnji newcastle najtvrdja ekipa u evropi
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby mali_buda » 18 Aug 2011, 11:07

Stoxan wrote:Evo nešto za danas što planiram da odigram:

Rosenborg - AEK Larnaka 1
Rozenborg je očajno počeo sezonu. U prvenstvu su posle lošijeg starta počeli malo da igraju. U Evropi imaju 3 poraza iz 4 utakmice. Ispali su od odličnog Plzena. Vreme je da naplate nekom.

Premala mi je ovde kvota na Rosenborg, a ovi Kiprani su "nimalo bezazleni". Kako god, puno srece sa tiketom :maher:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby AirBall » 18 Aug 2011, 11:14

mali_buda wrote:Premala mi je ovde kvota na Rosenborg, a ovi Kiprani su "nimalo bezazleni". Kako god, puno srece sa tiketom :maher:

Navodno su kiprani doputovali bez 2 najbolja igraca u Norvesku...
AirBall

Postby Casper » 18 Aug 2011, 11:22

Rozenborg je u velikim finansijskim problemima......e sad i ja imam na umu igrati na njih,ako misle da bar malo isplivaju iz dugova grupna faza im mora biti imperativ.
"Ми навијамо за Партизан прво зато што га волимо, а тек онда - зато што је најбољи!"
"Кад Партизан не би губио, како би знао да ли га волим?"

Душко Радовић
Casper

Postby nolinjo » 18 Aug 2011, 11:29

AirBall wrote:
mali_buda wrote:Premala mi je ovde kvota na Rosenborg, a ovi Kiprani su "nimalo bezazleni". Kako god, puno srece sa tiketom :maher:

Navodno su kiprani doputovali bez 2 najbolja igraca u Norvesku...

KOJA ?air

meni ovde jako moguce iznenadjenje -nesto ko plzen u ligu sampiona (pisao sam vec o aeku) kvalitetan tim
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 18 Aug 2011, 11:34

nolinjo wrote:KOJA ?air

meni ovde jako moguce iznenadjenje -nesto ko plzen u ligu sampiona (pisao sam vec o aeku) kvalitetan tim

Albert Seran je povredjen, dok Njongo Priso propusta mec zbog crvenog kartona...
AirBall

Postby Filipusis » 18 Aug 2011, 11:39

Filipusis wrote:Ja veceras na 2 tiketa cekam LDU:

Tiket 1 i Tiket 2 , pa ako dodje, eto dzeparca za Beer Fest :tambura:

Dodje prvi tiket, a i drugi je mogao bez problema... Gledao sam drugo poluvreme meca, neverovatan broj prilika na obe strane, LDU najmanje 5 stopostotnih sansi (od toga 3 u zadnjih 5 min :crybaby: ), Jarasujanos takodje, da se golmani nisu istakli doslo bi ovde 5+ opusteno...
Filipusis

Postby nolinjo » 18 Aug 2011, 11:43

priso je rezervni krilni napadac a seran je stoper i to bitan za igru ,prvotimac (u paru igra sa hoflandom)-a mislim da ce muriljo da upadne u igru umesto seran -a takodje jedan od poznatijiih igraca aek-a (mislim da ova dva izostanka nece previse uticati na konacan rezultat ) ...nisam jos odlucio al moguce da cu probati sa iznenadjenjem

a jos mi je iznenadjenje -bilbao -trabzon ...moguce cak i 2ka (baskijci retko igraju evropu=njih samo kup zanima :D )
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Monsieur Poirot » 18 Aug 2011, 13:01

CRNO BELI SVET wrote:
Na kraju opet 0, jer sam posle glupog pada na Bajern otišao i sitno odigrao LDU 3+ sa Partizanom 2, i drugi tiket:
Seara 1X (3-0) pič..ca ne smem 1 da odigram
Flu 1 (3-0)
LDU 1 (1-0)
Atletiko Mineiro GG
i depa na Santos 1

U svakom slučaju, Bajern nesrećan pad, Avai-u nije sviran čist penal na 0-2, Santos gubi meč posle vođestva 2-1, smorio sam se za medalju, džaba pratiš sve i igraš rezonski kada nemaš sreće. :roll:
Odoh na posao...

Bold 1; batali igru konacan ishod kad vec volis golove, i sam si igrao GG3+ na tom mecu, zasto ne Santos tm1 2+ umesto keca?

Bold 2: :tap: http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1103-1636911-904
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby Felipao » 18 Aug 2011, 13:04

Bash to,Engleze,Nemce,Brazilce se u vecini slucajeva vise isplatiti hvatati na 2 gola nego u fixu.Kvote su maltene indenticne...
Felipao

Postby Niko123 » 18 Aug 2011, 13:05

E ako ovo ne dodje,onda cu da batalim kladionicu...do petka :laugh:

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 030457-904
Niko123

Postby Tajler » 18 Aug 2011, 13:32

Filipusis wrote:
Filipusis wrote:Ja veceras na 2 tiketa cekam LDU:

Tiket 1 i Tiket 2 , pa ako dodje, eto dzeparca za Beer Fest :tambura:

Dodje prvi tiket, a i drugi je mogao bez problema... Gledao sam drugo poluvreme meca, neverovatan broj prilika na obe strane, LDU najmanje 5 stopostotnih sansi (od toga 3 u zadnjih 5 min :crybaby: ), Jarasujanos takodje, da se golmani nisu istakli doslo bi ovde 5+ opusteno...

Golmani su sinoć branili kao da im život zavisi od te utakmice. Šta je sve branio, i kako golman Jarasujanosa, svaka mu čast.. i oborio me na over 3.5, naravno. Niti golove, niti hendikep ne mogu da uhvatim, okrećem se samo konačnom ishodu.
Večeras čekam nas, Hapoel i Ren +0.5 u jakoj kombinaciji, tako da je moguće da ništa neću igrati.
Vidim da ste pisali o Rozenborgu; ja stvarno ne znam kakav je kiparski AEK, ali znam da je Rozenborg ekipa na koju neću staviti pare. Ovi danas nisu ni bleda slika "onog" Rozenborga. Zasluženo su ispali iz LŠ, a gledao sam i meč protiv Breidablika u drugoj rundi, 5-0, 0-2; mislim da po kvalitetu za njih ne bi trebalo da bude mesta u LE, ali eto, imaju dobar koeficijent pa su dobili lakšeg rivala. Glavna stvar ovde je kvalitet Larnake, što je za mene velika nepoznanica.
Now I see it clearly. My whole life is pointed in one direction. I see that now. There never has been any choice for me.
Tajler

Re: Tipstersko takmicenje Avangarda.In

Postby Niko123 » 18 Aug 2011, 17:47

Sallke gubi od ovih pacera,ma ne namestaju Nemci jok!
Niko123

PreviousNext

Return to Sportsko klađenje