Golden Warrior wrote:twoface wrote:Ja bi i Atlantu i Dalas preskocio u sto sirem luku. Atlanta igra promenljivo, a Dalas je veceras odigralo pola planete, sto ne znaci da nece doci..
Svidja mi se sledece:
Dalas (iako nemam muda da ih odigram)
Sakramento +9
Klivlend over
Chikago -2
Takodje, ne bi me iznenadilo da Lejkersi zveknu Jutu veceras, ali njih ne diram vec duze vreme...
Ono sto sam ja odigrao je nesto iz NCAA - Menhetn +2,5
Jel moguce da svaki put mora da nameste ovako kad nekome fali pola ekipe kao nocas SAS ?
Naravno da ce nameste kad se i kurta i murta zaleteo na Dalas, mrzim te "easy money" utakmice, 80% slucajeva ne dodje...
Atlanta u raspadu od ocaja do sjaja ali dzaba, tim za preskociti ovih nedelja.. Dalas takodje, smrdelo je u startu, dobro je da nisam odigrao.
Sakramento nije prosao za 1 poen, ocekivao sam da ce Oklahoma da ih natrpa pa da ce da se opuste u cetvrtoj ali nisam mislio da ce biti 20 razlike do tad..
Klivlend ispostovao, Chikago takodje, Lejkersi dobili Jutu al' njih na tiket ne stavljam

Moj NCAA - malo mi bilo Menhetn +2,5 na kraju i uzmem poluvreme +1,5 gde sam bio 300% siguran da ce proci, naravno seljaci izgube 2 razlike tako sto je neko iz Loyole pogodio dva slobodna 3 sekunde pre kraja poluvremena...

Za veceras - praticu situaciju tokom dana ali sad u 3 popodne mi Filadelfija mnogo lepo izgleda protiv Niksa i Milvoki protiv Voriora...
Od koledz basketa moze Syracuse u over i Georgetown +5